Zeď radosti
Ja to tedy nemel jeste nikdy. A ze tech RoRG uz bylo. Helem zatim jen 5, to je moc maly vzorek. Jestli to neni treba nejaky bug pri farmeni cache v parte. Ja hral vzdy solo.
Stalo se to nekomu i pri farmeni cache solo?
Stalo se to nekomu i pri farmeni cache solo?
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Já jsem tohle teda taky ještě nezaznamenal a to hraju 50/50 (solo/2P Patry)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Mě se to stalo solo, když sem kešky farmil za wize a otevíral za DH a měl sem tam tu STR : ) Pak sme jel split, a DHčku se teda stalo, že měl 2x STR Teď sem otevřel ty své a konečně s DEX.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi někdy v polovině S1 při lovení RoRG s DH stalo, že ho indetifikuju, konečně vidím natural socket, pak na něj ukážu a je tam strength. Jsem myslel, že mě šlahne
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Já jsem taky schytal RoRG pro jiné klasy. A to vím určitě, protože jsem jiné klasy nikdy kostky nefarmil. Tedy bych vše musel mít s INT a to nemám (přetočení nepočítám). Takže jakýkoliv předmět z kostky může být pro jinou klasu (jiný main stat) ale poměrně vzácně.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Však by to mělo fungovat stejně jako u dropu. 15% (tím číslem si nejsem jistej) šance při dropu, že to bude pro jinou classu. Ať už jde o typ itemu nebo main stat.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Konečně se mi podařilo splácat aspoň trochu podařený Adevastator a k tomu mi dnes ráno dropl lepší FB Aoff hand. Tak nebudu muset utrácet shardy za off handy kde mi ty FB vůbec nepadaly. A ze jsem těch shardů za ně utratil.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- babacho
- Burning Soul
Tak do teď jsem měl o kostky na díry nouzi, ale dnes odpoledne jsem měl dvojdrop děrovaček při trojnásobné goblinpárty. Pak mi další tři kostky padly při GR riftech.
- vakek
- Quill Rat
- BattleTag:Vakek#2244
Konečně první drop (seasson)
- babacho
- Burning Soul
Kurna, ze ta furnace nekomu pada opakovane. Ja ji mel na SC v dobe kdy nebyla pro Wizz in a chytre jsem ji rozlozil, tak jsem si pro druhou dosel na HC. Tam mi padla nekdy ze zacatku hrani a od te doby ani tuk. GZ.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
no me nepadla dotedka,kam na ne sakris chodite na ty furnacky ???
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
Třetí kousek na HC, šla darem už tentokrát
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Ocekavam fear wd jinak zarez mezi pulky... .-)
Pro toho Kukrinu mám tu starou případně, ovšem sehnat ten pitomej Rechel ring je nemožná věc zdá se
Případně Casper má ode mne tu Kukrinu, tak si může udělat supportWD on, není to přeci žádné máslo
Případně Casper má ode mne tu Kukrinu, tak si může udělat supportWD on, není to přeci žádné máslo
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Tak maslo to neni ale taky to neni jeho primarni char takze zadne vymluvy potrebujem nekoho kdo wd zvladne hrat i po slepu
ja jsem dnes v praci dropnul k narozkam Diablo tricko a litr zelene :-) zelena sice mohla byt v ancient 3l verzi, ale i tak nezaskoci ;-)
Nedávno jsme kousek vedle řešili můj špatný luk , zrovna padl jeden AEtrayu .
Otázka : Rollovat budu určitě dmg ale nebude mi absence RCR kriticky chybět ? Jak moc dobrá by musela být A Barbka aby se vyrovnala tomuhle luku ? ( za předpokladu že vůbec použitelný je )
Díky
Otázka : Rollovat budu určitě dmg ale nebude mi absence RCR kriticky chybět ? Jak moc dobrá by musela být A Barbka aby se vyrovnala tomuhle luku ? ( za předpokladu že vůbec použitelný je )
Díky
Etrayu je vždy bez RCR, na RCR už tam není místo. A ve srovnání se počítá s tím, že nemá RCR.
A gratuluju, pěkný drop.
Etrayu je jediný luk, který je srovnatelný s 2-hand kuší. A vychází to +- nastejno. Z tohoto dostaneš roll blízký perfektnímu když můžeš rerollovat base dmg.
Takže to bude srovnatelné s také téměř perfekntím rollem 2-hand kuše. Odhaduju tak 3060 DPS 2-hand kuše bude srovnatelná (maximum má 2-hand kuše někde kolem 3150).
Etrayu má jedinou nevýhodu oproti 2-hand kuši, že jsi vázaný na Maelstrem. S 2-hand kuší můžeš střídat Arsenal na T6 a nizké GR. A pro pokusy na maximum zase hrát Shooting star.
Já hraju s 2-hand kuší všechny tři varianty. Ale je pravda, že nejvíce hraju stejně Maelstrem.
A gratuluju, pěkný drop.
Etrayu je jediný luk, který je srovnatelný s 2-hand kuší. A vychází to +- nastejno. Z tohoto dostaneš roll blízký perfektnímu když můžeš rerollovat base dmg.
Takže to bude srovnatelné s také téměř perfekntím rollem 2-hand kuše. Odhaduju tak 3060 DPS 2-hand kuše bude srovnatelná (maximum má 2-hand kuše někde kolem 3150).
Etrayu má jedinou nevýhodu oproti 2-hand kuši, že jsi vázaný na Maelstrem. S 2-hand kuší můžeš střídat Arsenal na T6 a nizké GR. A pro pokusy na maximum zase hrát Shooting star.
Já hraju s 2-hand kuší všechny tři varianty. Ale je pravda, že nejvíce hraju stejně Maelstrem.
To všechno jsem samozřejmě porovnával , nakonec jsem si polepšil o 16 % dmg a to nepočítám 18 % cold dmg který taky určitě udělá slušnou paseku , konečný výsledek můžeš vidět na profilu . Teď se snažím nadropovat lepší PF tak doufám že do 14 dnů se můžu opět pochlubit .
Jinak přidal jsem si tě na bnetu pokud ti to nevadí , občas bych se tě na něco zeptal abych nespamoval zbytečně forum a taky bych se rád podíval někdy na tvůj gameplay protože to zatím vypadá že po těch x stovek hodin jsem konečně našel classu pro mě a proto chci o ní vědět skoro vše a vím jistě , že jsem na správné místě )
Jinak přidal jsem si tě na bnetu pokud ti to nevadí , občas bych se tě na něco zeptal abych nespamoval zbytečně forum a taky bych se rád podíval někdy na tvůj gameplay protože to zatím vypadá že po těch x stovek hodin jsem konečně našel classu pro mě a proto chci o ní vědět skoro vše a vím jistě , že jsem na správné místě )