PEJSKARI
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Můžeš ju dropnout za hodinu nebo za týden....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: PEJSKARI
pan HU: kolko DMG ti dava čokl a fetiši? troska skusam a max co som mal bolo cca120mil a fetisi asi 15-20 vsimam ze by sa ti hodila poisn sojka je lepsie davat bonusi ana fetisov?
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Nevím. Čísla jsem nikdy neměl zapnutá, protože to jen zvyšuje nepřehlednost v davu :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Není lepší místo Gpes + fetiší jet halvně jen fetiše + wratfull protectora s knockbackem a bracerama na to? Jsem pal měl FS sekali i s globama za 20 -25 mil a FA sekala u elit za 30 - 55 mil. A jejich více. 1 Gdog, aby byl silnej, strašně žere pasivky.
-
- Doom Knight
Jo tak to nevím ... ale varianta jet bez psa je pro mě naprosto nepředstavitelná. V podstatě kvůli němu toho WD vlastně hraju :-)
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
Neni to náhodou že traped funguje i při te druhé vlastnosti zpomalení o 30%??? takže když se přiblížíš tak trapet jede na ty co se zpomalyTyckin píše:No Bane of the trapped a Toxina jsem právě poslední dobou střídal - Toxin funguje pořád a Trapped jen na to co "ulovím", tzn. sice větší boost, ale ne na vše, málokdy se do rybiček vcucne celá elitka a cooldown není hned. A frozen piranhas zase nemají vcucávací efekt, ač na pokrytí jsou lepší cooldownem.
No ale očividně i dle vás zde jsem vybral dva dobré gemy Pain Enhacer by se asi taky dal sólo, k obyč mobkám klidně přijdu do těsného kontaktu, u elitek už by ale ten druhotný bonus asi prakticky padnul (držím se dál), a v dobré partě na T6 bych ho už asi nevyužil vůbec - než někam dojdu, je vlastně všechno mrtvé
To on ví, ale právě píše, že se od elit drží dál . Pokud si dobře vzpomínám, když jsme tohle řešily, šlo o HC . Tzn. nechce být tak blízko mobů aby BotT procoval sám o sobě
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- geekker
- Fallen Shaman
aaa tak to mi uteklo to pak chapu;-)
zeptam se tedy za sebe jestli kdyz pouzivam navadeny zaby je lepsi pain nebo miri???
zeptam se tedy za sebe jestli kdyz pouzivam navadeny zaby je lepsi pain nebo miri???
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Dej si tu Mirinu urcite To teprv uvidis bourku Procuje krasne.
Nevím, jestli někdo zaznamenal, tak raději přidávám.
Bane of the Trapped gem nyní funguje i z effectu charm a blind, což mimojiné znamená, že funguje i z confusion, který procuje Addling Toads. Pro nás, smrtelníky bez SMK to je pozitivní zpráva
Bane of the Trapped gem nyní funguje i z effectu charm a blind, což mimojiné znamená, že funguje i z confusion, který procuje Addling Toads. Pro nás, smrtelníky bez SMK to je pozitivní zpráva
Pretocil jsem " Reduces all resource costs" Skoda, ze tam nebyl AS, nebo vit., to bych pouzil dirovac)
miri se hodi akorat na pierce dart build..u pet na ni neni misto:D
- geekker
- Fallen Shaman
no jelikož jedu žaby prtože kukri je jen mýtus tak se miri projevi dost to je jak stroboskop kdyz je to grupa.Pepito86 píše:miri se hodi akorat na pierce dart build..u pet na ni neni misto:D
Nemáš pravdu.Pepito86 píše:miri se hodi akorat na pierce dart build..u pet na ni neni misto:D
Na PD build jsou daleko lepší volby než Mirina a naopak s Krumpáčem Mirina procuje tak, že občas přes efekty gemu není vidět nic jinýho
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Doufám, že to není hloupý dotaz, a že nevadí, že PC verzi nehraji.
On zase funguje "odpalovač psů", tak jak se to dříve hrálo ve starém D3? Já vím, že se to hraje opět nějak přes homunculus (nejspíš? ), ale nechápu jaktože oni mají ty psy pořád.
https://www.youtube.com/watch?v=AsTD1-sY0nQ
Díky za objasnění.
EDIT: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maex ... o/32399951 - takže to hrají přes starý homuncullus?
On zase funguje "odpalovač psů", tak jak se to dříve hrálo ve starém D3? Já vím, že se to hraje opět nějak přes homunculus (nejspíš? ), ale nechápu jaktože oni mají ty psy pořád.
https://www.youtube.com/watch?v=AsTD1-sY0nQ
Díky za objasnění.
EDIT: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maex ... o/32399951 - takže to hrají přes starý homuncullus?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Za mě doporučuji vytočit u Kadaly, nevím jaká je aktuální drop chance (hraji xbox 2.0.5), ale za cca 300 paragonů mi nepadla ani jednou.Pana_Ruplahlava píše: Teď sháním ten slavné kedluben na hlavu pro pet dmg, je to těžký dropnout?
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
@Rawmen: to video na které se odkazuješ je z dubna loňského roku, teď je zase všechno pětkrát jinak . Sacrifice se už ve staré podobě, alespoň na vyšších obtížnostech, nehraje. Hraje se pouze jako doplněk AOE dmg k pet WD. Něco v takovém stylu mám na SC WD.
-
- Doom Knight
Aktuálně ke GR po patchi pro sólo WD hrající s čoklem a fetišema - včera jsem tomu věnoval víc jak 8 hodin hraní a na GR 38+ jsem jel opravdu hodně pokusů. A jednoznačně jsem dospěl k závěru, že lepší ukovat ancient boty a gatě Cain setu a přidat +8% ATS než se snažit jet částečně poison skrz bonus 20% na gatích a přes poison FA. Což jsem po chvíli hraní i udělal. Aktuální stav tedy je v podstatě vše physical, akorát psa jsem nechal zelenýho, protože léčit se přes něj zatím vlastně nebylo potřeba. A s Unity samozřejmě.
Shrnutí je takové, že v hlavní roli na GR 38+ je ŠTESTÍ NA ROLL mobů. A že problémy nebývají ani tak s příliš častým umíráním (i na GR 40 se umírá jen při špatné kombinaci elitek s elem. DMG), jako spíš s tím, aby to armáda dokázala včas ukousat. A navíc mám záchrannou pasivku přes HF amulet. Nejhorší jsou moby rychlí, necentralizovaní a rozptýlení po okolí :-( Z 10 pokusů na GR 38 jsem dal 7, ze 7 na 39 jsem dal 4 a ze 3 pokusů na 40 jsem dal 1 s rezervou 1:40, zatím v žebříčku asi 360 místo aktuálně. Ale z těch 360 si myslím, že většina bude Jade nebo tam byli občas i šipkaři, co jsem tak namátkou klikal. Pet WD bude v prvních 300 tak max. třetina tipuju. Každopádně bez ancient Kukri zatím dál sólo WD nezkouším, protože mě to v podstatě nemotivuje... hrát o náhodu a štěstí při rollu. Čili zkouším Kadalu a doufám v ancient drop Kukri, Taskerů, prstenů a případně pásku ... MoJ s rollem 99% + DMG co mám, těžko za něco vyměním. HAF vespolek.
Shrnutí je takové, že v hlavní roli na GR 38+ je ŠTESTÍ NA ROLL mobů. A že problémy nebývají ani tak s příliš častým umíráním (i na GR 40 se umírá jen při špatné kombinaci elitek s elem. DMG), jako spíš s tím, aby to armáda dokázala včas ukousat. A navíc mám záchrannou pasivku přes HF amulet. Nejhorší jsou moby rychlí, necentralizovaní a rozptýlení po okolí :-( Z 10 pokusů na GR 38 jsem dal 7, ze 7 na 39 jsem dal 4 a ze 3 pokusů na 40 jsem dal 1 s rezervou 1:40, zatím v žebříčku asi 360 místo aktuálně. Ale z těch 360 si myslím, že většina bude Jade nebo tam byli občas i šipkaři, co jsem tak namátkou klikal. Pet WD bude v prvních 300 tak max. třetina tipuju. Každopádně bez ancient Kukri zatím dál sólo WD nezkouším, protože mě to v podstatě nemotivuje... hrát o náhodu a štěstí při rollu. Čili zkouším Kadalu a doufám v ancient drop Kukri, Taskerů, prstenů a případně pásku ... MoJ s rollem 99% + DMG co mám, těžko za něco vyměním. HAF vespolek.
Naposledy upravil(a) pan HU dne 23.01.2015, 14:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Stanley - děkuji za objasnění, není nad to zkoumat ve videu kdejakou blbost, a pak se zapomenout podívat na datum. I když zase to by mohl být starý patch, který je mám na Xku, takže něco pro mě.