Hellfire Amulet
13 kus ze 13, naprosto luxusní pasivka Ostatní v partě ostrouhali
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 29.09.2014, 14:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Hellfire Amulet
tak jsem tedy dal na radu proc dal hrat, a vrhnul se na hellfire amulet.
Cekal jsem opruz a obtiznost, ale ze v komunite pro toto zamerene je sehnani 4 klicu otazka asi 5-10 minut, a ze za dve hodiny budu mit v truhle 10 hotovych masin jsem necekal, ok.
Nasledne tatez komunita a uberi, a ze za dalsi hodinu budu mit v truhle hotovych 10 hellfire amuletu jsem taky necekal... :-)
Vsechny k prdu, jen ten jeden co mam je trochu pouzitelny, diky nemu jsem mohl pridat Glass canon a povysil mi tak DPS o 15 procent, i za cenu snizeni touhnessm, ale v T6 na publicu se stejne neumira....
Protoze uz ted beham T6 na pohodu a GR me neberou, uvidim jestli ma smysl se zdlouhave honit za idelanim amuletem, ktery by mel CC i CD, abych mohl udelat diru pro trapped gem, ta pravdepodobnost se limitne blizi nule.... :-)
Ale pak uz by T6 byla uplne nudna a prestalo by to bavit definitivne....
Cekal jsem opruz a obtiznost, ale ze v komunite pro toto zamerene je sehnani 4 klicu otazka asi 5-10 minut, a ze za dve hodiny budu mit v truhle 10 hotovych masin jsem necekal, ok.
Nasledne tatez komunita a uberi, a ze za dalsi hodinu budu mit v truhle hotovych 10 hellfire amuletu jsem taky necekal... :-)
Vsechny k prdu, jen ten jeden co mam je trochu pouzitelny, diky nemu jsem mohl pridat Glass canon a povysil mi tak DPS o 15 procent, i za cenu snizeni touhnessm, ale v T6 na publicu se stejne neumira....
Protoze uz ted beham T6 na pohodu a GR me neberou, uvidim jestli ma smysl se zdlouhave honit za idelanim amuletem, ktery by mel CC i CD, abych mohl udelat diru pro trapped gem, ta pravdepodobnost se limitne blizi nule.... :-)
Ale pak uz by T6 byla uplne nudna a prestalo by to bavit definitivne....
taky už tak 14dní přemýšlím že bych se do toho pustil...ale zatím jsem se neodhodlal btw jaký je název těch komunit?
vyhledej si v komunitách výrazy jako "Keywarden T6, Keyfarm, Ubers, split Farm" apod.
V komunitě Keywarden T6 je denně kolem 300-800 hráčů. V komunitě Split Farm i tisíc.
Já postupuju tak, že v komunitě Keywardens nafarmím kupu klíčů a pokud mají spoluhráči zájem, tak jdemem na ubery. Když nemají spoluhráči náladu, stačí napsat do komunity Ubers, že máš např. 10 IM a hned si tě někdo přizve. Jde to rychle ale získat Hellfire amu s kvalitním rollem je docela haluz.
V komunitě Keywarden T6 je denně kolem 300-800 hráčů. V komunitě Split Farm i tisíc.
Já postupuju tak, že v komunitě Keywardens nafarmím kupu klíčů a pokud mají spoluhráči zájem, tak jdemem na ubery. Když nemají spoluhráči náladu, stačí napsat do komunity Ubers, že máš např. 10 IM a hned si tě někdo přizve. Jde to rychle ale získat Hellfire amu s kvalitním rollem je docela haluz.
No tak T6 je pro solidní hráče v partě 4 lidí dneska otázka 3 minut, pouhá probíhačka, žádná výzva
Jinak dostat pěknej HF amulet je fakt děsně těžký - my jich dohromady udělali 52 a vyšel jen ten můj. Kámoš jich vyrobil asi 70 a má horší než já (nižší CD).
Když je pouze asi 50% šance na drop klíčů, je to slušnej opruz, Ubeři samotní už jsou o ničem, ti padají do půl minuty, stejně easy jako T6 - skoro si říkám, že by klíčníci mohli rovnou dropovat ty orgány ať se to nezdržuje
Jinak dostat pěknej HF amulet je fakt děsně těžký - my jich dohromady udělali 52 a vyšel jen ten můj. Kámoš jich vyrobil asi 70 a má horší než já (nižší CD).
Když je pouze asi 50% šance na drop klíčů, je to slušnej opruz, Ubeři samotní už jsou o ničem, ti padají do půl minuty, stejně easy jako T6 - skoro si říkám, že by klíčníci mohli rovnou dropovat ty orgány ať se to nezdržuje
Hezky řečeno.
Já přemýšlím, že Hellfire amulet nosit nebudu. Jelikož pro Wizardy stejně není moc pasivek, kvůli kterým by se vyplatilo amulet nosit. Ten můj má např. pasivku Dominance - ta je dobrá pouze na T6 ale na GR je téměř k ničemu. Lepší by byla pasivky Astral Presence či Elemental Exposure....
Problém je, že momentálně nemám amulet kterej by měl vysoké hodnoty CHC, CHD, Fire skills dmg a Socket.
Já přemýšlím, že Hellfire amulet nosit nebudu. Jelikož pro Wizardy stejně není moc pasivek, kvůli kterým by se vyplatilo amulet nosit. Ten můj má např. pasivku Dominance - ta je dobrá pouze na T6 ale na GR je téměř k ničemu. Lepší by byla pasivky Astral Presence či Elemental Exposure....
Problém je, že momentálně nemám amulet kterej by měl vysoké hodnoty CHC, CHD, Fire skills dmg a Socket.
Je to vážně o hrozný klice - ono už jen dobrej amulet jako takovej není žádná sranda, aby výsledek byl main stat, pěknej CC a CD a socket obvykle (elementy už jdou bokem). A k tomu všemu ještě mít kliku na dobrou pasivku, to už je fakt drsná kombinace Já měl neskutečný štěstí, jelikož pasivka je asi ta úplně nej, co tam může být, ta se uplatní snad v každým minulým, současným či budoucím buildu
Takže klidně si to každej párkrát zkuste, ale moc nedoufejte
Takže klidně si to každej párkrát zkuste, ale moc nedoufejte
Ahojte
ja mám iný problém, Ring aj Amulet sa robí s "ingrediencií" u Jawela ale kde získam plány na to aby ich vedel spraviť?
ďakujem
ja mám iný problém, Ring aj Amulet sa robí s "ingrediencií" u Jawela ale kde získam plány na to aby ich vedel spraviť?
ďakujem
Plánek koupíš u malé holky v A2
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Myslim, ze ve druhem aktu od te male holky, ta ma planek na HF ring a amulet.
Čaute
Chci se zeptat , nějakého zkušenějšího Gandalfa , jestli je nějaký důvod nosit tenhle HF Amulet . Passivka mi nepřijde úplně k zahození , jen mne mrzí že chybí socket .
Díky za rady
Chci se zeptat , nějakého zkušenějšího Gandalfa , jestli je nějaký důvod nosit tenhle HF Amulet . Passivka mi nepřijde úplně k zahození , jen mne mrzí že chybí socket .
Díky za rady
Pasivka v současné době celkem k ničemu... Audacity se používala u Wand of Woh buildu, teď si myslím že je nepoužitelná. Jinak socket na amuletu je nutnost. Radši bych použil jakýkoli jiný s CHC, CHD, Socket + Element Damage. Nebo pofarmit lepší HF
Presne tak.
Jeste se pouzivala do Archon buildu, coz je aktualne take mimo.
A pak jsem zkousel Audacity na trial, kde se to specifickym zpusobem dohromady s Maximem da. Na to je ale take nutny socket a bez nej ne.
Jeste se pouzivala do Archon buildu, coz je aktualne take mimo.
A pak jsem zkousel Audacity na trial, kde se to specifickym zpusobem dohromady s Maximem da. Na to je ale take nutny socket a bez nej ne.
Díky za bleskové odpovědi!
Ještě jedna otázka trošku mimo téma - do nového amuletu doporučujete pro klasického Blizz/Fire Wizze jako 3 gem který ? Nosím zatím Toxin a Enhancer. Chodím většinou jen klasické T6 rifty takže něco , co by se hodilo do riftu.
Díky
Ještě jedna otázka trošku mimo téma - do nového amuletu doporučujete pro klasického Blizz/Fire Wizze jako 3 gem který ? Nosím zatím Toxin a Enhancer. Chodím většinou jen klasické T6 rifty takže něco , co by se hodilo do riftu.
Díky
ahoj chci se zeptat jestli se daji sehnat kliče na Infernal Machine na D3,když hraju RoS?
Asi před deseti minutama jsem měl orgasmus
Ancient a ještě k tomu super secondary stat
Ancient a ještě k tomu super secondary stat
CG jako prase! pasivka výborná(hodí se vždy) secondary taky a primari jsou jasný. Hovado!!!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:elsusta#2370
Naposledy upravil(a) mistrVanVren dne 04.09.2015, 08:43 hod., celkem upraveno 2 x.