The Expendables
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Expendables
Tady je alespoň nádherně vidět, jak jsou goldy úplně bezcennou komoditou Celkem bych chtěl vidět ty staty, že ti to za to stálo na ten měsíc či dva než to bude zase bezcenný
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož plánuju hrát S2, tak neřeším, jestli mám 1500 nebo 1200 FS. Goldy mi jsou taky fuk. Když budou potřeba, tak si tu 1 miliardu za den vyběhám. Staty na něm určitě nejsou top. Někdo by mohl říct: "Slabá dex, chybí Discipline v secondary". Já to až tak neřeším. Pár jsem jich rozložil, než mi přišel do ruky aspoň takovej kousek, se kterým se dalo jakž takž pracovat.
Na staty můžeš mrknout, když klikneš na D3 EU profil, co mám v podpisu
Na staty můžeš mrknout, když klikneš na D3 EU profil, co mám v podpisu
Replace pres 46 mil tak to uz je neco Ja jsem zatim okolo 13 mil za Replace. A tocim to prubezne Sentry dmg mi bylo nabidnuto zatim 4x. Z toho 3x s uctyhodnymi 10% a jednou s 13%.
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
GZ ke GR ale vám to jde klucí
škoda že mám tak nestabilní net na nějaký takový orgie..
ale boha na ty reroly bych se vykašlal, hlavně když tam za měsíc budem motat něco jinýho (možná)
škoda že mám tak nestabilní net na nějaký takový orgie..
ale boha na ty reroly bych se vykašlal, hlavně když tam za měsíc budem motat něco jinýho (možná)
Tak ja uz jsem uzasne na 14% pri Replace za 14 mil. Prijde mi, ze honeni se za jednim procentem a platit za nej miliardy je trosku pritazeny za vlasy takze se asi spokojim s tou "ctrnactkou"
Jak se to vezme, ty ale už más luksak takřka topovej...když to vezmeš kolem a kolem, tak pokud nehraješ hodně postav(popř. pokud často neumíráš), tak je jedinej problém matroš a to zejména FS. U něj většinou stačí říct partě at ti vyhazej crapy a za chvili ho mas spousta...druhá věc jsou goldy, u těch to je asi nejjednodusi kdy za 4h pohodvyho hrani dokážeš s přehledem udělat 1Miliardu. Otázka je, zdali se ti to vyplatí tedka pred planovanym patchem...já mám nejvetší reroll taky na luksaku a to tusim 35Mio za 1 pokus. Ale rerollovat treba chestu, to musí bejt porod, když 1 pokus stojí tusim 50 žlutejch :-D
sorrac za tu diakritiku
sorrac za tu diakritiku
Malicko nostalgie Takto jsem prvne poznal me nove kamarady Psalo se leta pane listopad 2013
http://i.nahraj.to/f/SzB.jpg
http://i.nahraj.to/f/SzB.jpg
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo to si pamatuji jak si pak psal. To byl ještě jinej lvl. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
tak dneska supr hra, navic mi pan Admiral dropl paradniho bombardaka. Pri pohledu na sve finance a naprostou neochotu cokoli farmit jsem si rekl, ze 13-14% sentry bude stacit a prdim na to. NO to jsem cumel, 1 pokus a mam tam 15% MUHEHE!!!
děkuji děkuji pane Blizáku hmyzáku - k videní zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/49126508
děkuji děkuji pane Blizáku hmyzáku - k videní zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/49126508
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Ad nostalgie: jsem si prohlizel obrakky, jak jsme chodili MP10 no AH. To byla sranda, paradni hry. Ne jak ted, deš T6 s rukou v gatich/nose/prcině (každý dle chuti).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fakt mě mrzí, že jsem D3 v této podobě nepoznal, protože to, co je teď, tak je k pláči. T6 by mělo být pro hyper vybavenej char a i tak by to občas mělo od monster bolet. Jenže monstra k postavě ani nestihnou dojít v případě ranged charu. Do toho ještě přijdou Ancient legendary, což bude zábava na jak dlouho? 2-3 měsíce?
Vidím to jako krok v před a dva kroky v zad.
Vidím to jako krok v před a dva kroky v zad.
dnes som dropol nadherny etrayu, po navsteve "obdarenej" , kde som narolloval dmg cca 1184-1481, vyzeral nejako takto:
2800dps
19% do cold
10% dmg
704dex
a kedze zajtra zevraj bude patch, tak som sa ho snazil co najlepsie vyuzit, gr39 , bohuzial som nemal stastie na mapu, do 4poschodia som sa drzal tesne pred casom, ale hned na zaciatku 2pack, jedni mali jailer, druhi fast mortar a k tomu sa nedalo velmi pobehovat okolo, mohol som kludne odskocit do 3poschodia a vykaslat sa na to, ale zostal som a bojoval , vyzeralo to slubne, uz mali cca iba 1/4 hp, ale ten mortar ked su fast , to je ako behat medzi dazdovymi kvapkami a jailer ani nespominam , skoda keby bol lepsi roll na mapu, dal by som urcite aj gr40, pocitovo elitky isli celkom rychlo dole, bohuzial cele poschodia to vyzeralo "5mobov potom dlho nic 5mobov dlho nic a konecne elitka, atd, no a vo 4poschodi.. , takze banda dik za peknu sezonu a dufam ze sa uvidime v s2
2800dps
19% do cold
10% dmg
704dex
a kedze zajtra zevraj bude patch, tak som sa ho snazil co najlepsie vyuzit, gr39 , bohuzial som nemal stastie na mapu, do 4poschodia som sa drzal tesne pred casom, ale hned na zaciatku 2pack, jedni mali jailer, druhi fast mortar a k tomu sa nedalo velmi pobehovat okolo, mohol som kludne odskocit do 3poschodia a vykaslat sa na to, ale zostal som a bojoval , vyzeralo to slubne, uz mali cca iba 1/4 hp, ale ten mortar ked su fast , to je ako behat medzi dazdovymi kvapkami a jailer ani nespominam , skoda keby bol lepsi roll na mapu, dal by som urcite aj gr40, pocitovo elitky isli celkom rychlo dole, bohuzial cele poschodia to vyzeralo "5mobov potom dlho nic 5mobov dlho nic a konecne elitka, atd, no a vo 4poschodi.. , takze banda dik za peknu sezonu a dufam ze sa uvidime v s2
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jáááj, tak to je škoda, že se to nepovedlo. Každopádně palec hore za fight
Jj, v S2 se určo uvidíme
Jj, v S2 se určo uvidíme
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Snaha byla to se ceni.
Já po minulém týdnu doma tenhle týden opět ale s antibiotikama.... Ale. Aspoň něco nahraju.
Já po minulém týdnu doma tenhle týden opět ale s antibiotikama.... Ale. Aspoň něco nahraju.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ty jo Kuki ja jsem cekal na to GR40 ze dame ve 4 lidech, ale Ty se misto toho radsi ladujes anitibiotikama Tak jsme aspon ja, Ride (aka Moxmar), Dario (jeden drsny hrac z PLAY klanu) a Krek (jeden z Kolmenovcu ) zmakli GR38. Jako meho tankoidniho monka uz teda bily poradne, ale na passivku to jeste nebylo (serenitu jsem nejel pac bylo treba boost dmg pro DHacka).
To GR40 me fakt mrzi Ale verim ze s Tvym WD bysme to byvali dali.
Od noveho patche teda nevim kam se to na HC posune, jestli az na GR50 ?
To GR40 me fakt mrzi Ale verim ze s Tvym WD bysme to byvali dali.
Od noveho patche teda nevim kam se to na HC posune, jestli az na GR50 ?
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Jeden si tak říká, že by se v některých dnech člověk neměl ani probudit. Realita k hovnu, ta alternativní taky. Dost možná, že moje dnešní smrt bude jen ku prospěchu. Říkal jsem si, jak si zase dobře nezahraju a vážně jsem si dobře nezahrál. Má fakt cenu pořád nad něčím brblat, ale při tom stejně u toho sedět a vidět jak ta hra je čím dál horší
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
No ja asi taky budu brblat. Po pravde me DHacko nejak moc nebere Ale je mozne ze jde jen o zvyk anebo je treba prejit k jine postave, anebo to uplne zabalit? Fakt nevim...? Mozna zkusim toho monka (je moznost vyuzit oba jeho sety Inna+Sunwuko a k tomu se nabizi Tageuk gem). Pak i zvazuju ze bych zkusil WD, ktery me nikdy moc nebavilo ale treba ted by mohlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže GR 40 pokořen Prvně jsem zkoušel GR41. Celý první patro cajk (pavoučí jeskyně). Progressem jsem byl tak 1 minutu před časem. Pak ale vlezu do 2.patra a hned za vchodem double bosspack Winged Assassin + Anarch Asi během 3 sec Awareness. Pak mi procla na tom stejném místě ještě 2x. Sice jsem to nakonec dokončil, ale je jasný, že dávno po limitu Prostě Blizz...říká A a dělá B. Asi už nemá cenu se s tím nervovat
GR40 jsem dal sice tak tak 14:45 (zoufale málo elit), ale tu 41 musím za každou cenu dát
Nicméně s helmou Pride's Fall si zatím nějak nerozumím. Tak 50% GR jsem byl bez bonusu. Asi budu muset ve městě nahonit skill
GR40 jsem dal sice tak tak 14:45 (zoufale málo elit), ale tu 41 musím za každou cenu dát
Nicméně s helmou Pride's Fall si zatím nějak nerozumím. Tak 50% GR jsem byl bez bonusu. Asi budu muset ve městě nahonit skill