Mrtvolky - HC crew
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
btw včera s mi podařilo si ještě zahrát a dále viz. screen... btw toto se mi povedlo 2x ze tří jízd, ale je pravda, že to byly jízdy bezchybné a on zaostal tak 1s
http://crew.milanknop.cz/r7.jpg
http://crew.milanknop.cz/r8.jpg
http://crew.milanknop.cz/r7.jpg
http://crew.milanknop.cz/r8.jpg
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
Všechno dobré v novém roce Mrtvolky
koukám že vás ten crew stále baví, já si dám chvilku pauzu od všeho holt nástup do pracovního procesu po 14 dnech volna je masakr
koukám že vás ten crew stále baví, já si dám chvilku pauzu od všeho holt nástup do pracovního procesu po 14 dnech volna je masakr
hulkxxxl: to mi povídej...taky všem zdejším dobrým lidem přeji vše nej do nového roku.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... Hulku, jj crew je dobrej, jen bohužel technicky nedotaženej, což je fakt extrémní škoda, protože to jak to mají vymyšlený to nemá chybu, ale ty technický záležitosti to docela sráží ... no ale každopádně zábava je to super ... a vzhledem k tomu, že k tomu ještě poměrně intenzivně paříme fifu ( která je mimochodem v tom ultimate modu v online hře naprosto fantastická ) tak jsem diablo nezapl asi 2 měsíce ... říkal jsem si, že zase zkusím s novým patchem, ale popravdě nevím ... zase to bude jen o tom kdo jakej vymyslí build, ten 99 lidí ze 100 obšlehne a mám obavu, že ta hra bude úplně stejná jako je teď , jen ten rift nebude 40, ale bude 60 a jen ty rány nebudou 100M, ale 200M ... ale až nahodí patch, tak se asi na chvíli zase podívám :-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
jo od patche nečekám nic světobornýho vycraftíme co se dá, zvednem trochu toughness na dh a zase to bude stejný jako doteďka, jen dh bude trochu hraný jak hraju s wizkou - běhám jak postřelená slepice po bojišti a castím
teším se na monka který bude asi brutální zabiják už mám nachystanou postavu vč. itemů jen to překlopit aby se změnil bonus na setu
udělal jsem suport wd ale chce to s ním trénovat a je to docela fuška se soustředit a stíhat všechno fearovat, hlavně když se to rozuteče (není to moc jak stáhnout), tak zatím dělá support Petr s mrazícím barbem, myslím že v neděli jsme šli ve třech GR37 bohužel jsme ho časově nedali ale aspoň byla zábava
jinak nic nového u mrtvolek zrakvil jsem barbara díky DC (a phys klokan je v pérdeli) , hrajeme jen já Petr a Deu...
teším se na monka který bude asi brutální zabiják už mám nachystanou postavu vč. itemů jen to překlopit aby se změnil bonus na setu
udělal jsem suport wd ale chce to s ním trénovat a je to docela fuška se soustředit a stíhat všechno fearovat, hlavně když se to rozuteče (není to moc jak stáhnout), tak zatím dělá support Petr s mrazícím barbem, myslím že v neděli jsme šli ve třech GR37 bohužel jsme ho časově nedali ale aspoň byla zábava
jinak nic nového u mrtvolek zrakvil jsem barbara díky DC (a phys klokan je v pérdeli) , hrajeme jen já Petr a Deu...
- Frozen
- The Butcher
Já to patchy taky zapnu, ale popravdě tomu moc nevěřím, že by to bylo na nějakou delší dobu. Jinak The Crew mě baví.
Hosi, skoda, ze The Crew nemate na PS4. Ja ji budu letos kupovat a rozhodne i tuhle super hru. Stolni PC uz upgreadovat nebudu, necham si ho na Diablo 3 a pracovni veci
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Frozen
- The Butcher
Btw neplánujete si koupit The Division? já se na tuto hru chystám už od vydání.
Tento titul mám rovněž v hledáčku a nejspíš do něj i půjdu, ale předtím musím jestě trochu napumpovat výkon do pc. Čekám na systémové požadavky a zda budou nebo nebudou chtít nějaké měsíční poplatky.
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
- Frozen
- The Butcher
Já doufám, že to s mým pc rozjedu v pohodě, měsíční poplatky nevim mno. Mám poslední dobou pocit z toho, že když měsíční poplatky jsou, tak vše šlape parádně a nový obsah se dodává velice rychle oproti free a mikro transakcím, které hru akorát dokážou zkazit.
Takže ono to má své pro a proti. Ale taky bych byl raději bez poplatků.
Takže ono to má své pro a proti. Ale taky bych byl raději bez poplatků.
Vypada to hodne slusne. Ale opet - letos prejdu na PS4, takze na PC uz pouze Diablo 3, Battlefield Bad Company 2+Vietnam, Battlefield 3 a jine starsi hry.
Hosi, dnes vecer tradicni cas 7-10 max. Gr, klasiku, pripadne nejaky kesky...
- hulkxxxl
- Ancient
tak jsem včera testoval ještě toho mraziče hopsáka, zatím mám docela malou toughness, natom musím popracovat + sehnat lepší šmuky abych tam měl i ríry na gemy s cdr
první dojmy jsou takové že ten shout neumrtví monstra vždy, někde jsem vyčetl že je to asi na 50% šance, pár elit co jsem skoušel tak mrazení vubec nezajímalo pochodovali si a castili dle libosti asi jen ten proc helmy je podrží
budu to ladit ale zatím u mě teda wd vede co se týká umrtvení elit (jen by to chtělo smk a ten ring na +60% ms)
výhodou je že je to barbar a to mě baví víc jak křovák
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/53209833
první dojmy jsou takové že ten shout neumrtví monstra vždy, někde jsem vyčetl že je to asi na 50% šance, pár elit co jsem skoušel tak mrazení vubec nezajímalo pochodovali si a castili dle libosti asi jen ten proc helmy je podrží
budu to ladit ale zatím u mě teda wd vede co se týká umrtvení elit (jen by to chtělo smk a ten ring na +60% ms)
výhodou je že je to barbar a to mě baví víc jak křovák
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/53209833
-
- Minion of Destruction
... škoda že nemám pořádně s čím hrát, jediný co mě zbylo jsou monkové a ti jsou naprd ať už jako suporti, tak do dmg :-) ... normálně bych měl chuť to zase po 2 měsících pustit, ale asi si počkám až do středy :-) ...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Sežeň Sunwuko set a bude ti hej
Naposledy upravil(a) Stanley dne 12.01.2015, 16:59 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
... Sunwuko sety mám , dokonce nejeden, takže tomu po patchi asi zase dám šanci :-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
monk bude brutální zabiják, buď se zvonem fire nebo lightning případně ještě stackovací tempest rush kde jsem viděl crit za biliony už mám nachystáno jen lepší amutet by to chtělo škoda toho co jsem zrakvil při DC
já mám udělaný i zdps wd, Petr mraziče barbara tak klidně ty s Frozenem mužete bejt prozměnu dmg dealeři s Petrem a Deu jsme byli už na GR 38 několikrát a neudělali jsme to snad jen díky fakt blbému rollu rift guardiana kterej byl otravnej jak hemeroidy (pokaždý stejnej skákač )
PS: včera jsem hrál asi hodinu s tím wd a musím říct že je to dost náročný na pozornost
já mám udělaný i zdps wd, Petr mraziče barbara tak klidně ty s Frozenem mužete bejt prozměnu dmg dealeři s Petrem a Deu jsme byli už na GR 38 několikrát a neudělali jsme to snad jen díky fakt blbému rollu rift guardiana kterej byl otravnej jak hemeroidy (pokaždý stejnej skákač )
PS: včera jsem hrál asi hodinu s tím wd a musím říct že je to dost náročný na pozornost
-
- Minion of Destruction
... no určitě zkusím :-) ....
Jj. Dali jsme celkem v klidu gr 36 a 38 jsme nedali jen kvuli tomu, že nám dvakrat vylez ten skakajici smejd. Nejdriv procnul hulk a po asi sesti situacich, kdy jsem se jeho skokukm vyhnul i ja. hulk pak procnul jeste jednou. Petr ho nakonec zahanl do rohu, kde jsme ho v pohode umlatili. Petr drzi elitky na uzde velmi slusne a my jako dmg musime klickovat mezi zejmena thunderstormem, protoze to je defakto ik. Frozen je rozhodne nej humus v kombinaci s cimkoliv, mortary taktez ik...Ale verim, ze priste pri lepsim rollu tu 38 pokorime!