Příspěvek
od Abuzus » 11.03.2015, 01:03 hod.
Tak na lvl 21 jsem chtel jit Duriela, ale chybela EL na Steel (OW). Tož jsem začal Komtesu a trvalo to 2 hodiny - a to mám fakt hezkou mapu (do té doby jsem měl 4x Eld). Málem jsem poskladal Insight (první AMN). Duri trápil mne, s mercem žádný problém - ric pic. No ale nakonec sám... rád....uznal prohru....a vykrvácel, (dle plánu).
Při reinstalaci patche jsem nějak dokazal resetnout i Stash (kde stejně vlastně nic nebylo), takže za prvních 21 lvl mám:
Cleglaws Princes, Infernal Cap, Glymscythe, Civerb amu, STEEL a pár runes :_)))) Jinak vůbec nic. Jediná radost je non-socket eth Voulge z druhého aktu. Půjde hned k Larzukovi (jestli dám Mepha a Diabla, na ten zákaz respectu možná dojedu). K Insight chybí 2 AMN.
Edit: lvl 25. Ruined Temple nezklamal, takovou skrumáž jsem dlouho neviděl, normálně tam takhle brzy nechodím, nevím proč dnes, ale naštěští mi lv 24 dal BO, takže jsem to ustál. Howl byl k ničemu, ale BCry a Leap hodně pomohly. Sice jsem se musel jít jednou nadechnout na čerstvy vzduch, ale pak jsme to usekali. Merc je pašák.
Za celou dobu jen Bladebone axe a jedna NEF. Stojím před Councilama a jdu chrrr.
GL všem. Jak vidíte, progres jak sviňa.
Greenhorn s duší Throwera