MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
Palacha kladivouna mám nahranýho myslím si dobře, nejlepší pve postava, imuní na něj jsou jen asi dvě potvory a tam se stejně nechodí findit.
Do cow levelu ho vzít, tak máte vystaráno, ale je pravda že do turnaje, kde se nesmí používat port, není tak super jak by se mohlo zdát, má sice vigor ale na bosse zas tak op není, mě docela klátí i obyčejný mephisto a to mám max block
Do cow levelu ho vzít, tak máte vystaráno, ale je pravda že do turnaje, kde se nesmí používat port, není tak super jak by se mohlo zdát, má sice vigor ale na bosse zas tak op není, mě docela klátí i obyčejný mephisto a to mám max block
Re: MF turnaj vol.4
@DD: Tak to jsem to zalomil moc brzo teda příště vydržim déle sledovat
@Welwet: Sice 90 life, ale žiješ
@Welwet: Sice 90 life, ale žiješ
Štěstí přeje připraveným...
Maarshjaz: bosse klátí každej, na akt bosse je to nejlepší char v turnaji
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak, už jsem dohrál akt 3 + 4, Dialo mě ale málem sejmul, jelikož jsem měl resistanci proti bleskům 4% a já si to samozřejmě nakráčel přímo k němu a začal na férovku castit static field
RIPe, chlape, nemusíš tak spěchat!
Už tak tě sotva stíhám
RIPe, chlape, nemusíš tak spěchat!
Už tak tě sotva stíhám
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tohle je snad lepší číst než hrát :-)
Jen tak jsem prošel Flammeho rajče a koukám, že toho našel víc než já od resetu na Ladderu.
To Melody se DD-mu fakt povedlo, ale i ostatní jedou jak divoženky. Nechcete mi taky sehnat gram toho, co berete?
Velkej CG, GL a už se těším na další příspěvky.
Abu
Jen tak jsem prošel Flammeho rajče a koukám, že toho našel víc než já od resetu na Ladderu.
To Melody se DD-mu fakt povedlo, ale i ostatní jedou jak divoženky. Nechcete mi taky sehnat gram toho, co berete?
Velkej CG, GL a už se těším na další příspěvky.
Abu
Greenhorn s duší Throwera
takDiablo za mnou. byla to celkem brnkacka, minulý druid se s ním trápil tedy víc. ta sheal runa je luxus
Dark_Deamon: Už jsem skoro dohrnul .
Dodělal jsem A3 Nightmare, ale ty malý panenky jsou pěknej hnus. Jak jsem hrál doteď SC, tak jsem nějak nebral v potaz tu jejich Corpse Explosion. Řikám si "uff, ještě že je zmrazil Frozen Armor, hned na ně pošlu pár rampouchů" a pic 13HP. Každopádně na SC se už vracet nebudu, tohle je větší sranda .
Dodělal jsem A3 Nightmare, ale ty malý panenky jsou pěknej hnus. Jak jsem hrál doteď SC, tak jsem nějak nebral v potaz tu jejich Corpse Explosion. Řikám si "uff, ještě že je zmrazil Frozen Armor, hned na ně pošlu pár rampouchů" a pic 13HP. Každopádně na SC se už vracet nebudu, tohle je větší sranda .
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ty seš můj člověk Arawne.Arawn píše:Každopádně na SC se už vracet nebudu, tohle je větší sranda .
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: GL v dalším postupu
Arawn: Jn, na HC člověk musí nesutále myslet na fakt, že ta další potvora může být ta poslední. Nejhorší to pro tebe asi bude na Hell v A2 u zmijí - jak se jde pro amulet. Tam je všecko cold immune. A bez Teleportu navádět merca, aby to pomlátil, to asi bude solidní prča.
Jinak nezapomeň, že má Sosa zakázanej Teleport
Abuzus: Však se k nám přidej
Kdyby něco, tak jdu chvilu streamovat Odkaz mám stále v podpisu a nově i pod profilovou fotkou.
Arawn: Jn, na HC člověk musí nesutále myslet na fakt, že ta další potvora může být ta poslední. Nejhorší to pro tebe asi bude na Hell v A2 u zmijí - jak se jde pro amulet. Tam je všecko cold immune. A bez Teleportu navádět merca, aby to pomlátil, to asi bude solidní prča.
Jinak nezapomeň, že má Sosa zakázanej Teleport
Abuzus: Však se k nám přidej
Kdyby něco, tak jdu chvilu streamovat Odkaz mám stále v podpisu a nově i pod profilovou fotkou.
Tak... obtížnost normal dohrána
Bez teleportu je to trošku pomalejší, ale zas bezpečnější, jelikož mě to neláká portit se bezhlavě do míst, kde, jak už to tak chodí, je něco nebezpečného
Jinak Cow King obzvlášť potěšil (aktuálně mám MF 160%)
Ještě kouknu na NM, co je tam nového... všechno ohledně bodování pořeším až / jestli dohraju i NM
Přeju hodně štěstí a příjemné hraní
Bez teleportu je to trošku pomalejší, ale zas bezpečnější, jelikož mě to neláká portit se bezhlavě do míst, kde, jak už to tak chodí, je něco nebezpečného
Jinak Cow King obzvlášť potěšil (aktuálně mám MF 160%)
Ještě kouknu na NM, co je tam nového... všechno ohledně bodování pořeším až / jestli dohraju i NM
Přeju hodně štěstí a příjemné hraní
tak jsem pokořil normal a hledam klacky pro spirit a insight na začatku nightmare
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento krasavec mi padl poprvé v D2 kariéře Už je to 5.grailer v turnaji
DD: dobry, gratuluju.
Ja mam insight a už můžu jít spát, zdrželo mě hledání ametystu do mercovi helmy.
dobrou
Ja mam insight a už můžu jít spát, zdrželo mě hledání ametystu do mercovi helmy.
dobrou
DD krásnej drop, jinak naformátovat c nepomůže odchází mi disk dneska dopoledne zkusim zprovoznit to diablo ale nevím jak dlouho pc jeste vydrží
hlavně zálohovat plugy nebo me klepne
hlavně zálohovat plugy nebo me klepne
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: Díky
Smilee: To je škoda. Ať to dáš brzo do cajku, aby sis mohl zahrát
Zapínám stream...
Edit: Nejspíš budu streamovat celej den. Občas si nachvilku odskočím...info ale vždy napíšu.
Smilee: To je škoda. Ať to dáš brzo do cajku, aby sis mohl zahrát
Zapínám stream...
Edit: Nejspíš budu streamovat celej den. Občas si nachvilku odskočím...info ale vždy napíšu.
Prej ze ja to hrnu Ted jsem tak dva tri akty pozadu
DD: gratulace, ..tak proto jsi si ten turnaj udělal jo? aby jsi nabral grál?
ten ti teda závidím....