MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
a to ten hammer mrzí do ted protože byl cca 1,5měsíce po resetu v top 50 na ladderu a měl našlápnuto hodně vysoko.
Re: MF turnaj vol.4
Tak to se ritim zezadu svetelnou rychlosti, protoze uz jsem nahral lvl 7
kuci neblázněte, nebo nám utečete !
jinak já si nemůžu pomoct, ale já za toho winda taky vždy dost chcípal, on je prostě takovej náchylnej, ikdyž má ten štít na elementy a bludičku
jinak já si nemůžu pomoct, ale já za toho winda taky vždy dost chcípal, on je prostě takovej náchylnej, ikdyž má ten štít na elementy a bludičku
njn to ripání je hrozný, já ripl toho druida a ted už druhou amu začíná mě to malinko štvát
No jo a Flammeus jako největší noobka jede SC...
Mám ještě založit HC hammerdina a nakopat vám zadky znovu?
Mám ještě založit HC hammerdina a nakopat vám zadky znovu?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: S tím Windem je to asi stejné jako s mou Amou. Do lvl 30 pižlačka kapesním nožíkem, od lvl 31+ killovačka jak prase A jestli ripnu já, tak mě asi šlehne, protože už toho nemám zrovna málo...
RIP: Hustý
Maarshjaz: Čoveče, soustřeď se na tu hru.
Flammeus: V turnaji můžeš fungovat jen s jednou postavou, takže pokud chceš založit HC Hamra, tak jsi rázem na 0 bodech.
RIP: Hustý
Maarshjaz: Čoveče, soustřeď se na tu hru.
Flammeus: V turnaji můžeš fungovat jen s jednou postavou, takže pokud chceš založit HC Hamra, tak jsi rázem na 0 bodech.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Tady máš ten slibovanej claw, co mi včera dropl Pindl. Může být lepší, ale zas úplnej křáp to taky není
tak špatný to rozhodně není, to ne, bral bych ho no ..
hele, už mám lvl 91, tak kempím u Anyi nonstop imrvére..najdu lepší!
hele, už mám lvl 91, tak kempím u Anyi nonstop imrvére..najdu lepší!
tak Mephisto za mnou. A čeká mě výzva pro nízký levely. Diablo normal.
Zdravím věechny nově příchozí...
DD:jojoj stema travelkama si to uhodl spravně sem nevěděl že jsem to tam nenapsal..
achjo a ja e ani nedostanu na pc porad nechapu co tomu je..
snad to brzy spravím jinak krásný dropy radost pohledět ! tak at se daří dál
DD:jojoj stema travelkama si to uhodl spravně sem nevěděl že jsem to tam nenapsal..
achjo a ja e ani nedostanu na pc porad nechapu co tomu je..
snad to brzy spravím jinak krásný dropy radost pohledět ! tak at se daří dál
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: "format c:/" vyřeší veškeré problémy
Welwet: Tvle tobě padne jedinej uniq amulet Crescent Moon a ten mi jako jedinej z amuletů chybí do grálu Jinak teda slušnej bodovej posun a defacto za pár dní po ripu. To by měla být motivace pro RIPa I z ho*na se dá v tomto případě upléct bič
Jinak dneska večer udělám aktualizaci, pokud chce někdo něco přidat
Jen teda začínám mít krapet bordel v tom, kdo ripl a komu nemám počítat body
Welwet: Tvle tobě padne jedinej uniq amulet Crescent Moon a ten mi jako jedinej z amuletů chybí do grálu Jinak teda slušnej bodovej posun a defacto za pár dní po ripu. To by měla být motivace pro RIPa I z ho*na se dá v tomto případě upléct bič
Jinak dneska večer udělám aktualizaci, pokud chce někdo něco přidat
Jen teda začínám mít krapet bordel v tom, kdo ripl a komu nemám počítat body
Motivovanej jsem jak svin, uz jsem jen za A1 Normal asi 3x malem cipnul
Edit: Neboj, ja mam nula, ci spise jedna, takze to brzo upravim
Edit: Neboj, ja mam nula, ci spise jedna, takze to brzo upravim
Chááá za dvě hoďky lvl 16 Andy dokonce dropla jeden unikát
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To je borecRIP píše:Motivovanej jsem jak svin, uz jsem jen za A1 Normal asi 3x malem cipnul )
Mia: Super
Zapínám stream...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ale no tak Takový dobrý chlap a má tu naprděné řeči. Že ti ty tvoje pracky za to neshoří v pekle.RIP píše:Edit: Jo, mas pravdu Maro, nemusim si nic dokazovat, to jakej jsem looser uz vim
Díky Drago.Dragonius píše:@Marast: Zdravím a užívej hory
Čúúús. To známe ty satanáši jeden. Hory jsou na klid. Jsem tu s prckem a chodím se hlavně koukat na jeho první pokroky na lyžích. Schumacher style si schovávám na indy. A i kdyby se náhodou "poštěstilo" tak Diablo budu klikat i v pekle.Dark_Deamon píše: Marast: Zdar jak sviňa draku Na nikoho z vlaku nemávám Prostě beru, co padne Každopádně užívej hor a vrať se celej, ať zas můžeš mlátit do příšerek Je jedno, jestli v D2 nebo D3
Jsem vážně netušil, že tu máme na fóru i nějaké ty hrající černochy. Už to vidím v jasných barvách. Blood and Honor v afro stylu. Každopádně se už Honzo těším na kladiva na čarodějnice ve tvém podání.RIP píše:Tak nejak nezavisle na tom, co jste psali (presto vsem dekuju ) jsem se rozhodl, ze pojedu jeste jednu postavu, ale druid to teda rozhodne nebude Spis mam na mysli palu, ktereho jel Welwet, tedy klasickeho hammera, pred chvilkou jsem ho zalozil a pojmenoval Mara, na pocest jednoho hrace tu Nebude soucasti Avengers, takze se nemusim drzet pravidel, a ani to nebude hon za body a slavou, na to uz neni, ale spis boj o cest...Coz je mnohem dulezitejsi
Jeste jednou dik vsem a at to pada
A když se už nic jiného nepodaří, aspoň zvedneš skill. Tady Démon jistě rád vysvětlí.Welwet píše:hele, už mám lvl 91, tak kempím u Anyi nonstop imrvére..najdu lepší!
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Maraste.....nechtěl by jsi mě dělat tiskového mluvčího?
Tak jsem nakonec za cely akt 1 malem zarval 5x Andy, jak je jejim dobrym zvykem, nedala nic
Taktéž první akt dokončen!
Na levelu 20
Andy dala Arctic pásek, Rakanishu dal Cleglaw štít
Na levelu 20
Andy dala Arctic pásek, Rakanishu dal Cleglaw štít