Patch 2.1.2
ja chci taky rozjet sezonu ale za WD nebo wizz. WD anbych kdyztak dobre dropnute veci prevedl do ns a wizze pac mi prijde na rozjezd nejjednodussi
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Patch 2.1.2
Se divim že nejsou crusiči ten beltík + mortal drama bude dle mě dělat nechutný zlo
ikdyž gundo gearu na nesmrtelným monkovi asi nic moc konkurovat nemuže

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já doufám že to všechny omrzi, jinak budu hledat NS klan :-D
ja mam klan o dvou lidech a otravuju nonklanoveho aviho
:D

Ľudia. Sorry že odbieham k tomu acc sharingu ale zaujimalo by ma ako môžu vedieť že nehrám ja ale niekto komu som acc požičal? Nehodám to nikdy urobiť - čisto akademický záujem. Ak nebudem totálny blb a nepokúsim sa prihlásiť súčasne s dotyčným známym na môj account neviem si predstaviť ako chcú dokázať že som nebol na návšteve u známych a nepoužil ich PC k hraniu na bnete.
Sdileni acountu samozrejme jen tak nepoznaji. Svuj account taky pouzivam ze dvou svojich ruznych pocitacu.
Sarevok:
Jde čistě o obchodní a právní podmínky. Je tím zákazem sdílení účtu jasně nastaveno, že za jakýkoliv problém (škoda, nevhodné zacházení s daty, porušení ochrany osobních údajů, software třetích stran atd. atd.) nese odpovědnost vlastník účtu. Šmitec. Blizz pak nemusí řešit něco jako "osobu blízkou" a podobný hovadiny a rovnou koná.
Jde čistě o obchodní a právní podmínky. Je tím zákazem sdílení účtu jasně nastaveno, že za jakýkoliv problém (škoda, nevhodné zacházení s daty, porušení ochrany osobních údajů, software třetích stran atd. atd.) nese odpovědnost vlastník účtu. Šmitec. Blizz pak nemusí řešit něco jako "osobu blízkou" a podobný hovadiny a rovnou koná.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Áno, aj nie. Už boli prípady zabanovaných streamerov, ktorý aj priznali že nehrali na svojom acc, pírpadne expili, aj v iných hrách za to už padli bany samozrejme s jasným dokazom. A samozrejme ako spomenul DrSma. Týmto pravidlom nemusia riešit veci, resp výhovorky typu "požičial som acc kamarátovi ktorý cheatoval, botoval"..
S4 Monk 1100+
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Ale poznají, jednak IP adresy, časy a pak každý máme svoje zažitý zvyky (vzorce chování). Těch metod bude víc.Mlok píše:Sdileni acountu samozrejme jen tak nepoznaji. Svuj account taky pouzivam ze dvou svojich ruznych pocitacu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Vlastnik acountu muze pouzivat spoustu ruznych ip sam (jen s notebookem uz jsem se pripojil z mnoha ruznych ip). Casy nic nedokazuji. Vzorce chovani taky ne.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Tak se zkus s americkou proxy připojit za bílýho dne, co ti to s accountem udělá
Mě to stačilo jednou, repete bych nemusel mít.

Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
US IP obecně také nemůže být problém. Tady také hraje spousta lidí na US serveru a to dle našeho časového posunu. Problém bych ještě pochopil s nějakou specifickou proxy, která se používá pouze k účelům maskování IP. To by jim vadit mohlo.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Nepochopils to. Měl jsem na mysli: v 21:00 hraješ s CZ IP, druhý den v 09:00 loguješ s US IP. A je jedno jestli se připojuješ na US nebo EU realm. Nějaký robot vyhodnotí jako podezřelý přesun z Brna do Texasu za dvanáct hodin a automaticky lockne account.
To je pravda, raz mi to ešte za čias vanilla D3, locklo account pri zmene IP (mám dynamickú)
S4 Monk 1100+
Nechcete si založit s tímto problémem jiné fórum...? 50 příspěvků mimo téma :-)
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Ahoj vsem...asi me nebudete mit radi ale svuj nazor napisu....pomoc nekomu je krasna vec ale mel by to byt clovek ktery mel opravdu smulu a to dle meho nazoru neni tento pripad...tento clovek botoval takze musel pocitat s tim ze ban proste prijde...vymluvy typu pucoval sem ucet...jsou jen a jen vymluvy nic vic...pomahat takovemu cloveku je asi tak zvracene jako dnesni svet tekze to neprekvapi...uz vubec nemluvim o tom ze tento clovek ktereho znam a hral sem s nim uz vanilu a nebyl to zrovna clovek ktereho sem potkaval rad se profiloval jako socialni pripad parazitujici na nas vsech kteri chodime do prace a cast mzdy odevzdavame prave takovym to pripadum aby se mohly valet doma u Diabla...no komu by to nevyhovovalo ze?Osobne byt tento clovek je mi na zvraceni obvzlast kdyz jeste zneuzije dobrotu lidi zde na foru a necha si posilat penize na to aby toto mohl dal provozovat...to je jak vysmech temto dobrym lidem tak tem kteri hrali a hraji podctive..hou domluvil sem.
PS:1500 korun je opravdu zavratna castka Hellere..potesujici je jen to ze komunita okolo Diabla tu je stale dost velka a prejici to jedine mne potesilo jinak je to tragedie cela tahle storz for Heller...
PS:1500 korun je opravdu zavratna castka Hellere..potesujici je jen to ze komunita okolo Diabla tu je stale dost velka a prejici to jedine mne potesilo jinak je to tragedie cela tahle storz for Heller...
Máte pravdu.
Je čas navrátit se zase k tématu. Akce HELLER je vyřešená. Takže konec a návrat do starých kolejí.
Téma dál zní Patch 2.1.2.
(osobní věci si kdyžtak vyřešte přes PM)
Je čas navrátit se zase k tématu. Akce HELLER je vyřešená. Takže konec a návrat do starých kolejí.

(osobní věci si kdyžtak vyřešte přes PM)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Mas pravdu. Nic zle si nenapisal. Nielen ze tento clovek okrem Diabla nic nerobi, este k tomu zneuziva hlupost inych. Ktorej je tu vviac ako dost ;-) Gratulujem..f*ck píše:Ahoj vsem...asi me nebudete mit radi ale svuj nazor napisu....pomoc nekomu je krasna vec ale mel by to byt clovek ktery mel opravdu smulu a to dle meho nazoru neni tento pripad...tento clovek botoval takze musel pocitat s tim ze ban proste prijde...vymluvy typu pucoval sem ucet...jsou jen a jen vymluvy nic vic...pomahat takovemu cloveku je asi tak zvracene jako dnesni svet tekze to neprekvapi...uz vubec nemluvim o tom ze tento clovek ktereho znam a hral sem s nim uz vanilu a nebyl to zrovna clovek ktereho sem potkaval rad se profiloval jako socialni pripad parazitujici na nas vsech kteri chodime do prace a cast mzdy odevzdavame prave takovym to pripadum aby se mohly valet doma u Diabla...no komu by to nevyhovovalo ze?Osobne byt tento clovek je mi na zvraceni obvzlast kdyz jeste zneuzije dobrotu lidi zde na foru a necha si posilat penize na to aby toto mohl dal provozovat...to je jak vysmech temto dobrym lidem tak tem kteri hrali a hraji podctive..hou domluvil sem.
S4 Monk 1100+
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
myslim ze tohle se resi jinde.a radsi objetuju kilo hraci diabla nez nejakymu fetakovi na ulici...taky muj nazor 

Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
Tak radšej k témé. Ako ste na tom v expení v 2.1.2 ? S príchodom Ancient itemov to je podstatne rýchlejšie. Ako najefektívnejšie expiť paragona ? S T6 riftovaním urobím cca 4-5 miliárd exp za hodinu. Ešte rýchlejšie sú však speed Grifty lvl okolo 36. Tam je to ešte o nejakú miliardu naviac
Ako ste na tom vy ?

S4 Monk 1100+