GTA 5
Ahoj,
na tuto hru se těším strašně moc, vzbuzuje na mě pomalu takové těšení se, jako v případě Diabla
majitelé starších konzolí dávno hrají, next-gen konzolisti už to taky smaží ... a já, co si stále čekám a mám předobjednanou PC verzi, ještě budu čekat 2 měsíce ( do 27.1.15 )
---------
Podělte se o dojmy, zábavné momenty, popř. čekatelé na PC verzi na co se těšíte
Zahrajeme kdyžtak někdy GTA Online ?
--------
Já se těším krom super kampaně se zábavným příběhem na volnou jízdu po městě, šmejdění a jako příklad zasílám jedno YT video, na co se tam těším nejvíc trochu neobvyklé, někdo by čekal let letadlem nebo tak podobně .. to neee
1:58
na tuto hru se těším strašně moc, vzbuzuje na mě pomalu takové těšení se, jako v případě Diabla
majitelé starších konzolí dávno hrají, next-gen konzolisti už to taky smaží ... a já, co si stále čekám a mám předobjednanou PC verzi, ještě budu čekat 2 měsíce ( do 27.1.15 )
---------
Podělte se o dojmy, zábavné momenty, popř. čekatelé na PC verzi na co se těšíte
Zahrajeme kdyžtak někdy GTA Online ?
--------
Já se těším krom super kampaně se zábavným příběhem na volnou jízdu po městě, šmejdění a jako příklad zasílám jedno YT video, na co se tam těším nejvíc trochu neobvyklé, někdo by čekal let letadlem nebo tak podobně .. to neee
1:58
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: GTA 5
Si piš že zahrajem. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Chystam sa hrat online, prave som bratrancovi dal Xbox360 verziu a uz len cakam na pc release
Inak daju sa tam robit neskutocne haluze s autami a lietadlami.
Inak daju sa tam robit neskutocne haluze s autami a lietadlami.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Tak nám to odložili z 27.1 ... na 24.3. Důvody jsou takové ty klasiky, odladit hru. Tak snad
HW nároky oficiální:
Minimální:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4GB
Grafická karta: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD: 65GB
Doporučené:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
RAM: 8GB
Grafická karta: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
HW nároky oficiální:
Minimální:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4GB
Grafická karta: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Doporučené:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
RAM: 8GB
Grafická karta: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Tib3rian
- Doom Knight
nestihli to. ci sa flakali alebo nie, dokoncit sa to musi
TIe poziadavky su ok. nemyslim si ze hra bude vyzerat nejak inak, lepsie, len podla mna pojdu vytiahnut veci, ktore konzole neutiahnu.
TIe poziadavky su ok. nemyslim si ze hra bude vyzerat nejak inak, lepsie, len podla mna pojdu vytiahnut veci, ktore konzole neutiahnu.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj požadavky cajk. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Tib3rian
- Doom Knight
Akoze, ono sa to da vydrzat. Aspon to neni situacia ako s Elder Scrolls, kde o dalsom diely mozme len snivat. Alebo Half-Life 3. to uz je uplne zabite.