Jak už jsem kdesi psal, přes svátky jsem vyzkoušl asi 7 buildů na WD a jeden...ten jeden mě naprosto nadchnul. A to je alternativní
Poison Dart build. Neuvěřitelně zábavnej a dá se s ním hodně taktizovat, díky tomu, že si vyberete, kam budou fetiši útočit

. Zatím nemám Dagger of Dart, ale jedu s Kukrinou, což šlape taky parádně

. Opět jsem brečel, když jsem sundával moji MoJ se 100% do petů, ale nelituju toho ani na vteřinu

.
Setup here:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005
Hlavní výhody:
--Zábava! nekonečná zábava

, není to tak moc aktivní hraní jako Jade ale ani tak moc pasivní jako PetWD, prostě ideál mezi tím

--Taktizování: Na první pohled viditelnej a brutální rozdíl oproti PetWD je ten, že VY jste ten, kdo určuje co padne jako první

. Je totiž obrovskej rozdíl, když s PetWD naběhnu do bandy mobů a čekám, až se FA/FS prokouše trashem a minionama než začne kuchat elitu nebo když útokem zacílím hlavního Eliťáka (žlutej třeba) a nechám ho padnout jako prvního pod obrovským náporem šipek

. Prostě výběr cíle je belké plus v taktice na GR

. Zabít nejdřív to, co zatápí nejvíc

.
--Těží z poison damage, což jde vytáhnout víc než Phys (díky gatím, Doombringer na Phys neberu v potaz, protože pak nemáte kukri nebo krumpáč a DMG jde dolů). I Phys runa na FA i FS střílí poison šipky

.
--Vzdálenost, hodně toho padne i když to ještě ani není ve vašem zorném poli

.
--Nechutně obrovský single target DMG.
--Nemusíte shánět dobrý TaT. Cain rukavice s AS vás boostnou daleko víc

.
--Čím víc vašeho AS, tím rychleji FA/FS střílí

. Momentálně jsem na AS 2.07 a WOW!!
--Pro všechny, kterým už lezou žáby i ušima
Hlavní nevýhody:
-- Pozicování FA/FS. Bude to chtít praxi,ale občas prostě fetišové stojí blbě a solí to do nějaké zdi místo do cíle :/. Takže vychytat pozice FA/FS
-- Díky tomu, že FA/FS stojí a střílí, tak nezastavují moby, tím pádem příjdete o jejich tělěsnou stěnu

. Částečně to řeší 3 psi, ale víme jak...23 těl je 23 těl

.
-- Musíte střílet aby stříleli FA/FS, takže pokud před něčím utíkáte, nic už to za vás vzadu nehlodá.
-- Ty TaT co jste konečně dostaly od kadaly za 50miliónů BS můžete zahodit :p :p

-- Světe div se,
Je to bez žab!!
Za mě naprostá spokojenost a určitě to tak nechám až do patche