Patch 2.1.2
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Je to jen smůla
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Patch 2.1.2
50 riftů, 12 skupin goblinů, a jednou dokonce 2 v jedný mapě
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Tak já nevím jak vy ale já jsem s patchem zatím spokojen, aspon nějaká změna a zase je proč hrát D3. Akorát mě celkem štve ta strašně lehká T6... Ty Grka mě moc neberou ale asi je budu muset chodit kvuli vyšším Tčkum... Jinak celkem spokojenost a ti noví goblini jsou takové fajn spetření a i ty ancient věci nejsou k zahození
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Uff, mě ty houfy Goblinů unavujou, to je fuška je posbírat, kór, když ve 2 T6 riftech na ně natrefíte 4x. Jsem unaven.
T6 už je moc easy, vzájemně si přebíjíme moby a jen se ženem do předu jak cvoci.
T6 už je moc easy, vzájemně si přebíjíme moby a jen se ženem do předu jak cvoci.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
až mi příjde, že je goblin party v každym riftu, já to akorát nechodim clear = /
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky se mi zdá, že je to hrozně lehké. Tak nějak i podle toho vypadá ten drop, teda alespoň u mne. Zatím nic co by mi udělalo vyloženě radost. Jeden WH, ale tak mizerný. Vitka se rezistama a k tomu critic 29% no hnus to se ani nedá použít jako universál na přetáčení.
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Je to strašně lehké... Proto jak píšu aby si člověk fakt zahrál tak by musel hrát GR 38+... Což někteří jako se tak vysoko ještě nedostali . Natož hrát GR 60 ??? To musejí být fakt blázni
Super! Na battlenetu i DP už se Ancienty zobazujou správně
(čísla - na rámečcích se zřejmně ještě pracuje )
(čísla - na rámečcích se zřejmně ještě pracuje )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Já miluju T6, jak solo, tak v dobré grupě, to se valí riftem jak tlaková vlna z atomovky, paráda . Požitek z vyšších obtížností fakt nemám, nehledě na to, že GR jsou pro lidi s DH, nyní je rozdíl mezi Trialem a GR ještě větší než před patchem, takže pro wizarda nemožné.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
T6 jsou lehké už teď, a to ještě nemáme prakticky žádné ancienty na sobě - za týden či dva bude T6 něco jako T4 před patchem a zdržovat bude jen sběr materiálu, zejména od hejna goblinů, to je fakt porod pak A ty lagy při nich, paráda, člověk by tam málem na to zhebnul
Jinak naprostý souhlas - rifty T6 jsou zábavné (pestré), zato GR jsou nuda (kde nic tu nic, jen na konci se to vysype) - bohužel T6 bude brzo úplně o ničem i na HC a ty GR prostě budeme muset hrát
Modlím se za brzké T7+
Jinak naprostý souhlas - rifty T6 jsou zábavné (pestré), zato GR jsou nuda (kde nic tu nic, jen na konci se to vysype) - bohužel T6 bude brzo úplně o ničem i na HC a ty GR prostě budeme muset hrát
Modlím se za brzké T7+
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky jsem pro T7, takhle to je opravdu KinderDiablo. (Teda az na ten conduilt co jsi vcera odpalil hned u vstupu do riftu, najednou vsude elitka a nebylo kam utect. To bylo potom na poradnyho panaka :-)) A pri vyssi obtiznosti by mohla byt i vyssi odmena Exp.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mně tedy T6 baví. GR ještě uvidím, ale zatím to s DH není žádný zázrak co se týká zábavy. GR mi bavily daleko více před patchem. Na T6 funguje hatred management perfektně jak to rychle padá a je hodně health globů. Na GR je to ale daleko horší. Ne že by se to nedalo, ale prostě už to není ono. V tomhle budou GR asi mnohem lepší v partě. Tam bude hatred management mnohem lepší s cold buildem díky daleko lepšímu fungování Priders fall.
Ale možná to chce jen trochu potrénovat styl hry na GR, uvidíme.
Ale možná to chce jen trochu potrénovat styl hry na GR, uvidíme.
S tou denzitou to poněkud přehnali ... teď už se hra FPS dropuje všude
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
HELLERcz: Máš zaškrtlé "Low FX"?
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Na diablofans.com je psané, že zítra začíná "New Year Community Buff" . +100% legandárky a dvojnásobek goblinů.
Člověk by řekl že PC které dává bez větších problémů Crysis 3 na nejvyšší detaily nebude muset řešit vypnutí FX efektů v Diablu... Ale taky mě po patchi připadají ty FPS níž, nechtěl bych hrát petové WDčka, to musí být brutální propad..
to Dava - no jako s tebou to vcera speedrift nebyl, sem si myslel ze se svym gearem a dmg sem narifty uplne v poho.
Vcera to byl jen run run a kdo bude rychlejsi, :-)
Sem nestihal nahozavat pasivni fetise, bylysme 3, ja wd a 2 fire wiz, ste fsecko zkropili, sem se mohl 2 sec vyradit u tift bossa :-D
Vcera to byl jen run run a kdo bude rychlejsi, :-)
Sem nestihal nahozavat pasivni fetise, bylysme 3, ja wd a 2 fire wiz, ste fsecko zkropili, sem se mohl 2 sec vyradit u tift bossa :-D
Naposledy upravil(a) buchis dne 15.01.2015, 09:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Buchis je death, ať žije herdek
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
K těm problémům s FPS:
Pokud máte integrovaný zvukovky (platí i pro některé USB zvukovky) na desce doporučím si dát v SOUND setup na MEDIUM či LOW. Dost tím ulevíte procáku a bude schopnej to graf. kartě strkat rychleji. Kór pokud jedete na vícekanálový zvuk. Osobně mám FPS i v partě pořád nad 100 kromě těch pár míst na inkriminovaných mapách jako core of areat atd., kde to fakt nezvládli optimalizovat.
Pokud máte integrovaný zvukovky (platí i pro některé USB zvukovky) na desce doporučím si dát v SOUND setup na MEDIUM či LOW. Dost tím ulevíte procáku a bude schopnej to graf. kartě strkat rychleji. Kór pokud jedete na vícekanálový zvuk. Osobně mám FPS i v partě pořád nad 100 kromě těch pár míst na inkriminovaných mapách jako core of areat atd., kde to fakt nezvládli optimalizovat.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Sbírat po partě goblinů je fakt porod, včera sme na to se Střechou narazili . A jakmle jsme to dorubali, začal jsem nadávat na BS cap! Madrfakr kua fix 500 je fakt málo!! i 1000 by bylo málo, ať to dají na 5000 a hotovo .
Jinak jsem s 2.1.2 spokojenej
Nečekal jsem takovej přísun áčkovejch lege, ale asi to bude nějakej skrytej buff do startu pro vyvolani hype
Jinak jsem s 2.1.2 spokojenej
Nečekal jsem takovej přísun áčkovejch lege, ale asi to bude nějakej skrytej buff do startu pro vyvolani hype
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Jako vždycky po patchi. Cca 3-5 dnů to vždy padá mnohem líp a víc. Prostě po patchi tam prdnou zvýšenou šanci aby lidi neremcali a pak to potichu utlumujou. Včera za cca 2 hoďky v T6 riftech asi 60 legendárek, z toho asi 8 ancient a dokonce i jedna fakt super, bohužel mi byla zabavena - že já to v tý partě hrajuSeton píše:...nečekal jsem takovej přísun áčkovejch lege, ale asi to bude nějakej skrytej buff do startu pro vyvolani hype
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke