Tak jsem si udělal tabulku pro GR34-42 (jestli budu hrát i 41/42 ještě uvidím,40 určitě ještě ano), kde dopisuji časy GR a počet dropnutých legendárek. A dopočítává to průměrný čas, průměrný počet legendárek na GR, průměrný počet legendárek za hodinu bez trialu a pak ještě i včetně trialu (kde připočítávám za trial ke každému GR fixní čas, který jsem si předtím změřil, že mi tak vychází, tedy už neměřím jednotlivé trialy pořád dokola, tam je čas stabilní).
A jsem zvědavý na výsledky, časy se mi mohou ještě trochu pohnout, ale to nebude už moc. Ty legendárky ale netuším jak vyjdou, ještě tam mám zatím málo dat (legendárky jsem přidal o něco později než časy, takže pro ty mám méně dat).
Jsem pak zvědavý na srovnání s T6. K tomu by to ale chtělo i podobnou statistiku pro T6.
A tady je ten Excel, kdyby si to někdo chtěl taky poznamenávat a nemusí si to celé znovu tvořit:
http://data.mlok.net/diablo/GR.xlsx
Nejsem tak pečlivý jako třeba BDF, takže tam nejsou popisky. Kdyby to náhodou někdo použil a hned nepoznal co která buňka znamená, tak se klidně ptejte. Nechal jsem tam prvních pár mojich záznamů. Pro GR41/42 tam není chyba ve vzorcích, jen tam není zatím žádný záznam, proto ukazuje chybu (dělí se tam tak nulou).
A jen stručně popis k tomu zde:
- čas se vyplňuje to co na konci GR ukáže hra (tedy vyplňuje se kolik zbývalo do 15 minut a ono si to už přepočte)
- zelená pole v řádku 7 jsou průměrné časy na daný GR
- řádek 3 jsou průměrné časy na daný GR s připočteným trialem
- žluté pole řádek 8 je průměrný počet leg. za hodinu bez započtení trialu
- žluté pole řádek 4 je průměrný počet leg. za hodinu se započtením trialu
- řádek 6 zvýrazněné pole je průměrný počet leg. za jeden GR
- počet legendárek nemusí být vyplněný všude, správně si to spočítá počet GR, kde to je vyplněné, takže průměr bude počítání vždy správně
- stejně tak si to samo zjistí kolik už je vyplněných záznamů s časy
Mojich dat je tam zatím pořád málo, takže výsledky nejsou ještě relevantní. To budou až tam bude aspoň tak 30+ záznamů pro každý GR (nebo lépe ještě více). Zatím díky třeba jedinému zápisu na GR40 mám lepší průměrný čas na GR40 než na GR37.