Mrtvolky - HC crew
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
Dit ja preci vim co jsi hral .-) ale myslel sem ze te treba hecnu nevyslo no ...taky mam obcas herni vypadek ze si dam treba pauzu i pul roku...ale pak zase prijde chut a potaham to zase pekne za gule...tak snad na tom budes podobne a treba zase chytnes za cas chut...jde o to ze takovych hracu je malo a mrzi me kdyz odchazi...tak se mej a treba se zase nekdy nekde potkame...
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... no já bych si hlavně z těch mejch keců nedělal hlavu, protože k tomu zase budu určitě přilepenej hned večer :-))) ...
-
- Gorebelly
Mohu potvrdit. Farmili jsme lehce pred pulnoci zbyvajici veci do mary [emoji2]
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Zdarec chlapci hele neměli by jste dnes chuť jít na ubery mám tam klíče asi na 15 mašinek a ještě jsem to nebyl
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak to se rád přidám snad nebude můj uberboss remcat okolo sedmé +- jsem online
počítej semnou
počítej semnou
Já doufám taky mám totiž v obýváku diabla (tchýně) Tak snad brzy odejde hehe
-
- Minion of Destruction
... no ne s uberbossama není žádná pr*el, včera mě kluci pracně vyexpili nový DHčko, tak jsme s frozenem běhali pár malých gr na gemy ... jedeme si takto v klidu trial a jako manželka žeprej manželskej sex ... a normálně se jej dožadovala tak vehementně, že jsem v tom trialu málem zůstal ( nakonec z toho byl klíč 29 ), frozenovi jsem stihl napsat jen "chvíli afk" a prostě jsem si to musel odpracovat :-)) ... naštěstí už jsme docela sehraní, tak frozen nestihl oběhnout ani komplet a1 bounty a byl jsem zpět :-))) ... ale má to výhodu, že dneska večer budu mít 100% klid :-)) ...
Mdmt mel bych byt po 11 pokud jeste budes hrat A zitra cely den.
Zdar chlapci tak už jsem sehnal výbavu na toho support cruse tentokrát bude naprosto nesmrtelnej akorát má zatím level 1 ale to se ještě pošéfuje jinak ten law na ty kuličky dávat nebudu sice jich padá hodně ale jak je všechny stahuju k sobě tak vypadávají u mě a já vám je vyžírám takže je to k prdu radši tam dám ten law na resisty s tím to bylo daleko bezpečnější
-
- Minion of Destruction
Predy, ale ty kuličky nejsou důležitý kvůli léčení, ale kvůli dmg. Předpokládám, že pokud jde o vysoký gr, tak půjdou minimálně dvě DH a DH potřebují harted ... a harted čerpají z kuliček, protože všichni nosí reaper bracery. A je jedno kdo ty kuličky zvedne. Tzn. pokud má ten crus plnit to co má, tzn. aby byl dmg booster, tak jsou kuličky imo must have ... Teda pokud jsem napsal nějakej nesmysl, tak sť mě někdo opraví ...
-
- Gorebelly
Pravdu dis mdmT
- hulkxxxl
- Ancient
jj testoval jsem svojeho cruse a těch kuliček se dělá hodně, určitě používej tenhle law s dh v partě
edit: doplnil jsem "nové" členy klanu do prvního příspěvku takže ještě jednou vítejte Mrtvolky
edit: doplnil jsem "nové" členy klanu do prvního příspěvku takže ještě jednou vítejte Mrtvolky
Vcera temer pokoren gr 43 ve ctverici mdmt, Frozen, Ellumiro a ja. Na zacatku hned pack u vlezu, ale pote celkem bezproblemove zabijeni fearnutych elitek az do situace, kdy na nas v blbem miste nabehly dva packy s frozenem a procnuty wd Ellumira bohuzel zrakven ohnivym chrlicem. Skoda, protoze chytnout prijatelneho rg, tak jsme to asi dali.
- hulkxxxl
- Ancient
jáj to je škody RIP dneska když se zadaří můžu vzít support cruse a nějakej dáme
-
- Gorebelly
RIP a skoda panove ale nekdo tu 43 dat musi...ale pravda je ze na 43 to uz neni pr*el nebo je ale jinak
- hulkxxxl
- Ancient
teda ten 43 je snad zakletej tak třeba dneska padne ten roll co jsme dostali byl fakt nanic
jinak super hra, trochu toughness by se mi ještě hodilo, hlavně tancování na kvantě frozen orbů, nebo jedu je dost ohubu
skusím dneska přebarvit postavu na nějakou lepší barvu ať tam svítím
jinak super hra, trochu toughness by se mi ještě hodilo, hlavně tancování na kvantě frozen orbů, nebo jedu je dost ohubu
skusím dneska přebarvit postavu na nějakou lepší barvu ať tam svítím
-
- Minion of Destruction
... chtělo by to, aby jsme se slezli, ty, deu, frozen a já a zkusit to se strašákem a crusem, v tom případě sundám cameo a zvýším si tím dmg dobře o 30%, frozen udrží elity, tzn. arcane skoro nepadne a ty podržíš rg ... prostě dneska nástup ve 20h a žádný řeči :-) ... Jinak jsme si pak ještě pěkně zahráli s Kukim, šli jsme myslím 40, 2x41 a 42 ... A je prostě fakt, že tam už je to hrozně o rollu, ale každopádně včera jsem si zahrál exkluzivně :-) ... Hlavně u RG ve 41 ( myslím ) kdy nám padl Zoltan Kul ( teda jako rg se jmenuje jinak ) to bylo výživný, procli jsme tam každej myslím aspoň 2x a já to měl podruhé následovně: proc, potka na CD, discipline out ( nebylo už ani na jeden skok ), červená obrazovka ( life 100K z 1M ) a stál jsem v jeho zpomalovací bublině. Tak jsem udělal jediný možný, zmáčkl jsem T a zavřel oči :-)) ...
- hulkxxxl
- Ancient
lol no kulič s těma tornádama to je fakt peklo hrozně nakládají stačí se dotknout a proc
jo strašák je prostě v zamezení castění nepřekonatelnej, ten crus je špíš takovej buffer ale i tak to šlo docela hezky
a co kuličky??? pomáhaj co? stále vidím že lidi používají law na ats a chd ale mi to nepřijde lepší už kvůli doplňování zdrojů, healu z kuliček, regenu a štítu
jo strašák je prostě v zamezení castění nepřekonatelnej, ten crus je špíš takovej buffer ale i tak to šlo docela hezky
a co kuličky??? pomáhaj co? stále vidím že lidi používají law na ats a chd ale mi to nepřijde lepší už kvůli doplňování zdrojů, healu z kuliček, regenu a štítu
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Musím strasaka vyladit. Frozen to má parádní a já ho vzal po X týdnech.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz