RIP: hele, já souhlasím, já se nepřu, sám jsem si otestoval..a né jejn pindl a podobní, ale i vipeři, né jen že ignorujou def, ale myslm že i block, prostě dají vždy hit ..
ale rozepři bych viděl asi ohledně armoru, já bych tomu zealotovi rači dal Shaftshop, uplej, přijde mě že těch 200ed% vs 25% u postavičky jako zealot zas tolik neudělá..
..moje rada zní, pokud úspěšně dohraješ hru, udělej si ten oath/grief jak psal rip..(nebo i nějaké bacátko typu stormlash/Death Cleaver/HavensMight)
a palacha využij na ocuncilech, ..měj u toho ty gore ridery/aldury, na ruce lohy, opasek string (life leech/další dr), storma/hoz nebo i to rhyme v dobrém štítu helmu tu gaze/setovou Winged helm (orphan set) min. jeden ring Dwarf Star, další toho ravena a můžeš lítat ..
ještě je super mít na mercovi reaperku, guardiana, to hodně pomůže..
ideálka je na 8-7 players, ale to záleží podle equipu, možná by nebylo od věci začít na p3, hlavně dokud nejsou naprosto perf rezy/block/redukce a aspoň 15K def..
je třeba si dávat pozor na convu a hlavně teda convu + amplifu, to může velice snadno znamenat při fire enchanted bossovi smrt
hážou runy,charmy/šutráky a nějakej ten unikát taky pustí, takže podle mě fajn začátek, ...MF není třeba prakticky žádné, drop maj nějakej vždy, takže spíš další life/dmg, než mf..
další možné cíle jsou Eldritch nebo Tresh, s tím že na treshe bych bez cta nikdy za palacha nešel a eldritche vidím podobně..
tam už je navíc potřeba i to mf, takže zase méně prostoru..
no a nakonec tu je pit, to je taky fajn lokace, hledat se tam zase dá vše, sice to nebude svižné, ale za 100 runů tam vždy něco najdeš, a´t už nějakej unikát/runu, nebo slušnej děrovanej item ..
ehm a jako inspiraci můžeš mrknout sem:
http://diablo.incgamers.com/forums/thre ... ns.842054/
ale nezapomeń že ten jeho panáček má skoro best equip jakej jde mít..takže je potřeba fakt ty players odečítst vzhledem k equipu
tak gl