Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
mdmT
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od mdmT » 14.01.2015, 12:23 hod.

... tak na 2.1.2 by 38 mělo přestat být měřítko tak za 2 hodiny, nebo mi něco uniká?:-))) ...

EDIT: respektive možná i se současným equipem ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 14.01.2015, 12:54 hod.

jo určitě se to posune protože navýšení obtížnosti GR snížili z 13% za level na 10% takže 38 už není 38 jako před patchem

k tomu zvedli toughness životama + boost dmg u dh a monka + nové itemy (vyšší staty)

momentálně nikoho nevidím dělat rekordy všichni farmí T6 a hledají novej gear

dneska doufám budete klucí o sedmé to zapínám a pojedu t6 riftíky co se bude dát, jen jsm rozpolcenej mezi dh a monkem :D asi prvně crafty na dh, matroše mám málo takže mi to zabere tak minutu :( pak nějakej test a hurá na kosení t6
Obrázek Obrázek

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 14.01.2015, 12:56 hod.

Ja jsem ted pustil t6 a malem rip. Nastesti pasivka a escape to town. Sentry se chovaj jinak. Sice stale strilej sami ale zda se mi jako kdyby peti toho mene ustali.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 14.01.2015, 13:01 hod.

Tak u DH bych s boost dmg byl opatrný. Pro ty co hráli frost/fire, tak tam určitě půjde dát znatelně vyšší GR. Oproti slow ball buildu si ale vůbec nejsem jistý, že bude rekord překonán. Ale vyloučené to není když na PTR se končilo na GR49 a slow ball build je na GR52-53 (dle regionu). A nějaký ten lvl to půjde určitě výše oproti PTR, uvidíme o kolik.

Kromě uvedeného zlehčení ještě nerfli některá konkrétní monstra + zrušen extra live affix (za což jsem rád, ten jsem nikdy neměl rád).

DEU: A už máš upravené DH? To jen, že teď se to staví zcela jinak. Po základní úpravě pro nový patch je to na přežití pohodička. I s nižší tougness než jsem hrál ve 2.1.1 v klidu. Jak to CA kosí, tak se k tobě ani téměř nic nedostane na T6.
S tou nízkou tougness (kolem 7,5 mil.) jsem neměl sebemenší problém ani na GR36 (to bylo ještě na PTR, ale aktuálně jsem to na live poladil stejně i když ještě ani nezkoušel, to až večer). A ani krátký test na GR44 nebyl na PTR tak hrozný. Tam to ale mírné navýšení tougness bude chtít i na SC (odhaduju že bude stačit vyměnit jedno RCR a dát místo toho vitku).
Naposledy upravil(a) Mlok dne 14.01.2015, 13:26 hod., celkem upraveno 1 x.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 14.01.2015, 13:11 hod.

... no já se dneska určitě po dlóóuhé době dostavím ... 2,5 roku čekám až bude můj main char použitelnej, tak to teď vyzkoušet musím :-)) ...

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 14.01.2015, 13:25 hod.

Mlok: dh zatim jeste nemam upravene. Musim na to mrknout.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 14.01.2015, 13:46 hod.

vyhoď tat ruky místo nich obyč setové dex, vit, cc a asi rcr, reapers bracery si vyrob (fire), místo chesty cindercoat (+ fire a redukce costu), vycrafti si arcane barb materiálu máš dost

konečně dej do prdééé*e ten oculus ring ats už nepotřebuješ, i v paragonu dej ats jinam

jinak na ruksaku ti chybí teďka kvanta vitky možná bych oželel ten +% skil a dal vitku

sentry dej polar station, dej si nějakej generátor to tě baví, + hlavní dmg ca lfb fire runu k tomu preparation punishment na regen hatred

kdyby jsi chtěl jet cold tak farmi kešjy v a3 padá tam helma prides fall pak nepotřebuješ cindercoat ale dáš si setovou zbroj a na hlavu tu helmu
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 14.01.2015, 13:57 hod.

... no prostě vyměň komplet equip a bude to dobrý :-)) ....

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 14.01.2015, 14:00 hod.

klasika novej parch = staré došrotu překopat skily a znova vše nafarmit
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 14.01.2015, 14:01 hod.

... tak, tak :-) ...

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 14.01.2015, 18:02 hod.

Prekopano krome oculuse protoze zatim nemam lepsi ring. Sojka ma lightning element a jiny co by ubiral od elit nebo do nich dmg pridaval nemam. Btw ty tatky uz jsou asi do srotu ze?

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 14.01.2015, 18:08 hod.

Tak zmena. Nasel jsem v truhle zapadlou natalku, pretocil as na cc a oculus je v p****iii. Nicmene asi pojedu stejne jako Petr chakramy protoze ten sentry build nebude stihat vysoke gr...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 15.01.2015, 09:14 hod.

... pánové díky za super 2 roky s diablem, ale včerejšek byl asi poslední den, kdy jsem to zapl ... zjistil jsem, že ta hra není pro mě, je to postavený na tom, že se budou pořád dokola běhat nízký obtížnosti ( tím myslím T6, protože jako běhat T6 za +/- 4 minuty na HC bez toho aby se pohly HP - co to kua je ... ), aby nadropoval slušnej equip a mohlo se jednou za čas zkusit něco pořádnýho ( alá GR 40 ) ... je to zamotanej kruh, kdy blizzard ani za 2 roky nepochopil, že jediná šance jak u toho udržet hráče je odměna za hraní vyšších a vyšších obtížností ... dokud to nebude tak, že to opravdu dobrý bude padat jen ve vysokých obtížnostech, aby to lidi nutilo tyto obtížnosti hrát, aby se zase někam posunuli, tak to do 14 dnů bude hrát stejnej počet lidí jako před patchem ... to není žádnej hate, jen konstatování stavu, zůstanou u toho lidi, který to takto baví, což je super a má to tak být ... já na toto mám prostě málo času a hra u které bych 98% času spal ( rozuměj běhal T6 a grifty 30 ), abych se mohl 2% času bavit prostě není pro mě, tzn. zůstanu u Crew ( kde se i přes technický problémy bavím 50% času a 50% času levelím auta ... ) a fify ... tzn. toto ani tak není kritika diabla, jako spíš poděkování super partě co se tam sešla ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 15.01.2015, 09:30 hod.

budeš nám chybět přeci jen jsi jeden ze zakládajících členů, třeba pak někdy dojdeš na patch 3.6 :D určitě jsme zažili hodně legrace hlavně v D3V

jinak je to tak jak píšeš včera jsem nad tím dumal, když jsem viděl ty random dropy ancient furnace a podobných lahůdek na "blbým" t6, bohužel tě tahle hra nenutí jet vyšší obtížnost protože tím nic nezískáš kromě 1000x většího rizika ripu (vzpomínám si na to jak mi po dokončení GR 38 nepadla ani jedna legenda, odměna byla trocha materiálu wtf???? ) momentálně všichni lovíme ancient legendy, zachvilku bude mít každej furnace, smk a nevím co ještě a pak co? pár fandů bude dělat nějaký rekordy v GR, některý se asi ani nepřekonají díky nerfu lighting DH zbytek půjde jinam

osobně mi to nachvilku vystačí hlavně díky tomu že mám rozehraný všechny chary a ještě různý buildy a hraju málo takže se do hry těším

musím však konstatovat že když není s kým hrát tak to vypínám s pocitem že jsem si nezahrál, takže není to jen o hře ale i o lidech se kterýma hraju a pokecám si

takže GL a HF v ostatních hrách
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 15.01.2015, 09:41 hod.

... njn hulku jenže ono už se nedá ani pokecat :-) ... tím jak je to postavený to není o žádné strategii , domluvouvání se , nebo přemýšlení o hře .... je to jen o tom zapnout to a co nejrychleji běhat jeden speed run za druhým ... ale kluci v hlavním vláknu o patchi 2.1.2 si to schválí jak je to super a báječná zábava ... tzn. ten problém není v té hře, ale v tom, že to není hra pro mě, kdy od hry očekávám aspoň nějakou minimální výzvu ... jinak parta se tady fakt sešla výjímečná a jsem rád, že s frozenem dál paříme jak fifu tak crew a navíc crew s náma jezdí frufran, takže další exdiablista, navíc taky fotřík, prostě člověk našeho ražení :-)... ideální by bylo kdyby jste se tam přesunuli aji vy a já bych byl mega happy :-))) ...

a ještě EDIT : ještě mi to nedá k té obtížnosti ... ono je dokonce mega průser, že za hraní na vysokých obtížnostech nejen, že nemáš žádnou odměnu, ale jsi tam naopak bitej ... když budeš hrát na hranici svých možností třeba grifty 35+ a dáš tomu 2 měsíce, tak se posuneš na gr 37+ protože drop je tragickej ... no a když se po těch 2M podíváš kolem sebe, tak zjistíš, že každej s prominutím jouda co ty 2 měsíce běhal T6, tak chodí s prstem v zadku gr45, protože drop je 10x takovej když hraješ speed run než normální hru ... no nic, chyba je ve mě, nemá cenu se tu vyplakávat, jen mě to docela mrzí, protože diablo je pro mě srdcovka už od jedničky a ten koncept coop akčního RPG je mi nejbližší ze všech žádrů, tzn. fakt bych 100x radši hrál toto než jezdil nějaký auta ... jen kdyby to mělo aspoň trochu smysl ...

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Reve » 15.01.2015, 09:56 hod.

To je to co jsem ti rikal vcera...ja to jeste ani nezapl a nevim jestli to ma smysl delat...nemyslim, si ze ta hra neni pro tebe..je to tak jak rikas...a hlavne blizzard to ma na parku..takovou dobu pracuji na patchi a poradne v nem nic neni..z meho pohledu je to o tom, ze mam behat uplne to stejny abych nafarmil zase ty stejny itemy ale s vyssima statama..to je ostuda blizzu...

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 15.01.2015, 10:22 hod.

Diablo v tomto stavu již opravdu nemá smysl zapínat a doporučuji ti to ani nedělat. Když to náhodou zapneš, tak stačí spustit autopilota, jelikož to zvládne hrát stejně dobře, jako ty. Samotná hra je delší dobu mrtvá a včera došlo už jen k zakopaní hrobu. Nechť je mu země lehká.

Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk

iPetrB
Fallen Shaman

Příspěvek od iPetrB » 15.01.2015, 10:44 hod.

D3 jsem hrál od samotného vydání, zažil u ní spostu zábavy, poznal skvěle hráče a to nejen na HC, ale jak plynul čas, tak hra postupně ztrácela svou jiskru až zcela vyhasla a s ní vyhasla i má touha dále hrát. Děkuji všem a bylo mi ctí s vámi hrát.

iPetrB
Fallen Shaman

Příspěvek od iPetrB » 15.01.2015, 10:47 hod.

Jeden příběh skončil a druhy právě začíná. Frozne, už máš objednaný Division a kde?

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 15.01.2015, 11:18 hod.

no teda klucí budete nám chybět

já to stále pojedu jako večerní relax, na to umrtvení mozku mi to stačí, ale pravda je že kecat se dá spíš jen na ts což nikdo z nás nepoužíváme kvůli rodinám ve hře je to fakt jen otom drtit jeden rift zadruhým

ještě ty GR mě bavily se supportama a adrenalin jestli vylezu živej, fifu určitě hrát nebudu o autech by se dalo uvažovat dřív jsem ujížděl na nfs sérii ale myslím že můj kompl to nedá :(

edit: tím pádem jsme vlastně v klanu aktivní jen dva :(
Obrázek Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“