MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
to si pletěš se zákonem schválnosti
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Re: MF turnaj vol.4
Duriel většinou nic nedává...celkem překvapení amulet se na rezy hodí
IGNI: Pěkné. Mně dal jednu lege a i to jsem považoval za úspěch . Mimochodem zákon Diabla nebo schválnosti - jedno jak se tomu říká pořád platí - zrovna mám tu čelenku o které jsi psal (+1 Druid Skills, All Res).
Jinak jsem dojel u Pindla na 75 a s expením u něj končím, jde to už pomalu. Vygenerovala se mi pěkná mapka na Mefa, takže párkrát zaskočím tam a uvidíme.
Padlo mi 4 socketed brnko, tak jsem tam hned nacpal Topazy, až potom jsem si uvědomil, že jsem vybral blbej typ a příjdu o 5% rychlosti, ale tak poučení pro příště.
Jinak jsem dojel u Pindla na 75 a s expením u něj končím, jde to už pomalu. Vygenerovala se mi pěkná mapka na Mefa, takže párkrát zaskočím tam a uvidíme.
Padlo mi 4 socketed brnko, tak jsem tam hned nacpal Topazy, až potom jsem si uvědomil, že jsem vybral blbej typ a příjdu o 5% rychlosti, ale tak poučení pro příště.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mephisto taky nebyl špatný.
DD: naty travelky asi gambluj
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No, asi jo. Už je běhám celej den a prd
@IGNI gratulka parada
@Dark_Deamon co farmis na nightmare ?
@Dark_Deamon co farmis na nightmare ?
Achievements: 7400 (92%)
ty kráso...tak hrajem, SF,Flammeus,DD, já ..,DD zároveň streamuje a máme konferenční hovor na skype,..
SF toho moc neříká, flamm nemá mikrák tak mu odpovídám sám ..a teď po 5 hodinách se zjistilo že ani sám DD nejde slyšet v jeho vlastním streamu..
takže jsem se tam nakonec celou dobu bavil sám
tak jeslti chcete slyšet můj super kultivovanej ehm..no prostě jak se bavím sám se sebou tak šup na DDho stream!
SF toho moc neříká, flamm nemá mikrák tak mu odpovídám sám ..a teď po 5 hodinách se zjistilo že ani sám DD nejde slyšet v jeho vlastním streamu..
takže jsem se tam nakonec celou dobu bavil sám
tak jeslti chcete slyšet můj super kultivovanej ehm..no prostě jak se bavím sám se sebou tak šup na DDho stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Ale tak sranda byla potom maximální Teď už je ale vše napraveno a jsem slyšet i já
IGNI: Moc pěknej skiller
DeathHero: Zkouším si vyběhat War Traveler, leč marně
IGNI: Moc pěknej skiller
DeathHero: Zkouším si vyběhat War Traveler, leč marně
DD: skoda že ale nehraju za nekra
tak ja už jdu spát....:baal počká na zítra....
Tak uz je mi jasny, proc me nic nepada, ZOMB a IGNI mi to vybrali
Zase fajn počtení a jedno velké CG ke dropům
Já se momentálně toulám ve 3. aktu NM a musím přiznat, že tudy kráčet s Bowazon je nebezpečné a to nemluvim o těsných prostorech, teď se nacházim v Flayer Dungeon a to je porod ale z bezpečné vzdálenosti a na otevřeném prostoru se cítím velice dobře
Já se momentálně toulám ve 3. aktu NM a musím přiznat, že tudy kráčet s Bowazon je nebezpečné a to nemluvim o těsných prostorech, teď se nacházim v Flayer Dungeon a to je porod ale z bezpečné vzdálenosti a na otevřeném prostoru se cítím velice dobře
Štěstí přeje připraveným...
Dragonius co jedeš za bowu?
Ještě nemám vybranou druhou větev, co doporučujete kluci? Jet cold a fire, nebo cold a ten strafe, což je psych? Ten fire asi moc dmg dávat nebude ne?
Ještě nemám vybranou druhou větev, co doporučujete kluci? Jet cold a fire, nebo cold a ten strafe, což je psych? Ten fire asi moc dmg dávat nebude ne?