Asi hrajeme oba úplně rozdílné hry
Asi jsem to blbě napsal , myslel sem to tak že podle mne je Sader momentálně nejslabší společně s WD .
Nevím , já ti jen popisuji svůj subjektivní pocit . Nejvíc mám nahráno za Sadera takže mohu porovnávat s Wizzem , kde těch GR už mám taky celkem dost odehraných . Nevím , možná je chyba u mě , špatný gameplay , blbě poskládaný gear atd . To , že celé GR je jen o RNG mi nikdo nevymluví . Jde o to , že to RNG z 99.99 % je vždy proti tobě . Condution sice už není to co býval , pořád ti ale za těch 15 sekund udělá hodně . Já z 90 % neúspěšných riftu končím na RG kterého prostě nestihnu umlátit , protože bez Power Pylonu má Wizz šíleně slabé single target DPS oproti ostatním ( dokonce i za Sadera mi trvá RG kratší dobu než u Wizze na GR 44 )
Dám ti příklad krásného RNG v Diablu . Včera průměrný rift s dobrou densitou a příjemným trashem . S 6 minutovým náskokem sem spokojeně čekal na RG a věděl sem , že to můžu bez problému stihnout . Samozřejmě se naspawnil ten trapák , co se vždycky na 5 sekund vypaří ( někdy i déle ) a pak se zase ukáže . Vůbec sem to nečekal

. Nepamatuju si , kdy mi někdy procnul Stonesinger ve chvíli , kdy to fakt potřebuji . Možná mám oproti tobě ještě málo nahrané a to lepší teprve přijde , uvidíme časem . Každopádně mne to hodně mrzelo , byl to 45 a to už by byl alespoň pro mne celkem úspěch .
PS : Nestěžuji si protože vím , že všechno jednou přijde pokud člověk aktivně hraje ať už normální Rifty tak i GR . Jde jen o to , aby člověk vydržel to flustrující období a počkal si na lepší časy .
PS 2 : Od patche už 4 x Furnace , bohužel ani jedná Ačková . Chtěl bych vidět ten rozdíl průměrně narollované Furnace oproti AD + AFBO u RG , momentálně mi DoT tiká někde kolem 220M a jak jsem psal výše , většinou vyhořím na čas u RG.