Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Kuki10 » 11.03.2015, 19:11 hod.

Co jsem byl s vama tak blbej roll. Málo mobu pohromadě.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 11.03.2015, 19:13 hod.

a co vím, tak jsme pak byli už jen jednou s hulkem, jinak myslím, že ne
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 19:28 hod.

... máš pravdu, něco mi vadí ... nemám rád lidi co mají potřebu poučovat jiný a přitom za nima nejsou žádný výsledky ... tzn. to nemá co dělat s 43 jo a nebo ne ... to je o tom, že ty jsi na tom +/- stejně jako my a máš ambici nás poučovat, což je vlastně Tvůj každej druhej příspěvek ... nemluvě o tom, že o tom víš evidentně úplně všechno ( DH máme na_hov_no, WD není potřeba, kukri nám nepomůže ) ... možná jsem divnej ( žít se s tím dá ), ale každopádně nemám ambici poučovat někoho o něčem v čem jsem sám průměrnej ...

motherfucker
Gorebelly
BattleTag:tvoje mama

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 19:29 hod.

jaj tak treba tu 43 date ale bude to hrozne tesne a dal uz budete prakticky bez sance...kazdopadne uprit se jen na 43 uz znaci to ze sami vite ze to bude vase maximum ja si treba ted myslim ze nebude zas tak velkej problem dosahnout na gr 45 protoze vim ze chary na dps uz na to mame a supporti potrebujou jen cvicit aby vedeli co a jak proto sem rad ze Archangel se hrou s nama pocita...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 19:30 hod.

+- 6 minut je docela dost promin teda vic uz sem nenapisu nechci se hadat takze prumer si nech pro nekoho kdo je toho hoden coz bude asi tvuj pripad s tvym gearem...zbohem
PS:opet sis to cele prekroutil tak aby se ti to hodilo..ja chtel jen poradit flame si tu rozjel ty ale na to si udela kazdy svuj nazor az si to cele precte..a to ze si protirecis skoro v kazdem prispevku taky o necem svedci.
PS2:moje DH dava crit i za 400 mio a nepisu to sem proto abych machroval ale aby ste vedeli jak to je a jak by to melo vypadat dosahnout toho muzete taky ale jak pisu radit uz vam nebudu vlastne vubec uz sem psat nebudu...
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 11.03.2015, 19:40 hod., celkem upraveno 2 x.

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 19:34 hod.

Kluci neblbnete. Nejlepsi bude kdyz si az to pujde zahraji MF i s vami at muzu posoudit. Teda pokud nebudete proti.

Jinak mdmt restartoval jsem modem a lagy jsou pryc.

Dneska dcfest jako svin. 3x dc v season gr vzdy v souboji s elitkou...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 19:41 hod.

Rad si zahraju ale Archangel uz s nami hral a muze vam rici jake to bylo jestli horsi nebo lepsi nez kdyz hraje s vami...
PS:opravdu posledni koment...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 19:57 hod.

... jj taky bych to uzavřel a možná se budeš divit, ale tím, že s Tebou budu souhlasit ... máš pravdu, bylo by to škoda mazat a bude fajn, když si to kdo bude chtít přečte a udělá si obrázek sám ...

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 23:16 hod.

Dnes jsme naprosto necekane po serii drivejsich tesnych neuspechu konecne dali nejen gr 43, ale take i 44! Slozeni: mdmt, Archangel, hulkxxxl a ja!!! PARADA HOSI!!!

Pote, co Archangel a hulkxxxl odesli, prisel Frozen a jeste jsme pokorili 43 ve trech a nebyt procu Frozena na trech elitkach v zaveru, tak jsme dali i 44. SUPER!!!

RG byli dnes v kombinaci s mapami prijatelni vzdy.

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 12.03.2015, 06:41 hod.

Pěkné chlapci, GZ. A teď hezky vejš - 45. [emoji4]

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 12.03.2015, 06:57 hod.

Ahoj hoši chtěl jsem poděkovat, že jsem se mohl včera podílet na té velkolepé akci bylo to to opravdu super a jsem rád že se nám povedla ta 43, která teda aspoň pro mě byla peklo opravdu příšerný roll všichni jsme tam skoro ripli ale zvládli jsme to a nakonec padla i ta 44 a to byla úplná procházka růžovým sadem proti té 43. Takže další meta je 45 ale tam už bych radši vzal to wd včera jsem se z toho strachy málem pos*al :D

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 12.03.2015, 07:03 hod.

byla to super hra, celou noc jsem nemol usnout :D adrenalin fungoval (takže si dneska dávám pauzu)

byl slušnej roll riftů (mohl bejt i lepší ale žádná trága), až na nějaký elity který byly fakt hnusný a střílel jsem naslepo to bylo super

při podobným rollu bychom určitě dali i 45/46

skusím investovat shardy do gearu ať se ještě posunu, Deu GZ k rukavicím ááááá já chci taky :)
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 12.03.2015, 07:40 hod.

Včera opravdu moc pěkná hra. Jak ve 4, tak potom ve 3. Predy si u toho možná malem zaspinil trenky, ale hrál to skvele,ani jednou neuhnul, neutekl a kulickoval , stahoval a blindoval jedna radost:-). Pak jsme si na oddech dali ve 3 s Frozenem a šli jsme 33,40,41,42 43 a 44, kterou jsme smulovate nedali, takže fakt oddech. Ale opět to byla super hra protože Frozen fantsticky straší, občas se az musm smát co tam předvádí, to jeho wd rozhodne na něčem "jede", protože jinak to není možný:-).

Odesláno z mého LENMIC A800 pomocí Tapatalk

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 12.03.2015, 07:52 hod.

Gratz! :)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 12.03.2015, 09:10 hod.

Velkej gratz ! ;)

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 12.03.2015, 09:36 hod.

Ten 6 sekundovy lag ve 43 byl prisernej. Uz jsem se videl ripnutej. Lec nakonec jsem byl pouze proclej a dali jsme to! A ta 44 to byl klidecek...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 12.03.2015, 11:50 hod.

GZ chlapci, my se do toho taky brzo pustíme až se sejdem, což je asi hlavní problém :)
My to vlastně zkusili jen jednou a ne v optimálním složení - monk, wiz, DH a já staršák hozenej do vody vlastně bez tréningu :D A šlo to luxusně 41-42-43, parádní časy, bohužel 43 ten neustrašitelný Ghom v úzké uličce to zazdil, jinak havaj :) Těším se na další runy, strašení mne baví :P

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 12.03.2015, 11:59 hod.

taky ještě jednou gratuluji. Jinak Bumbala (moje strašící wd) opravdu na ničem nejede... teda aspoň co vím já :-). Jinak škoda tu 44 jsme nedali kuli mě a mému procu. Myslel jsem si, že v klidu udržím tři elity, ale bohužel jedny měli chainy a těch jsem si všiml až když už jsem měl proc... a za zmínku taky stojí to, že jsme málem nedali ani tu 43, protože......

[vsuvka]
opravdu nejsem PK >:D
wd na ničem nejede, teda asi 8-)
já na ničem nejedu, co vím >:roll:
a mam nemesisky

[/vsuvka]

..... jsem ihned na na začátku boje s RG vzal shrinu (na CD redukci, takže k hovnu :lol: *) a neuvědomil si, že tím spawnu další elitu...., nakonec to bylo zajímavý a tu 43 jsme dali i v takovýmto cirkusu

*ve složení WD strašák a 2x DH
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 12.03.2015, 12:53 hod.

... Tyckine určitě to dáte, ono je to fakt jen o tom se sejít a mít trochu štěstí, my to 43 dali tak´na 5-6 pokus celkově a to 44 napoprvé, přičemž ta 44 byla větší pohoda jako ta 43 ... jinak Frozen je PK, ale nejlíp maskovaný co jsem zatím kdy viděl, on je schopnej 2h lítat po celým monitoru, že jeden nedostane za 2h ani ránu, ale pak když přijde jeho chvíle, tak nám naservíruje rg s elitou a jen se chechtá u monitoru :-)))) ....

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 12.03.2015, 13:31 hod.

Tak to mě dostalo :lol:, to musel být šok :)

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“