HC Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Fru: vypadá to zajímavě, ale nemám Steam, takže se mnou nepočítej
All: jak hodnotíte nový patch?
All: jak hodnotíte nový patch?
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum
Počkej Lemure, nemít Steam je jako problém :-) ? Download, create acc and play Nebo máš se Steamem nějaký filosofický problém
Nový patch ozkouším s novou sezonou
Nový patch ozkouším s novou sezonou
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Nový patch nic nového moc nepřinesl monk dává pecky jak hovado GR sou zlehčené. Lidi budou odcházet z diabla Torment 6 aka muka na šestou bude s ancient věcma superspeedquick farma i na HC asi se budu víc věnovat Hosku
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Lemur:
Ts ts ts ...oki
To All:
tak do startu nové sezony se asi budu binkat v POEčku..kdyby náhodou na to někdo slyšel ...
PS:
Toto je můj tisící příspěvek na fóru..ou jéé...Co to znamená? méně kecat a více hrát
Ts ts ts ...oki
To All:
tak do startu nové sezony se asi budu binkat v POEčku..kdyby náhodou na to někdo slyšel ...
PS:
Toto je můj tisící příspěvek na fóru..ou jéé...Co to znamená? méně kecat a více hrát
- dawemorraless
- Na-Krul
Co to? Poe? im in napiš mi přes bnet jak Tě bude svrbět myš
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Oki, tipuji dnes večer 22h,driv určitě nestihnu. Máme oslavu narozenin..
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Fru-fru
- The Butcher
To Dawe:
Měl jsme chvíli času, tak jsem udělal talenty. Byl novej patch takže to budeš mí také resetnuté..tak si to možná nastav s předstihem..ať na sebe nečumíme
Hlavně než jsme našel co jsem to vlastně chtěl hrát a dohledal to
Měl jsme chvíli času, tak jsem udělal talenty. Byl novej patch takže to budeš mí také resetnuté..tak si to možná nastav s předstihem..ať na sebe nečumíme
Hlavně než jsme našel co jsem to vlastně chtěl hrát a dohledal to
- Fru-fru
- The Butcher
Kam si včera tak rychle zmizel Dawe? To vypadalo jak nějakej rage quit I když důvod mi není znám
PS: dneska bych klidně pokračoval
PS: dneska bych klidně pokračoval
- dawemorraless
- Na-Krul
Mě to padlo nevim hodilo mi to nějakou hlášku kvuli zvuku klido popojedem bavilo mi to ikdyž teda body sem porozděloval nějak všelijak jinak sorry za ty hemzy v déčku ale já fakt nevim no gratule yčkovi k ancient kukri a xkovi k ancient furnance
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Už máš Déčka plný zuby, co? Tak si dej voraz, hraj HOS + POE a ono se to vyčistí
Abys byl ready na Season 2 .
Dneska zkusím dorazit dřív, ale včera sjem měl starosti s malou, takže těžko stíhat..dneska doufám, že dorazím třeba už chvíli před desátou...Ale dřív to nevidím..prakticky od 20h a 22h se podílím na péči o malou...
Abys byl ready na Season 2 .
Dneska zkusím dorazit dřív, ale včera sjem měl starosti s malou, takže těžko stíhat..dneska doufám, že dorazím třeba už chvíli před desátou...Ale dřív to nevidím..prakticky od 20h a 22h se podílím na péči o malou...
- dawemorraless
- Na-Krul
Jako mě by to bavilo ale ten facepalm na T6 je šílenej 2 season na tom nic nezmění...na to abys mohl hrát vyšší GR tak prostě hraješ to co všichni tak proč se snažit hrát něco jinak
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Njn, tak déčko je mainstremová hra, s tím nic neuděláme. Praktická neexistence většího množství efektivních buildů ho pronásleduje už od začátku a jiný to nikdy nebude. Vždycky pro danou klasu bude jeden, maximálně 2 op buildy a pokuď Tě neba nebo se chceš vyčlenit, tak budeš hrát o několik příček níže, tedy budeš mít horší drop - což je u hry která je o dropu dost hloupé.
Ve výsledku to byl důvod proč jsme pak hodil bobek na milovaného barbara...protože prostě se hrál skippy build a všechno ostatní byl odvar... Barbara jsem si nikdy jako klokana nepředstavoval... Ale to je fuk.. Prostě variabilita je nízká a vždycky asi bude. Ke každé postavě existuje jeden až dva OP buildy a zbytek hraje druhé, třetí ...šestnácté housle.
Nevím no, chci si zase zahrát při season 2 a doufám, že mě to bude bavit. Když ne, tak to bude asi až další datadisk...
Nic, uvidíme. Já prostě od season 2 čekám prodloužení herní doby kterou jsem věnoval D3 o dalších 50-100 hodin... A pak zase pojedu alternativy, ať už ve stejném žánru nebo mimo něj. POEčko mě teď baví, třeba se to chytne a vydržíme u něj aspoň tak..uvidíme. Teprve na Cruelu se ukáže jak dobré máme buildy .. Do Cruelu máme myslím asi 10-11 levlů před sebou..
Jinak juk sem :
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/917964
a něco si vyber . Ať pak nezapláčeš... Jen tak halabala jsme si jel prvního mauradera a na Cruelu jsem shořel jako papír (pravda je, že to byla ještě beta...) . Teda jestli se Ti chce v tomhle hrabat
Jinak sry za wall of text
Ve výsledku to byl důvod proč jsme pak hodil bobek na milovaného barbara...protože prostě se hrál skippy build a všechno ostatní byl odvar... Barbara jsem si nikdy jako klokana nepředstavoval... Ale to je fuk.. Prostě variabilita je nízká a vždycky asi bude. Ke každé postavě existuje jeden až dva OP buildy a zbytek hraje druhé, třetí ...šestnácté housle.
Nevím no, chci si zase zahrát při season 2 a doufám, že mě to bude bavit. Když ne, tak to bude asi až další datadisk...
Nic, uvidíme. Já prostě od season 2 čekám prodloužení herní doby kterou jsem věnoval D3 o dalších 50-100 hodin... A pak zase pojedu alternativy, ať už ve stejném žánru nebo mimo něj. POEčko mě teď baví, třeba se to chytne a vydržíme u něj aspoň tak..uvidíme. Teprve na Cruelu se ukáže jak dobré máme buildy .. Do Cruelu máme myslím asi 10-11 levlů před sebou..
Jinak juk sem :
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/917964
a něco si vyber . Ať pak nezapláčeš... Jen tak halabala jsme si jel prvního mauradera a na Cruelu jsem shořel jako papír (pravda je, že to byla ještě beta...) . Teda jestli se Ti chce v tomhle hrabat
Jinak sry za wall of text
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Tak včera dropla no Ja hoši som mainstreamista asi a Déčko baví stále a tak isto aj Wizzna.Ak má omrzí mám ešte 3 classy ktoré som nehral tak mám vystarané.
- dawemorraless
- Na-Krul
Mě asi nejspíš štve že nevim co hrát Flurry a zvon monka ted budou hrát všici tak asi o5 sestrojim tankistku na wizze mi nepřeje drop cruss mám vymyšleno ale drop nepřeje taktéž (pepíci jsou ok ale nějak mě to přestává bavit) nad zbytkem sem nepřemýšlel ještě
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Kua de ty ancienty furt berete? Mě padá velký houno do puče už Jinak Fru já se ozvu....btw poečko se mě sekne jakmile otevřu portál a vlezu do něj tak město se načítá tak 5 min a houno pak chytnu nerva a vypínám zkusim někde pohledat a večír se dostavit (včera sem byl v putyce)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
hosi na S2 to u me vypada asi na monka ... ten tempst rush build vypada peckove, ted to zkousim a rikam si, ze s timhle bych tech para 1000 pak mohl dat rychle
- dawemorraless
- Na-Krul
JJ TR je bombička já jedu flurry a dnes crit za 3 miliardy. Ale musim vyladit tačnes i s unity mi hápéčka celkem haprujou
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Sry Dawe, ale včera zabijačka... Prostě s emalou teď nedaří nějak rozumně uspávat, přišel jsem k tomu v 23:15 ...Takže super ...
Jinak sjem tam byl i okolo osmé, ale to jsem si myslel, že je tak na 30 minut max a to mi přijde hloupý Tě tahat z Déčka nebo HOSu.. Pravda, že nakonec z toho byla hodina..ale to byla náhoda...
Jinak co to je za čísla..jaký miliardy sakra:-)? Já házel nejvíc s WDčkem asi 300 milionů:-)...a vy mluvíte o miliardách ... Kurňa...to mi něco uteklo
Jinak sjem tam byl i okolo osmé, ale to jsem si myslel, že je tak na 30 minut max a to mi přijde hloupý Tě tahat z Déčka nebo HOSu.. Pravda, že nakonec z toho byla hodina..ale to byla náhoda...
Jinak co to je za čísla..jaký miliardy sakra:-)? Já házel nejvíc s WDčkem asi 300 milionů:-)...a vy mluvíte o miliardách ... Kurňa...to mi něco uteklo