CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
Zdar D3 tvrďáci
Dovolil bych si tu trochu přiblížit náš rozrůstající se NON-SEASON HC klan (CZ M. F. TEAM ) momentálně čítající asi 30 duší, asi půlka dost herně aktivní Krom jednoho všichni česky mluvicí. Sezonní hraní dovoleno jako občasný "vedlejšák" pro zpestření
Jsme taková směska různých existencí - čistokrevní dlouhodobí HC hráči, přeběhlíci z již nudného SC (jako já či KarelKiller) popř. úplní začátečníci s D3 co to toho jdou natvrdo
Naše paragony jsou většinou 500-750, ale ti začínající jsou samozřejmě níže - nicméně nikoho nediskriminujem, berem do party, pomáháme, zahrajem nižší obtížnost na kterou dotyčný má, no týmová spolupráce myslím funguje fajn - kdo potřebuje vyexpit postavu (novou či po RIPu) nemá problém najít pomoc, stejně jako s vybavením, přebytečné dobré itemy si předáváme v partě - slušná část našich členů byli začínající nováčci s holým zadkem skoro, stejně jako já vlastně Takže žádné mindráky, u nových členů žádné podmínky nekladem, snad jen alespoň přijatelnou herní aktivitu, mrtvé duše nepotřebujeme
V tenhle moment krájíme T6 jako máslo (aby ne když to Blizz furt zjednodušuje), u GR se držíme kolem 35-45, ale stále platí chuť na týmové hry v greater riftech a případné hezké umístění v žebříčcích, takže challenge rozhodně bude, nuda nehrozí Ale žádný nátlak, kdo chce hrát víc "safe", nic se mu nestane Ostatně RIP nikdy nepotěší, zvlášť u vypiplané postavičky
TS nepoužíváme.
K 15.6. - GR49 úspěšně pokořen (ve čtyřech).
AKTUÁLNĚ:
K 21.6.2015 - Pro nedostatek aktivních hráčů přecházíme pod klan The Expendables (TheEx) - takže leavněte tenhle klan, vyhledejte si je a dejte požadavek na přijetí, případně vás tam pozve někdo kdo už tam odsud přešel.
Klan CZMFT byl v době mého odchodu funkční (nic jsem nerušil, leader opět Natas), kdo chce zůstat, jeho věc, více už je to mimo můj vliv
Dovolil bych si tu trochu přiblížit náš rozrůstající se NON-SEASON HC klan (CZ M. F. TEAM ) momentálně čítající asi 30 duší, asi půlka dost herně aktivní Krom jednoho všichni česky mluvicí. Sezonní hraní dovoleno jako občasný "vedlejšák" pro zpestření
Jsme taková směska různých existencí - čistokrevní dlouhodobí HC hráči, přeběhlíci z již nudného SC (jako já či KarelKiller) popř. úplní začátečníci s D3 co to toho jdou natvrdo
Naše paragony jsou většinou 500-750, ale ti začínající jsou samozřejmě níže - nicméně nikoho nediskriminujem, berem do party, pomáháme, zahrajem nižší obtížnost na kterou dotyčný má, no týmová spolupráce myslím funguje fajn - kdo potřebuje vyexpit postavu (novou či po RIPu) nemá problém najít pomoc, stejně jako s vybavením, přebytečné dobré itemy si předáváme v partě - slušná část našich členů byli začínající nováčci s holým zadkem skoro, stejně jako já vlastně Takže žádné mindráky, u nových členů žádné podmínky nekladem, snad jen alespoň přijatelnou herní aktivitu, mrtvé duše nepotřebujeme
V tenhle moment krájíme T6 jako máslo (aby ne když to Blizz furt zjednodušuje), u GR se držíme kolem 35-45, ale stále platí chuť na týmové hry v greater riftech a případné hezké umístění v žebříčcích, takže challenge rozhodně bude, nuda nehrozí Ale žádný nátlak, kdo chce hrát víc "safe", nic se mu nestane Ostatně RIP nikdy nepotěší, zvlášť u vypiplané postavičky
TS nepoužíváme.
K 15.6. - GR49 úspěšně pokořen (ve čtyřech).
AKTUÁLNĚ:
K 21.6.2015 - Pro nedostatek aktivních hráčů přecházíme pod klan The Expendables (TheEx) - takže leavněte tenhle klan, vyhledejte si je a dejte požadavek na přijetí, případně vás tam pozve někdo kdo už tam odsud přešel.
Klan CZMFT byl v době mého odchodu funkční (nic jsem nerušil, leader opět Natas), kdo chce zůstat, jeho věc, více už je to mimo můj vliv
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 24.06.2015, 06:07 hod., celkem upraveno 26 x.
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
A to ja bych se mozna i vtirnul, kdyby byla moznost. Jsem teda v jinym klanu, ale moje anglictina je dost bidna, takze kolikrat nerozumim (samy yes, no, ok) Paragon mam kolem 600, hraju WD a svoji kukurici mam taky moc rad Nedavno jsem jednu pohrbil a mel stesti, ze hned padla jina
No jestli jsi v jiným klanu, tak si musíš vybrat - oni nebo my, můžeš být jen v jednom klanu U nás převládá čeština, anglicky jen Raivo
Uz nejsem v zadnym klanu, tak me muzete pridat, jestli chcete
Hele já možná až 2 dny nebudu online, tak si najdi náš klan a dej požadavek. Ale třebas si to tu leader (Natas) či někdo z našich oficírů přečte a pozve tě sám.
Pošlu PM Karlovi že by to třebas zařídil.
Pošlu PM Karlovi že by to třebas zařídil.
Nemůžu na battle net zrovna, ale tohle by měl být náš leader doufám
Natas666#2285
Natas666#2285
Uz jsem dal nejak odpoledne pozadavek, tak cekam na odbouchnuti
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Chtěl jsem prohodit poznámku v tom smyslu, pokud zrovna neleží někde pod hrobeckem, ale raději si to odpustim. Ta moje wizzna mi dala už dost prace, není buhvi jaká, ale i tak se mi s ni hraje dobře a nerad bych o ni prisel. Tak abych se nerouhal a nepřišel za to trest. Před týdnem jsem mel pěkný DC a naštěstí to dobře dopadlo.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
x
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 01.02.2015, 20:20 hod., celkem upraveno 1 x.
Mňa by furt zaujímalo čo znamena to M.F.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
*
Naposledy upravil(a) witekcz dne 31.01.2015, 10:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
No zase není tak úplně mimo ale Prostě tu zkratku už nepitvejte, ale já to fakt nevymyslel, jsem pozdější přírůstek klanu
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Já myslel, že zas jenom trollí =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Ahoj vyhledem k tomu ze sezona se rozjela...a komunita HC se opet stepi na dva tabory je moznost se pridat k nam sme non season klan takze pokud je nekdo ve svem stavajicim klanu jako kul v plote nabizim nas klan.
Bohužel, zrovna jsem včera koukal v klanu - hodně lidí už tam frčí season postavy, tak nevím jak to dopadne, asi uděláme nějaké referendum
no ty ses perfektni witku, zeru te fakt
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Zadne referendum nebude sme non season a to plati a platit bude....pravidla jsem stanovil hraci jsou informovani...ale dam to i sem....ten kdo bude hrat sezonu a nebude v ni travit vic casu jak v normalnim HC modu muze zustat...ti co budou hrat jen sezonu nas klan proste opusti...a uz se tak deje...
soucasny stav -2 prechod do season klanu...
soucasny stav -2 prechod do season klanu...
Ja hram sezonu iba Torment challenge. Akonahle to dam(alebo ma to prestane bavit) tak sa vraciam k nonseason. Takze mna mozte nechat v klane:)