Hrajeme tady s jedním pánem diablo, už jsme sepsaly i pár příběhů, vždycky nás ale zdržovaly naše respektive moje lagy a to nepředstavitelné (fps 0.4)
Divné je to, že lagy přicházely až po určité době hraní, po zapnutí a nalogování do hry je vše v pohodě, třeba dnes jsme začaly nové postavy a došly jsme až do tristramu, poté se mi sekl takřka obraz, než to tam kolega vymlátil, ve městě , na prázdných místech, kde potvory nejsou, lagy nemám, ale jakmile dojdeme ke skupince o třeba i dvou jedincích, nastává pro mě peklo, stačí vypnout diablo a zase zapnout, ale přeci jen je to pruda.
Nezná někdo tenhle tip problému? Mám W8, ale hrávaly jsme spolu i když jsem měl W7
Single player je naprosto bez problémů, čily asi tam hraje roli síť, seká se to i když založím já, i když založí kolega.
Ale tím pádem nechápu, proč se to seká jenom u potvor.
Hrávaly jsme na hamachi i přes n2n, lagy stejné.
Hra přes síť - po deseti minutách lagy
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hra přes síť - po deseti minutách lagy
Já to měl před pár lety také a důvody jsou neznámé....nicméně se tento problém nevyskytoval na Windows XP a dřívějších.
Měl jsem období, kdy jsem Diablo pomalu nemohl hrát ani single player, protože s ovladači na grafárnu pro Win 7 Diablo prostě nezvládalo pracovat....a podle mě to souvisí s tím, že čím více mapy máš prozkoumáno, tím je to horší, protože program asi ponechává lokace, co jsou "mimo obrazovku", furt nakreslené v paměti, a to po nějaké době šíleně už laguje (a v případě síťové hry je to ještě znásobeno tím, že prudce rostou pakety s pozicemi nepřátel). Mě vždycky pomohlo dát save and exit u waypontu a pak to pustit znovu.....na dvě až tři lokace to jelo normálně. Byla to sice otrava, ale tu chvilku, než nvidia vydala záplatu, to vydržet šlo.
Měl jsem období, kdy jsem Diablo pomalu nemohl hrát ani single player, protože s ovladači na grafárnu pro Win 7 Diablo prostě nezvládalo pracovat....a podle mě to souvisí s tím, že čím více mapy máš prozkoumáno, tím je to horší, protože program asi ponechává lokace, co jsou "mimo obrazovku", furt nakreslené v paměti, a to po nějaké době šíleně už laguje (a v případě síťové hry je to ještě znásobeno tím, že prudce rostou pakety s pozicemi nepřátel). Mě vždycky pomohlo dát save and exit u waypontu a pak to pustit znovu.....na dvě až tři lokace to jelo normálně. Byla to sice otrava, ale tu chvilku, než nvidia vydala záplatu, to vydržet šlo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
akú máš verziu? toto mi zvykla robiť 1.07 (alebo 8) pri LAN
a určite vypni perspective mode a poskúšaj 2d/3d cez videotest.
a určite vypni perspective mode a poskúšaj 2d/3d cez videotest.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
to Fraxinus
Single player mi jede naprosto v pohodě, takže jsme to hodily na síť, ale moc jsme nerozuměly tomu, že v prázdných lokacích to jde v pohodě a byť jen s jedinou potvorou to je peklo.
Save and exit je funkční, to už umíme, ale musím vypnout komplet celé diablo a znovu spustit, s čistým save and exit to laguje pořád stejně.
to Tordah
Hrajeme 1.13c s plugy 10.00, tím to ale být snad nemůže , když mi hra jde v pohodě v singlu, blbne jenom hra přes síť.
perspective mode? O tom slyším prvně, k čemu to je?
2d/3d nefunguje, to už jsme proklikaly.
Single player mi jede naprosto v pohodě, takže jsme to hodily na síť, ale moc jsme nerozuměly tomu, že v prázdných lokacích to jde v pohodě a byť jen s jedinou potvorou to je peklo.
Save and exit je funkční, to už umíme, ale musím vypnout komplet celé diablo a znovu spustit, s čistým save and exit to laguje pořád stejně.
to Tordah
Hrajeme 1.13c s plugy 10.00, tím to ale být snad nemůže , když mi hra jde v pohodě v singlu, blbne jenom hra přes síť.
perspective mode? O tom slyším prvně, k čemu to je?
2d/3d nefunguje, to už jsme proklikaly.
horný obrázok perspective ON, dolný obrázok perspective OFF
jedno z nich fungovať musí, inak by sa hra ani nezapla. ak ju máš v 3D tak vo video options vypni perspective, a vo videoteste skús prehodiť na 2D. Zvyčajne sa to takto samo nastaví na nových systémoch.2d/3d nefunguje, to už jsme proklikaly
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Dobrá a kde to vypnu, v nastavení hry to nemám.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Přímo ve hře zmáčkni esc, dej options -> video -> perspective off
...Ancients, go, go go!
Hraju ve window screenu, v tomhle režimu to není možné používat.