Patch 2.1.2

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Patch 2.1.2

Příspěvek od hulkxxxl » 08.01.2015, 13:11 hod.

hlavní rozdíl je stejně ve zbrani a zde je velkej prostor pro crafty, akorát jsem koukal video udělal 50 x barb kuší, z toho měl 7 ancient a všechny byly lepší než stávající max roll

to jestli budu mít na rukách o 100 vitky víc nikoho asi extra nevytrhne, hodnoty cc a cd stejně zůstávají stejné jako doposud
Obrázek Obrázek

Demogorgon
Doom Knight
BattleTag:Démogorgon#1565

Příspěvek od Demogorgon » 08.01.2015, 13:16 hod.

Já ancient určitě nekritizuju a nenadávám na něj. Mě se právě tento koncept líbí. Jde prostě o vzácnější legendárku ale výhoda je, že není nutná. Kdyby byl jen ancient FB set, tak je to problém ale takto je super, že stačí mít vše jako teď a když padne ancient, tak se vymění.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 08.01.2015, 16:47 hod.

Pro některý buildy si ancient zbraně ucraftíte např. Devastator pro některý - např. Kukri ne. Bych je kopnul. Blbý je, že např. pro nejhranější buildy pet WD si ucraftíte leda tak prd ve zbraních (Kukri, Kopáč, ucraftěnej Doombringer je napůl na prd).

zdenek
Quill Rat
BattleTag:zcerny1

Příspěvek od zdenek » 08.01.2015, 17:58 hod.

Ja co sem videl tak to neni jen 100 vitky, ale az o 250 vic. Takze kdyz se to povede pak i u prim. Statu i u vitky ... na celym gearu.. myslim ze to posune dost, ale ja sem nehral to ptr jelikoz hraju na ps4 takze vim jen co je tady na foru a z videjek. ja se na to tesim, je to dalsi motivace, ale nevim zda to vyladim pru hrani cca 1-2 hodiny denne.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 08.01.2015, 18:15 hod.

Njn, to mě taky trošku dráždí :D, na oba monky a oba WD neukraftím zbraň, takže budu muset čekat a farmit, což vlstně není tak zlý, ale... :D. Ancient zbraň určitě posune nejvíc, jinak samozřejmě nepohrdnu ani ancient WH nebo Lacuni, proč ne :) :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Vizharan
Wraith
BattleTag:Vizharan#2979

Příspěvek od Vizharan » 08.01.2015, 19:03 hod.

Mohli ancient verzi označit třeba jinou barvu aby to bylo vše přehlednější a člověk se třeba nesekl s normal legendárkou a ancient verzí.

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 08.01.2015, 19:04 hod.

To prý není schválně, aby nebyla ancient verze hned poznat a měl jsi do poslední chvíle při identifikaci naději, že to bude ancient verze.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 08.01.2015, 19:07 hod.

No Kukri jsem hledal téměř rok, jak dlouho mi bude trvat ancient verze? :D
Spíš mi vadí že boostnou postavy a co vím, T6 rifty budou pořád stejné (T7+ nebude), což člověka bude vlastně nutit běhat nudné g-rifty :OXO
Rifty jsou vcelku pestré a snad to nejlepši co Blizz zatím vymyslel, g-rifty jsou pusto a prázdno, jen mobky a nikde nic, a na konci se vysype nějaké to harampádí, naprosto bez kouzla a pestrosti...

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 08.01.2015, 19:08 hod.

Aspoň to bude o něco lepší s XP v GR. Ale také mám raději obyč rifty.

Vizharan
Wraith
BattleTag:Vizharan#2979

Příspěvek od Vizharan » 08.01.2015, 19:12 hod.

Já někde četl ( nejsem si jistý kde už :D ), že prý boostnou moby v riftech a GRkách, což by bylo fajn. Celkem mě někdy štvou ty poloprázdné rifty popř. GRka. Snad to bude znát a snad se nic nezmění, jinak mám ještě otázečku. Hrál tu někdo z vás PTRko ? Jak si tam stál Crusader ? Popř. Jestli jste u něj pocítili nějaký rozdíl nebo možnost více buildů, díky moc za odpovědi :)

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 08.01.2015, 20:08 hod.

Densita je o hodně lepší. V GR je to slušně konzistentní, tedy slušná densita téměř vždy. V normálních riftech je to také lepší než teď, ale tam už to není tak pravidelné a občas se také objeví horší densita.

PTR jsem zkoušel s DH a Wiz. Ke Crus. bohužel nevím vůbec nic.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 09.01.2015, 08:09 hod.

podle mě se s crusem nic nedělalo je to stejný jako teďka
Obrázek Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 09.01.2015, 08:33 hod.

Jsem hrál za DHčko a padl mi koňařský štít na Cruse, tak hned co vyjde patch, jdu dovybavit Cruse a hrát nějakou dobu za něj :)
Obrázek

M4rth
Wraith
BattleTag:Legendary#2258

Příspěvek od M4rth » 09.01.2015, 11:39 hod.

Pokud vím , tak s Crusem jako jedním z mála charu nic nedělali . Co se týče buildu tak nejlepší bude asi Condemn díky štítu ze sezony , jinak se pro NS Crusadery nic nemění .

Pravda , boost beru už jen zvýšenou densitu mobu v GR , oproti live kde sem se dostal na max 39 je PTR dost "jednodušší" . Alespoň na Phalanx build je to hodně znát .

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 09.01.2015, 13:42 hod.

Phalanx budou mít díky větší hustotě rychlejší killy a vůbec postavy obecně.
Hmm, ten patch by mohli nahodit aspoň zítra v sobotu jako neočekávaný bum. Když dneska končí PTR.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 09.01.2015, 14:06 hod.

Budeme rádi, když patch nahodí v úterý. Ani to není jisté do chvíli než ho spustí.

iki
Wraith
BattleTag:iki#2722

Příspěvek od iki » 09.01.2015, 14:07 hod.

To mohli udelat. Dcerka jede na vikend k babce a dedkovi, tak se mohly v klidu farmit ty ancienti :)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 09.01.2015, 14:10 hod.

Není jisté ? jakože zaměstnanci si budou rozmýšlet, jestli se jim chce nebo ne ? :D jestli si třeba nevezmou ještě dovču atd jo :D
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 09.01.2015, 14:17 hod.

As mentioned previously, February 3rd is the earliest date that we would be able to begin the Seasonal rollover, which means the patch could fall as early as next Tuesday. It's important to remember, however, that this is just the earliest date it may fall, and that it may change if the need arises.

Tedy patch bude nejdříve příští úterý. A když to zrovna nevyjde, tak bude Soon™ :-)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 09.01.2015, 16:20 hod.

Mloku neser! :OXO :twisted: :green:
Čověk se ležo sedo plazí doma s hnátou po operaci a musí hrát starej patch klíčníky, už mě to neba! No aspoň jsem se holema naučil otvírat/zavírat dveře, podávat si věci, zhasínat/rozsvěcet, pouštět si vodu apod. Ještě uvidím jak mi v metru a tramvaji půjde mlácení lidí holema, kteří mě nepustěj sednout. :green: Větší zábava jak současnej 2.1.1 patch. :shock:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“