DH 2,1.2
Nejspíš ho většinu času udržet dokáže. Když hraje především hodně vysoké GR v partě, tak minimálně ho udrží v klíčových situacích typu RG, některé elitky. Takže i kdyby ho náhodou občas ztratil, tak to bude výhodnější (on by to jinak nehrál).
Každopádně musí podřizovat hru Teaguku a to bych tedy opravdu nechtěl. Makro si v tomto případě dovolit nemůže, to by nefungovalo dobře s hatred managementem.
Každopádně musí podřizovat hru Teaguku a to bych tedy opravdu nechtěl. Makro si v tomto případě dovolit nemůže, to by nefungovalo dobře s hatred managementem.
Re: DH 2,1.2
Asi jo, ale moc si to nedokážu představit.
Jinak o lighting jsi někde na US fórech neviděl? Co koukám stejně na to top50 pro 4lidi, tam tak je jen fire/cold. Takže je lighting asi mrtev :-)
Jinak o lighting jsi někde na US fórech neviděl? Co koukám stejně na to top50 pro 4lidi, tam tak je jen fire/cold. Takže je lighting asi mrtev :-)
Sem tam jsem viděl, že to někdo zkouší, ale bez větších úspěchů.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče pasivek u Cold buildu, tak teď mám Cult the Weak, CE, Ballistics a Awareness. Nebylo by výhodnější místo CE nebo Cult the Weak nahodit Archery? Přeci jen 50% CD není zrovna málo. Záleží, jak by to vycházelo...
Určitě ne. Cull the Weak je hodně silná pasivka, protože je mutliplikativní (a ne aditivní jako třeba Steady aim). Takže dává čistých 20% boost dmg. To Archery ani zdaleka ne.
Nechal bych to jak to máš.
Nechal bych to jak to máš.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
měls recht, na T6 je to docela zbytečný, je to přecejen jiná hra než PTR s 220ms latency, na GR si to ale beru, sice nevím přesně jak to funguje ale když tam stojím a kropím do davu tak je to furt užitečnější než vault (dle mě), dneska mě padly nový rukavičky s 10/50(reroll)/713/20 AD, tak uvidim, RCR zatim nic moc chce to novej quiv, říkáš teda že je lepší RCR než hatred regen j? A na zbraň předpokládám elite dmg. Taky si uvědom že posleních 300 para sem jel cruse... Jinak jsme teda včera frčeli GR 45-46 a pohoda... Hlavně musim sehnat kebuli.Mlok píše:A to jsi využil na PTR? Na T6 na PTR to padalo tak rychle, že bych se vůbec MfD nezdržoval. Když i RG je na pouhé 3-4s (solo T6). Ono taky když na většinu mobů stačí jeden CA.
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Na toulci jsem chtěl narolovat CA místo sentry. Podařilo se mi tam dát hatred generation 1,5 per second. Mám si to tam nechat a nebo radši hledat CA?
Tak jeden zásadní postřeh. Zkusil jsem teď trošku více Multishot build. A na T6 je mírně lepší než CA cold (solo). Hlavně větší pohoda s hatred managementem a žádná starost o Priders fall.
Platí to ale jen pro T6, na trial je to slaboučké (cca 3 lvl níže než dávám s CA) a na vyšší GR to také není tak moc dobré (CA je tam lepší).
Platí to ale jen pro T6, na trial je to slaboučké (cca 3 lvl níže než dávám s CA) a na vyšší GR to také není tak moc dobré (CA je tam lepší).
Vcera jsem udelal GR 41 a zbyvaly 2 minuty byl jsem 385. Dneska samozrejme jsem uz niz kolem 500. 42 mi utekla o par vterin diky nestastnemu rollu mobu dostal jsem tam na cifernik :-D
@tabletofon
@tabletofon
Zkouším to stímto buildem co říkáte? http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666 - aktuálně pařím DH
- dohny777
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:dohny#2988
Testoval nekdo jestli dmg bonus za m6 plati i pro vystrely od sentry nebo jen od hrace?
hit.man:
Na to bych řekl, že takhle to dobré opravdu není.
V první řadě vyhoď Kridershot, ten je k ničemu. I ancient Kridershot je slabší než ancient Arcane barb, ale tam to není takový rozdíl a někoho to tak může bavit třeba více. Ale i tak to je slabší.
FA je slaboučký skill, ten nemá vůbec smysl hrát. A jako generátor to také není dobré, protože i Kridershotem to generuje hrozně málo.
Na T6 je cest jak to postavit více:
- Multishot build: ten je na T6 nejrychlejší a současně je to největší pohoda s hatred managementem (samozřejmě musí být Cindercoat)
- CA buildy: Tady toho jde hrát více, cold Maelstrem (ten je silný na solo GR), fire Loaded for Bear (silný na GR v partě) a občas někdo hraje i Shooting Stars (i když je o malinko slabší než cold varianta)
- pro fire varianty Cindercoat, pro ostatní Priders fall
- použít hodně RCR, čím více tím lépe
- nějaké CDR to chce ale rozhodně také
- Polar station + trapped gem bych hrál úplně pro všechny varianty
Na to bych řekl, že takhle to dobré opravdu není.
V první řadě vyhoď Kridershot, ten je k ničemu. I ancient Kridershot je slabší než ancient Arcane barb, ale tam to není takový rozdíl a někoho to tak může bavit třeba více. Ale i tak to je slabší.
FA je slaboučký skill, ten nemá vůbec smysl hrát. A jako generátor to také není dobré, protože i Kridershotem to generuje hrozně málo.
Na T6 je cest jak to postavit více:
- Multishot build: ten je na T6 nejrychlejší a současně je to největší pohoda s hatred managementem (samozřejmě musí být Cindercoat)
- CA buildy: Tady toho jde hrát více, cold Maelstrem (ten je silný na solo GR), fire Loaded for Bear (silný na GR v partě) a občas někdo hraje i Shooting Stars (i když je o malinko slabší než cold varianta)
- pro fire varianty Cindercoat, pro ostatní Priders fall
- použít hodně RCR, čím více tím lépe
- nějaké CDR to chce ale rozhodně také
- Polar station + trapped gem bych hrál úplně pro všechny varianty
A jak se to s fénem enfocer? Na T6 je to lepší Bane of powerfull a na to vysoké rifty bych možná enfocer zachoval, nebo také ne? :-)
Jinak u toho ancient kridershotu je pak spíš dobré to, že při generování hatredu dáváš s EA i tak dobrý dmg ne? Ale s obyčejném to asi fakt nemá cenu, ta dmg je už hodně rozdílná.
Ono i 7 hatred generátoru není žádná hitparáda a generuje to pomalu, 4 hatred je pak už úplné nic. Na T6 u MS varianty nedochází hatred nikdy, u CA jen vyjímečně. Na vyšších GR pak nebudeš plýtvat časem kdy můžeš stát na místě a střílet. Nikdo v žebříčku nedává vyšší GR s Kridershotem (a už někteří mají ancient verzi).
Cílem je hrát tak, abys hatred nemusel střílením generovat vůbec. Také hodně lidí hraje zcela bez generátoru (i vyšší GR) a místo toho raději použít MfD.
Navíc můžeš použít MfD Mortal Enemy což pak může dost pomoct a bude to na vyšší GR také jedna ze zajímavých variant (budu časem testovat).
Enforcer se nevyplatí ani na GR. Jediné kde bych o něm uvažoval a ještě vyzkouším je trial.
Jinak se uvidí časem až více nahraju s DH. Včera jsem se rozhodnul zatím dát přednost DH před Wiz. Nemůžu to pořád střídat, to bych nevybavil ani jednu postavu. A už jsem zkouším pro rozhodnutí čemu zatím dát přednost několikrát přetočil WH sem tam a už mi nechutně narostla cena rerollu. A nechci teď věnovat čas huntěním druhého WH když mi chybí spousta dalších základních věcí (pro DH třeba nemám toulec pro MS variantu a používám zatím nouzově roll s CA).
Edit:
Tady ten výpočet pro Enforcer x Powerfull:
Při 5 střílejících sentry:
- sefl cast je 600%
- sentry dávají 500%
Sentry dmg je tedy 45% z celkové dmg.
Pro fire build ideální equip budeš mít 60% fire dmg (pro variantu se SoJ, solo to bude zase mírně jinak s unity).
Enforcer vezmu rank 50, takže 30%.
Enforcer se sčítá s elemental bonusem. Takže to bude navýšení ze 160% na 190%. Tzn. 18,78% bonus dmg pro sentry.
A protože sentry dávají 45% dmg z celku, takže z toho vyleze navýšení 8,5% celkové dmg. A to je pro ideální situaci, že jsou všechny sentry v dosahu.
Do elitek jen elite bonus Powerfull zvedne ze 130% na 145% (varianta se SoJem). Takže to je 11,5% dmg navíc. A je to čistých 11,5% protože zafunguje i pro self cast.
Tedy do elit je Powerfull výrazně lepší i když bys zrovna neměl 20% bonus.
20% bonus bude záviset na tom, jestli to je solo nebo v partě. Solo má mnohem větší vliv (v partě dalších x aditivních bonusů).
Solo tu máme pouze Steady aim a Wolf buff. Při aktivním Wolf buffu to bude ze 150% nárůst na 170%, tedy 13% dmg navíc a opět čistých jak zafunguje všude.
Když jsem si to tak spočítal, tak solo jednoznačně raději Powerfull. Pro cold variantu vyjde Enforcer o malý chlup lépe, ale stejně je Powerfull jasný.
V partě bych se ale také přikláněl k Powerfull. Do elitek o hodně lepší. Do obyč mobů v partě vyjde pravědpoboně o něco hůře než Enforcer. Celkově bude ale Powerfull o trochu lepší.
Cílem je hrát tak, abys hatred nemusel střílením generovat vůbec. Také hodně lidí hraje zcela bez generátoru (i vyšší GR) a místo toho raději použít MfD.
Navíc můžeš použít MfD Mortal Enemy což pak může dost pomoct a bude to na vyšší GR také jedna ze zajímavých variant (budu časem testovat).
Enforcer se nevyplatí ani na GR. Jediné kde bych o něm uvažoval a ještě vyzkouším je trial.
Jinak se uvidí časem až více nahraju s DH. Včera jsem se rozhodnul zatím dát přednost DH před Wiz. Nemůžu to pořád střídat, to bych nevybavil ani jednu postavu. A už jsem zkouším pro rozhodnutí čemu zatím dát přednost několikrát přetočil WH sem tam a už mi nechutně narostla cena rerollu. A nechci teď věnovat čas huntěním druhého WH když mi chybí spousta dalších základních věcí (pro DH třeba nemám toulec pro MS variantu a používám zatím nouzově roll s CA).
Edit:
Tady ten výpočet pro Enforcer x Powerfull:
Při 5 střílejících sentry:
- sefl cast je 600%
- sentry dávají 500%
Sentry dmg je tedy 45% z celkové dmg.
Pro fire build ideální equip budeš mít 60% fire dmg (pro variantu se SoJ, solo to bude zase mírně jinak s unity).
Enforcer vezmu rank 50, takže 30%.
Enforcer se sčítá s elemental bonusem. Takže to bude navýšení ze 160% na 190%. Tzn. 18,78% bonus dmg pro sentry.
A protože sentry dávají 45% dmg z celku, takže z toho vyleze navýšení 8,5% celkové dmg. A to je pro ideální situaci, že jsou všechny sentry v dosahu.
Do elitek jen elite bonus Powerfull zvedne ze 130% na 145% (varianta se SoJem). Takže to je 11,5% dmg navíc. A je to čistých 11,5% protože zafunguje i pro self cast.
Tedy do elit je Powerfull výrazně lepší i když bys zrovna neměl 20% bonus.
20% bonus bude záviset na tom, jestli to je solo nebo v partě. Solo má mnohem větší vliv (v partě dalších x aditivních bonusů).
Solo tu máme pouze Steady aim a Wolf buff. Při aktivním Wolf buffu to bude ze 150% nárůst na 170%, tedy 13% dmg navíc a opět čistých jak zafunguje všude.
Když jsem si to tak spočítal, tak solo jednoznačně raději Powerfull. Pro cold variantu vyjde Enforcer o malý chlup lépe, ale stejně je Powerfull jasný.
V partě bych se ale také přikláněl k Powerfull. Do elitek o hodně lepší. Do obyč mobů v partě vyjde pravědpoboně o něco hůře než Enforcer. Celkově bude ale Powerfull o trochu lepší.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 19.01.2015, 09:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak to mortal funguje? T pokaždé když někoho označim tak se mi přidá hatred? Já to totiž nikdy nezaznamenal :-D
Jedněch 4 hatred funguje určitě. A při dost RCR to má význam i pro CA (nemůžeš ale čekat zázraky). Jestli funguje sčítání při označení více mobů si nejsem jistý, budu muset cíleně otestovat. K vyšším GR jsem se zatím nedostal a jen tak ještě nedostanu. Potřebuju nafarmit ještě více základního gearu.
Pokud by se to načítalo, tak to bude opravdu velký přínos na vyšší GR, kde nic jen tak neumře a označení vydrží.
Pokud by se to načítalo, tak to bude opravdu velký přínos na vyšší GR, kde nic jen tak neumře a označení vydrží.