Patch 2.1.2
Začínám se na patch těšit a doufám, že zas na chvíli přinese větší aktivitu lidí. Ve FL (+-30) nemožný najít lidi na rifty a ve dvou komunitách (1700) lidí už taky ne, lidi asi u toho spí nebo co.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Re: Patch 2.1.2
hele davo, ja s tebou ty rifty klidne dam, strasne rad za tebou bobezim a budu jen sbirat matros.....
nějak tak .. pokud chceš jen bonus xD tak se taky klidne pridam xD samozrejmě se budu snažit help.. každopádně ty jsi příliš vysoká paragon tak pokud chceš sehnat rovnocene spoluhrače tak se ti nedivim. Já osobně klidně hraji se slapšíma.. ale kdyz se aspon sem tam neco napise ale zaroven nezdrzuje mezi riftama tak jsem spokojen.Dava_C píše:Začínám se na patch těšit a doufám, že zas na chvíli přinese větší aktivitu lidí. Ve FL (+-30) nemožný najít lidi na rifty a ve dvou komunitách (1700) lidí už taky ne, lidi asi u toho spí nebo co.
Naposledy upravil(a) Hcx dne 11.01.2015, 22:33 hod., celkem upraveno 1 x.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hcx- ... o/51459356
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Taky bych někdy klidně dal rifty.. většinou jsem jen solo ale jak by to odsejpalo tak proč ne..
http://www.diablofans.com/news/48302-pa ... suggestion
Dam to sem nechcem zakladat nove vlakno ...co si o tom myslite ?
Dam to sem nechcem zakladat nove vlakno ...co si o tom myslite ?
- Demogorgon
- Doom Knight
Nové vlákno jsem už na tento odkaz viděl. A je to i v tomto vláknu na předešlé stránce .
Já mylsím, že si někdo pohrál a vytvořil. Pokud by to ale nebyl výmysl, tak to vypadá jako poměrně zajímavá myšlenka.
Já mylsím, že si někdo pohrál a vytvořil. Pokud by to ale nebyl výmysl, tak to vypadá jako poměrně zajímavá myšlenka.
Ešte mi na HC nepadol Ramadán, nepotrebujem aby mi nepadali aj runy.
D3 uz tolik nesleduju, nicmene posledni kroky Blizzu jen potvrzuji jejich urcitou zoufalost se snazit za kazdou cenu udrzet (prirozene) upadajici hru nad vodou, proste si odmitaji priznat, ze jeji cas uz skoncil a zustane u ni odhadem ca desetiprocentni jadro, ktere nutne potrebuje paragon 1000 a vic... :-)
Cili vyrazne zvysime drop rate na Furnace apod. a mozna zavedeme i runova slova, nasledovat asi bude T7-10, protoze i bez Furnace elitky padaji na pozdrav....
Nehanim, jen komentuji pocity... :-)
Cili vyrazne zvysime drop rate na Furnace apod. a mozna zavedeme i runova slova, nasledovat asi bude T7-10, protoze i bez Furnace elitky padaji na pozdrav....
Nehanim, jen komentuji pocity... :-)
lulinak, mě je třeba paragon ukradenej, ale určitě jsem D3 ještě nezatratil teď jsem si dal pauzu, až vyjde patch a hlavně bude spuštěna nová sezóna tak se k němu vrátím.
Ja som zacal teraz hravat HC a zistil som ze blizzard testuje zmeny, ladi skily a itemy na normal alebo max. torment 1. Hra na tychto urovniach je naozaj super. Vsetky skily su fun a hratelne. Aj ten najhorsi set a najslabsi skill funguje dobre a nie je dovod nieco balancovat. Je skoda ze este neskusili T6...Tyckin píše:No ale třebas na HC mi trvalo asi měsíc než jsem dal dohromady WD které bylo bezpečné na T6 a mělo i dmg
Ale tam se dává bacha na smrt a hlavně mi s tím nikdo nepomáhal vlastně, tedy v partě nebylo WD co by mi dávalo "zbytky"
Nicméně i teď furt bylo co vylepšovat, a patch mi dá zase nové cíle
Snazim sa poskladat si build ktory viem ze nebude dobry na T6 ale vzdy som ho chcel skusit. Light WW barb. Thunderfury + odyn son + miniconduit + wyrward. Skily - light bash, light ww, light ancient, light rend. Kedze sa na HC nehrabem do vysokych obtiaznosti, zatial T3 kym mi nepadne IK set, hra sa to naozaj super. skoda ze taketo zabavne buildy nie su odladene s dmg aspon na rozumnu T6 hru, ked uz nie na 40+ GR.
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
Tak zitra maji amici udrzbu serveru a ve stredu bysme meli nasledovat my -) Snad pujde vsechno hladce a ve stredu huraa na ancient zbrany.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Tak Light build je fajn. Buildů na pohodový farmení na T6 na barba je hodně ale tohle mi sedí nejvíc. Vyšší GR s tím ale nedáš...zatím..cca 32 se s tím dá jít. Největší problém je, že bohužel proc šance na ty lege afixy je s WW bohužel hodně dole. Nicméně po Patchi se to změní hlavně u Shardu, takže to bude zase použitelný build i na vyšší GR. 36GR jsem na PTR dal celkem bezpečně i bez Ancient lege a to jsem neměl Hexing pants, takže ta změna je poměrně velká. Uvidíme co bude od středy.Sarevok píše:... Light WW barb. Thunderfury + odyn son + miniconduit + wyrward. Skily - light bash, light ww, light ancient, ...
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Ved to je smiesne s tym ww. aj keby tam ziaden proc nebol tak to nebude nikdy ani zdaleka tak silne ako marauder no z nejakeho zvlastneho dovodu chcu tento skil silou mocou pochovat. skoda ze to urobili iba pre shard. nic by nepokazili keby to bolo aj pre thunderfury/odin alebo najlepsie pre ww ako taky.
ten wyrward mi ale celkom pomaha. monstra nie su stale v stune ale aj tak je to celkom dobre percento. hlavne u GR to vidno. inak si dobry, dat s timto buildom 30+ GR a este na HC
keby ten proc zrusili na thunderfury aj odin tak ako to urobili pre shard, menil by si niektoru zbran za thunderfury alebo je z tej trojice najslabsia na tento build?
ten wyrward mi ale celkom pomaha. monstra nie su stale v stune ale aj tak je to celkom dobre percento. hlavne u GR to vidno. inak si dobry, dat s timto buildom 30+ GR a este na HC
keby ten proc zrusili na thunderfury aj odin tak ako to urobili pre shard, menil by si niektoru zbran za thunderfury alebo je z tej trojice najslabsia na tento build?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Už to bude? Už to bude? Už to bude?
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
- Demogorgon
- Doom Knight
Teď jsou nedočkaví a až jim několik dní nepadne žádný slušný ancient, tak půjdou spamovat do zdi nářku .
Já si počkám, hlavně ať to v tu středu výjde .
Já si počkám, hlavně ať to v tu středu výjde .
Tak přesně tohle jsem nikdy nedělal . Na zdi samozřejmě příspěvky mám, ale málokdy ohledně nedropnutého. Mám totiž vše z "ultra-rare" šuplíku už dropnuto :p .
Na ancient verze si rád počkám, pro mě jsou důležitější spíš ty drobný změny prostředí a herní mechaniky a změny setů.
Na ancient verze si rád počkám, pro mě jsou důležitější spíš ty drobný změny prostředí a herní mechaniky a změny setů.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Demogorgon
- Doom Knight
Já to tak nemyslel . Taky se těším právě na ty drobné změny. Na Ancient ale samozřejmě taky (byť to je podle Blizzardu určeno jen pro 1% hráčů). Proto si určitě nedám hned tak brzy žádné naděje.
Podle toho jak se rozebíral Ancient Devastator vs Furnace to možná i vypadá, že ani ten Ancient Devastator nebudu jen tak kraftit. Nemám kdo ví jak dobrou Furnaci, ale uvidí se spíš časem. Z kraje na to kašlu .
Podle toho jak se rozebíral Ancient Devastator vs Furnace to možná i vypadá, že ani ten Ancient Devastator nebudu jen tak kraftit. Nemám kdo ví jak dobrou Furnaci, ale uvidí se spíš časem. Z kraje na to kašlu .
Řešilo se někde, jestli by měl novej patch alespoň částečeně řešit problém s poklesem FPS nebo zase Blizzard dělá, že je všechno v pořádku?