Zeď radosti
- destruktor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:destruktor #2336
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
CG všem
Hlavně destruktor tomu vyťal s tou Furnancí
Hlavně destruktor tomu vyťal s tou Furnancí
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tak moje prvni WoW co na ni mam rollnout mohl by nekdo hodit link na build
Achievements: 7400 (92%)
LoH na damage.
http://www.diablofans.com/builds/9-chainpocalypse
Něco v tom smyslu + FB set s 50+ CDR.
http://www.diablofans.com/builds/9-chainpocalypse
Něco v tom smyslu + FB set s 50+ CDR.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Nedavno jsem dropl skoro stejny,svuj 1. Rozdil jen v CD.Mam tam 42% .I tak radost maximalni.Trvalo mi to asi 584PL
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Super, tak komplet Ancient FB set je hotov (mimo hrudi, tu nenosím). A můžu se pustit do ostatních kousků..
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
Tak dneska konečně padla potvora jedna - radost obrovská co vám mám povídat. Ještě, že nebyla žena a děti doma bo by mě asi zavolali Chocholouška
- skyrim1988
- The Butcher
Bozeee zase dalsi stastlivec Kdy to budu ja ??? Jinac CG chlape
Tím že si budeš pořád stěžovat že ti nepadá , tak ti nepadne nikdy ;-) nesmíš na to myslet a nesmíš cíleně farmit jeden item protože ti padne jako poslední , věř že tohle znám moc dobře
Jinak kukuřice pěkná i když WD nehraju tak je to poslední item co mi chybí z těch ultra rare itemu které padají takže si pro ní asi taky někdy dojdu
Jinak kukuřice pěkná i když WD nehraju tak je to poslední item co mi chybí z těch ultra rare itemu které padají takže si pro ní asi taky někdy dojdu
GZ ke Kukrině, teď už je fakt ale na řadě Skyrim, berte na to ohled jó
Já až dropnu druhou či ancient tak budu radši dělat jako že nic
Ale bodla by, s těma lagama na HC je to fakt o ústa
Já až dropnu druhou či ancient tak budu radši dělat jako že nic
Ale bodla by, s těma lagama na HC je to fakt o ústa
strecha napis ticket na blizard ze sa ti stratila kukrina nech ti ju nahodia s5
- skyrim1988
- The Butcher
Zdar gentlemani ,
Tyckin : Ano,berte na me ohled a nechte me uz ju konecne dropnout Jinac nebude mi vadit,kdyz dropnes Averzi nebo normalni a podelis se o radost.Aspon koukat mi je na ne dovoleno
Relic : Hehe,dobre ty Bych musel sepsat petici.Jenze by to nebylo ono Proste ju dropnu a basta!!!
Mozna se od ni kapku i vzdaluji sam.Poskladal jsem totiz WIZZE a nedavno i MONKA.Kvuli vecem,ktere popadali a hlavne na odreagovani,pripadne zkousky neceho noveho WD jsem nechal spocnout,to vite zas ta frustrace z toho,kdyz za hru dropnete 5-6 ceremonialu.Takze se jeste vyradim jinde a pak se zas vrhnu po te dlouhe KUKRINOVSKE CESTE
Edit : Vcera po X miliardach expu mi padla dalsi kostka Takze jsem zase na 8ks.
Tyckin : Ano,berte na me ohled a nechte me uz ju konecne dropnout Jinac nebude mi vadit,kdyz dropnes Averzi nebo normalni a podelis se o radost.Aspon koukat mi je na ne dovoleno
Relic : Hehe,dobre ty Bych musel sepsat petici.Jenze by to nebylo ono Proste ju dropnu a basta!!!
Mozna se od ni kapku i vzdaluji sam.Poskladal jsem totiz WIZZE a nedavno i MONKA.Kvuli vecem,ktere popadali a hlavne na odreagovani,pripadne zkousky neceho noveho WD jsem nechal spocnout,to vite zas ta frustrace z toho,kdyz za hru dropnete 5-6 ceremonialu.Takze se jeste vyradim jinde a pak se zas vrhnu po te dlouhe KUKRINOVSKE CESTE
Edit : Vcera po X miliardach expu mi padla dalsi kostka Takze jsem zase na 8ks.
Dear Blizzard,
I´m afraid there is a terrible bug in my account – item Starmetal Kukri is missing in my drop list.
I ask you for fixing this problem as soon as possible.
As compensation for my mental defect caused by not dropping it since RoS was released I accept one nice Starmetal Kukri (ancient better) for my lovely witch doctor character.
Thanks a lot, your fan Strecha#2293
Zkus jim to poslat na ticket
I´m afraid there is a terrible bug in my account – item Starmetal Kukri is missing in my drop list.
As compensation for my mental defect caused by not dropping it since RoS was released I accept one nice Starmetal Kukri (ancient better) for my lovely witch doctor character.
- skyrim1988
- The Butcher
Hehe pobavil Popremyslim Jenze cekam odpoved ve stylu : Je nam lito,musite jeste par set PL pockat a nebo dostanu banan jak svina za drzozst
Ne vazne me to uz depta Vsici s ni behaji a ja furt nic No hlavne,ze jsem uz dropl 3x Furnace To mi zveda sebevedomi
Ne vazne me to uz depta Vsici s ni behaji a ja furt nic No hlavne,ze jsem uz dropl 3x Furnace To mi zveda sebevedomi
Tak mám radost, že včera a dnes se u mé HC mončice prolomily stavidla dropu potřebné výbavičky. Incense Torch of the Grand Temple daibo, dvakrát Tzo Krin's Gaze helma, třikrát The Crudest Boots a pár kousků Sunwuka. Mončice už konečně může bouchat zvony na všechny strany.
YESTyckin píše:Dear Blizzard,
Pěkně ty! gratulace!tomisco píše:Tak mám radost, že včera a dnes se u mé HC mončice prolomily stavidla dropu potřebné výbavičky. Incense Torch of the Grand Temple daibo, dvakrát Tzo Krin's Gaze helma, třikrát The Crudest Boots a pár kousků Sunwuka. Mončice už konečně může bouchat zvony na všechny strany.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Som zvedavy komu prvemu padne ancient kukri, lebo zatial ta moja je asi najlepsia
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
No na publicu jsem hrál v partě, tak kouknu ze zvyku na kolegu WD a on jí měl luckeři neskutečný
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů