Path of Exile - beta
PoE na HC bych teda nikomu z d3 nedoporučoval, možná někomu z d2 a ani tam to není podle mě tolik hardcore 

R.I.P. 27.3.2014
Re: Path of Exile - beta
https://www.youtube.com/watch?v=ve_mYj5O5ls
Starší videjko ukazuje jak vypadala hra před 6ti lety (dávno před betou ..)
(úvodní sekvence je z verze 0.11.1 - btw již také více než rok stará ...)
Úžasný progress
Starší videjko ukazuje jak vypadala hra před 6ti lety (dávno před betou ..)
(úvodní sekvence je z verze 0.11.1 - btw již také více než rok stará ...)
Úžasný progress

cekoval niekto ten update co pride za cca 12 dni ?
Jo, vypadá to fajnově (pvp, nové ligy, itemy, skilly).
V 1Q 2015 se pak můžeme těšit na 4.akt. O takovém progresu mohou diablisti jen snít
Btw momentálně hraji HC ligu *_Mindblast_
V 1Q 2015 se pak můžeme těšit na 4.akt. O takovém progresu mohou diablisti jen snít

Btw momentálně hraji HC ligu *_Mindblast_
Kua rozmyslal som zeby som zacal , ale laka ma HC no len to neni take HC ako v d3 kde si ho dovolit hrat mozem ..tuto by to bol asi pain xD
HC je v PoE hodně těžký, i když člověk tu hru zná a ví na co si dávat pozor. Navíc třeba v minulé SC lize když si zabil najednou velké množstí mobů, tak si dostavál určité bonusy za kill streak, v HC se ti naopak spawnuli celkem tuzí bossové 

R.I.P. 27.3.2014
Neak som sa ktomu zasa ukopal .... zatial standart . Ked pride liga neaku si dam ale zatial nemam jasno. No mna by skor zaujimalo ci existuje neaka aktivna guilda ?
Y0G1 - klidně můžeš na HC začít pokud nejsi limitován připojením (ping) tak v tom nevidím problém. HC je určitě těžší než v diablu2 (D3 ani nezmiňuji), ale obtížnost se zvedá postupně.
Pokud má člověk nějaké zkušenosti s HC a nevrhá se všude jako "kamikaze" tak nebude mít větší problém (na normal určitě ne).
V případě smrti se charakter přesune do standard ligy (trvalá sc liga)
12. 12. začínají nové "ladder" ligy (HC i SC), takže ideální doba začít (po 3 měsících se chary přesunou do trvalých lig (sc/hc).
Nicméně tyto dočasné ligy bývají mírně odlišné (HC bývá většinou ještě o něco obtížnější) takže pokud nemáš zkušenosti s PoE doporučuji nejdřív vyzkoušet klasickou HC ligu (trvalá liga).
Dále se ještě hrávají "race". Specifické ultra krátké ligy nebo spíše takové závody (většinou trvají hodiny až dny; po skončení se dá pokračovat v normálních ligách).
NargarotH - Beyond HC jsem hrál takže vím o čem mluvíš (jen drop byl teda slabší)
Pokud má člověk nějaké zkušenosti s HC a nevrhá se všude jako "kamikaze" tak nebude mít větší problém (na normal určitě ne).
V případě smrti se charakter přesune do standard ligy (trvalá sc liga)
12. 12. začínají nové "ladder" ligy (HC i SC), takže ideální doba začít (po 3 měsících se chary přesunou do trvalých lig (sc/hc).
Nicméně tyto dočasné ligy bývají mírně odlišné (HC bývá většinou ještě o něco obtížnější) takže pokud nemáš zkušenosti s PoE doporučuji nejdřív vyzkoušet klasickou HC ligu (trvalá liga).
Dále se ještě hrávají "race". Specifické ultra krátké ligy nebo spíše takové závody (většinou trvají hodiny až dny; po skončení se dá pokračovat v normálních ligách).
NargarotH - Beyond HC jsem hrál takže vím o čem mluvíš (jen drop byl teda slabší)
Zdar,
hraje tu někdo tu novou Bloodline ligu?
(1.3. patchnote: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1120457)
hraje tu někdo tu novou Bloodline ligu?
(1.3. patchnote: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1120457)
Zrovna jsem to stáhl, tak jsem zvědav jaké to bude. Co jsem kdysi letmo zkoušel nějaké Diablovky, tak mě žádná moc nebavila, ale tahle to třeba změní.
Na první pohled mi příjde zajímavý systém obchodu a skill gemů včetně pasivního stromu. Po grafické stránce se hrou taky nemám problém, jen hratelnost mi přišla na první pohled kapku kostrbatá. Budu hrát nejspíš převážně sám, tak uvidíme jak se mi to bude líbit.
Na první pohled mi příjde zajímavý systém obchodu a skill gemů včetně pasivního stromu. Po grafické stránce se hrou taky nemám problém, jen hratelnost mi přišla na první pohled kapku kostrbatá. Budu hrát nejspíš převážně sám, tak uvidíme jak se mi to bude líbit.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
U hry je hodně znát pomalý rozjezd. Do nějakého 20-30 lvlu je to spíše pomalá akce... S přibývajícími lvly se pak hra přirozeně zrychluje a stává se zajímavější...
Každopádně doporučuji si na foru (http://www.pathofexile.com/forum) v Class Discusion podívat na různé buildy..hodně lidí k tomu mám youtube videjko, tak abys věděl co a jak. Já se na moje první zahrání do toho pouštěl bez této pomoci a na obtížnosti Cruel jsem shořel jako papír
Každopádně doporučuji si na foru (http://www.pathofexile.com/forum) v Class Discusion podívat na různé buildy..hodně lidí k tomu mám youtube videjko, tak abys věděl co a jak. Já se na moje první zahrání do toho pouštěl bez této pomoci a na obtížnosti Cruel jsem shořel jako papír

Jop, tady bude offic. forko asi jasná volba, ještě jsem k tomu našel ENG Wiki, ale žádné aktuální české stránky zdá se nejsou.
- Fru-fru
- The Butcher
EE, ty české jsou v žalostném stavu - co se týče aktivity. Pamatuji, že jsem se na ně hlásil začátkem bety a to ještě fungovaly, ale dneska... Jinak nevím jak wiki, ale na buildy ber forko, maj to tam neuvěřitelně přehledně a kvalitně udělaný, zakladatelé topiců si je přímo hýčkají
. Myslím ty topicy o buildech 
Jinak uvidíš jak Tě to bude bavit, není to klasická mainstreamová hra, takže pocit "Oh, im sooo cooool...! " se dostavuje opravdu až po nějaké nahrané době a to jak v souvislosti s funknčím buildem, tak výbavou a v neposlední řadě skillem hráče... Však uvidíš... Dej pak report;)

Jinak uvidíš jak Tě to bude bavit, není to klasická mainstreamová hra, takže pocit "Oh, im sooo cooool...! " se dostavuje opravdu až po nějaké nahrané době a to jak v souvislosti s funknčím buildem, tak výbavou a v neposlední řadě skillem hráče... Však uvidíš... Dej pak report;)
První postava je stejně o ničem, někdo kdo to nikdy nehrál nemá šanci moc postavit smysluplný build, pokud nejde přímo podle nějákého návodu. Ale to je prostě tím kolik věcí a možností ta hra poskytuje, bude to chtít nějáký čas než se člověk zorientuje. Jinak žádné CZ forum/web podle mě ani nevznikne, na to není dostatečně velká komunita a pár lidí se s tím kašlat nebude vzhledem k tomu že je tam několikanásobně více věcí než v D2 a to je co říct.
R.I.P. 27.3.2014
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me to taky lákalo ale přijde mi že to je už preplacany strašně.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ani neni len sa snazia proste s vyvojom
- Fru-fru
- The Butcher
Tak ono to je o tom jak se na to podíváš? Při někoho přeplácané, pro druhého variabilní
. Pro někoho userunfriendly a pro druhého příjemně náročné. Předpokládám, že stále žijí lidé kteří milují theorycrafting a pro Ty je ta hra jako dělaná.
Jinak je pravda co říká Nargaroth, ale dneska je k POE tolik informací, že kdo tomu věnuje 20-60 minut, tak bude mít +- jasno... Když byla beta, tak to byl pokus omyl a u mě potom leave...páč jsem byl vytočenej, že to nejsem schopen poskládat...

Jinak je pravda co říká Nargaroth, ale dneska je k POE tolik informací, že kdo tomu věnuje 20-60 minut, tak bude mít +- jasno... Když byla beta, tak to byl pokus omyl a u mě potom leave...páč jsem byl vytočenej, že to nejsem schopen poskládat...
Kukimu sa asi nepaci ze je to preplacane , ale keby takto vyzeralo diablo 3 tak mi hadam aj erekciu mal D
- Fru-fru
- The Butcher
Tak Déčko míří úplně jinam než POE. Srovnávat je nemá cenu... To se tak leda rozjede hate zastánců onoho či druhého