DH 2,1.2
Aha, no kdybych měl ruksak na dmg realitě tak bych ho tam asi nechal. Přeci jenom to není zrovna málo :-)
Co znamená ideální použití? Pokud to vychazi lépe na RG, tak ostatní je už bez předmětné ne? :-)
No já bych byl rád, kdyby tyto věci opravili a resetovali žebříčky. I ten zero dog se mi zdá jako prasarna, když to 98% nemůže mít a ani sehnat. Hra má fungovat na aktualnich věcech a ne na něčem co už v podstatě neexistuje. Jak ty žebříčky mají pak být věrohodné?
Co znamená ideální použití? Pokud to vychazi lépe na RG, tak ostatní je už bez předmětné ne? :-)
No já bych byl rád, kdyby tyto věci opravili a resetovali žebříčky. I ten zero dog se mi zdá jako prasarna, když to 98% nemůže mít a ani sehnat. Hra má fungovat na aktualnich věcech a ne na něčem co už v podstatě neexistuje. Jak ty žebříčky mají pak být věrohodné?
Re: DH 2,1.2
Sám jsem to moc nekzoušel, jen jsem to někde viděl popisovat na US foru. Tam bylo přesně popsané.
Výměna gaeru během riftu už právě fixnutá je, to už teď nejde. Takže to bylo včas před restem žebříčků a ukončením první ery. Se zero dogem se zdá z toho blue postu, že spíš nic dělat nebudou. I když ten blue post hlavně upřesňoval, že nepodnikají žádnou akci proti hráčům s legacy gerem (to byla ta panika banování) a že ani v budoucnu nebudou. O tom, že by mohli sáhnout na samotný skill (nebo naopak ho nechat) v tom příspěvku nebylo ani slovo. Takže ještě uvidíme.
Mě to tedy až tak netrápí, protože v GR stejně budu řešit hlavně solo, kterého se netýká.
Tady podrobnosti k tomu fixu výměny gearu:
There were indeed some players who were manipulating game mechanics in order to swap gear during a Greater Rift. This was clearly against the intended design of Greater Rifts, and something we wanted to address—hence the hotfix.
Just in case the current hotfix description isn’t clear, how it works is as follows: If you’re in game A doing a Greater Rift and you leave the game and go into game B and swap your gear, it will remove you from the Greater Rift in game A. When you return to game A, you will no longer be eligible to rejoin the Greater Rift until you re-equip your original gear and switch back to your original set of skills.
a druhý post
Players can reenter if their loadout is reverted. In this case, "loadout" refers to your gear and skills (we snapshot both).
Výměna gaeru během riftu už právě fixnutá je, to už teď nejde. Takže to bylo včas před restem žebříčků a ukončením první ery. Se zero dogem se zdá z toho blue postu, že spíš nic dělat nebudou. I když ten blue post hlavně upřesňoval, že nepodnikají žádnou akci proti hráčům s legacy gerem (to byla ta panika banování) a že ani v budoucnu nebudou. O tom, že by mohli sáhnout na samotný skill (nebo naopak ho nechat) v tom příspěvku nebylo ani slovo. Takže ještě uvidíme.
Mě to tedy až tak netrápí, protože v GR stejně budu řešit hlavně solo, kterého se netýká.
Tady podrobnosti k tomu fixu výměny gearu:
There were indeed some players who were manipulating game mechanics in order to swap gear during a Greater Rift. This was clearly against the intended design of Greater Rifts, and something we wanted to address—hence the hotfix.
Just in case the current hotfix description isn’t clear, how it works is as follows: If you’re in game A doing a Greater Rift and you leave the game and go into game B and swap your gear, it will remove you from the Greater Rift in game A. When you return to game A, you will no longer be eligible to rejoin the Greater Rift until you re-equip your original gear and switch back to your original set of skills.
a druhý post
Players can reenter if their loadout is reverted. In this case, "loadout" refers to your gear and skills (we snapshot both).
Možná pár riftu zkusím s těmi bombs a uvidím.
Fix jsem viděl že je hotový. A kdyby lidé dostávali za to že používají staré věci tak by to bylo trošku trapné :-) možná si jdu proti řeči, ale když to lidi mají ať to využívají, ale nepřijde mě fér to že ostatní lidi to už dostat nemůžou. Takže ať to nějak omezí, nebo staré itemy dají zpět do hry a nebo ať to vymažou. Když mají lidi soupeřit v žebříčcích tak spravedlivě a ne využívat bugy a věci které ostatní mít už nemůžou :-)
Fix jsem viděl že je hotový. A kdyby lidé dostávali za to že používají staré věci tak by to bylo trošku trapné :-) možná si jdu proti řeči, ale když to lidi mají ať to využívají, ale nepřijde mě fér to že ostatní lidi to už dostat nemůžou. Takže ať to nějak omezí, nebo staré itemy dají zpět do hry a nebo ať to vymažou. Když mají lidi soupeřit v žebříčcích tak spravedlivě a ne využívat bugy a věci které ostatní mít už nemůžou :-)
A coze ten zero dog dela ze nepotrebujes RCR u DH?
Chtel jsem se zeptat. Primarne mam jet RCR a pak az CDR, nebo to mit nejak vyvazene? RCR mam Pride Fall 30%, Shoulders 8%, belt 8%, weapon 10%, PL 10% (dohromady to hodi 52% RCR). CDR mam diamant v helme 12,5%, Shoulders 8% (dohromady to hodi 19,5% CDR). Mam vymenit opasek tak abych mel radeji 8% CDR? Na PL nemam zadny CDR, zatim vsechny body na dane liste mam v ChD, ChC a AS, mam napr. vzit body z AS a dat je radeji do CDR? Jeste co se tyce opasku TOP pro DH Cold build je Witching Hour, s tim jeho ChD je to lepsi volba nez Saffron ktery dava 8% RCR, pripadne Vigilante s 8% CDR?
Hraju HC nikoli SC
Moje postava zde http://eu.battle.net/d3/en/profile/ADMI ... o/50454506
Klidne piste co by bylo dobre zmenit apod. Jojo ancient verze gearu bych moc rad jenze nic nepada
Myslim ze to Cameo co jsem pouzival jeste hodne davno pred patchem budu za soucasne hry jeste hodne dlouho pouzivat 
Vcera se mi podarilo GR42
Musim rict ze udrzet Pride Fall bonus je dost klicove a nastesti se mi to celkem dari. Samozrejme hodne zalezi jaky je load mapy na moby. Nejhorsi jsou assasini, Anarchove apod. PAk Elitky s frozen nebo plagued - to Ti vezme ten bonus okamzite bez moznosti se tomu jakkoli vyhnout. Zvlastni je ze Thunder tento bonus nesebere, rekl bych ze to je bug ktery zrejme opravi.
Jeste dotaz na RG Perdition (Rakanoth). Lze nejak poznat ze se chysta na svuj teleport utok. Resp. kdy vcas hodit Vault aby se postava vyhla tomu utoku? Potkal jsem ho na GR36 a s toughn 17mil a unity jsem sel cca o 70% Life dolu, coz verim ze na GR42 by bylo IK
Chtel jsem se zeptat. Primarne mam jet RCR a pak az CDR, nebo to mit nejak vyvazene? RCR mam Pride Fall 30%, Shoulders 8%, belt 8%, weapon 10%, PL 10% (dohromady to hodi 52% RCR). CDR mam diamant v helme 12,5%, Shoulders 8% (dohromady to hodi 19,5% CDR). Mam vymenit opasek tak abych mel radeji 8% CDR? Na PL nemam zadny CDR, zatim vsechny body na dane liste mam v ChD, ChC a AS, mam napr. vzit body z AS a dat je radeji do CDR? Jeste co se tyce opasku TOP pro DH Cold build je Witching Hour, s tim jeho ChD je to lepsi volba nez Saffron ktery dava 8% RCR, pripadne Vigilante s 8% CDR?
Hraju HC nikoli SC

Klidne piste co by bylo dobre zmenit apod. Jojo ancient verze gearu bych moc rad jenze nic nepada

Vcera se mi podarilo GR42

Jeste dotaz na RG Perdition (Rakanoth). Lze nejak poznat ze se chysta na svuj teleport utok. Resp. kdy vcas hodit Vault aby se postava vyhla tomu utoku? Potkal jsem ho na GR36 a s toughn 17mil a unity jsem sel cca o 70% Life dolu, coz verim ze na GR42 by bylo IK

Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
Nějaká ráda? Asi vzít ten obyčejný a na něm narolovat fire skills že? Přijdu o 300dex ale získám tím 50% ChD
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... 696f0f.jpg[/img]
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... 696f0f.jpg[/img]
Stim cooldown bych to zase tak neprehanel a jestli jedeš solo tak nejde potřebuješ i vitalitu :-)

Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
No jestli vidíš ti fotku co jsem dal k tomu příspěvků tak by ti to mělo být jasné :-) Mám stávající ancient amulet s 20%fire skills, dex 980 a pasivkou archery, která mi dává 50% CdD (tak celkově tam mam 103%ChD):-) pak jsem nasel obyčejný hellfire amulet a když na něm naroluji taky 20%fire skills tak bude stejný jako jsem měl teď. Jen stim rozdílem že tam mám pěkný kritak a když si dám zase pasivku archery nějak na něm budu mít jakoby 150%ChD, ale zase o 300dexterity min. A já se ptám jestli se to vyplatí :-)
Teď moc nerozumím, proč se ptáš jestli se to vyplatí. Vždyť ti to přímo hra ukazuje, že získáš 2,4% dmg :-)
Tím jak jsi nastavil i ručně Archery, tak se výměnou amuletu neprojeví ztráta Archery, což je přesně co potřebuješ pro srovnání, tedy těch 2,4% je přesně to co získáš. Takže použij obyč.
admiralos: CDR ja na ramenou, helmě a paragon. WH je pak jasná volba. Nejen ChD, ale i IAS se hodí. S WH dávám IAS v paragonu jako poslední. Ten amulet závidím. S tím už bych měl GR46, King by s tím byl pohodička a nemohl bych ho nedat za ty 4 minuty jako se mi stalo.
Tím jak jsi nastavil i ručně Archery, tak se výměnou amuletu neprojeví ztráta Archery, což je přesně co potřebuješ pro srovnání, tedy těch 2,4% je přesně to co získáš. Takže použij obyč.
admiralos: CDR ja na ramenou, helmě a paragon. WH je pak jasná volba. Nejen ChD, ale i IAS se hodí. S WH dávám IAS v paragonu jako poslední. Ten amulet závidím. S tím už bych měl GR46, King by s tím byl pohodička a nemohl bych ho nedat za ty 4 minuty jako se mi stalo.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 30.01.2015, 22:23 hod., celkem upraveno 1 x.
Ještě jeden dotaz, co je lepší?
ChD 474% a ChC 56.5%
Nebo
ChD 524% a ChC 50.5%?
V tomhle se také ztrácím, nebo je to jedno? :-)
ChD 474% a ChC 56.5%
Nebo
ChD 524% a ChC 50.5%?
V tomhle se také ztrácím, nebo je to jedno? :-)
Pokud potřebuješ jen srovnat co je lepší, tak stačí vždy ty dvě čísla vynásobit mezi sebou. Co dá větší výsledek, tak je lepší. Ta první možnost (s 56,5%) vyjde o 0,9% dmg více.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
5ešily jste tu enfocer já myslel že sentry už nejsou pet tudíž nemá smysl ho nosit :-O
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Na tom se nic nezměnilo, sentry jsou pořád pet. Ale už dávají jen kolem 50% celkové dmg a to ještě jen když jsou všechny v dostřelu, takže Enforcer je teď o dost slabší než dříve. Ale stále se může v některých případech vyplatit.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
No,,, mě se to tu nějak nechce přečítat celé
Moha by mi prosím nějaká dobrá duše říci, jak se hraje trial, a s čim? Jen ve ztručnym souhrnu, já bych si to přečetl rád celé, to dělám vždy, ale zajímá mě jen trial, to bych rok četl zbytečný infa. A kolik s tim dáváte.
Děkuji!

Děkuji!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mlok: A vyplatí se mít třeba na ramenech spíš dmg do Sentry nebo RCR? Nebo...má cenu točit dmg do Sentry na ramena + brnění?
Trial jsem tu řešil někde podrobněji. Aktuálně mám nasazen trial gear a skilly, tak se podívej, dokud to tam ještě je :-)
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 1&start=40
A davam stabilne 49 klice, nekdy 50 a sem tam se povede 51. Ve dvojici prekonano se Saderem, kde se povedl 52 klic.
Dark_Deamon: Ramena používám všude (T6, GR i trial) s dex + RCR + CDR + sentry. Pokud bys chtěl nutně dát vit, tak vynechej CDR. Ale vit by měla stačit jinde, tady je stejně nižší roll než rukavice, toulec a helma.
edit: a tady jsem psal k trialu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 7&start=40
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 1&start=40
A davam stabilne 49 klice, nekdy 50 a sem tam se povede 51. Ve dvojici prekonano se Saderem, kde se povedl 52 klic.
Dark_Deamon: Ramena používám všude (T6, GR i trial) s dex + RCR + CDR + sentry. Pokud bys chtěl nutně dát vit, tak vynechej CDR. Ale vit by měla stačit jinde, tady je stejně nižší roll než rukavice, toulec a helma.
edit: a tady jsem psal k trialu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 7&start=40
Zbran craftni ackovy AB. Ja hraju jinou pouze proto ze ma lepsi roll a to uz jsem na 160 craftech AB a jak je material tak zkousim dal, chci 3100+. A urcite roll s 10% RCR.
Ackovy AB mam jen s 3000.
Ackovy AB mam jen s 3000.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mlok: Já myslel, jestli je velká ztráta, když na ramenech/brnění 15% do Sentry je nebo není....? Pokud to jsou nějaký drobný, tak bych to klidně oželel.
Chtělo by to nějakej calculator, to by pak opadlo od spousty "zbytečných" dotazů.
Chtělo by to nějakej calculator, to by pak opadlo od spousty "zbytečných" dotazů.