Ramalandi's Gift
Já na HC jeden dostal, další tři dropnul, ale není kam vrazit - další krumpáč a první životní Kukri nejsou
Re: Ramalandi's Gift
Mě padly během 10 minut hned 2 kousky .. oba jsem podaroval
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Mě už gift nepadl ani nepamatuju. Ale vždy jak jsem si tu postěžoval, tak něco padlo, tak jej dnes budu vyhlížet . V truhle sice mám ale teď hraju nezezóní HC a já jej mám jen v sezóně. Tak při nejhorším budu muset čekat na ukončení.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:44 hod., celkem upraveno 1 x.
Me padl dvakrat behem jedny hry hned po updatu, ale od te doby ani jeden a to by se mi pekelne hodil... a unity? O tom se ani nevyjadruju.. nedelam u kadaly nic nez ring a nic .. nahrano cca 300 hodin..
- Demogorgon
- Doom Knight
Tak konečně i gift na nesezoní HC, nato ale jaký mam paragon jsem to tak brzy nečekal .
Ty dropy jsou celkem vtipné jak má vždycky člověk na jeden typ itemu smůlu ( krom ultrarare jako Furnace Kukri atd )
Mě Unity padlo během týdne asi 4x a to sem ho nějak extra nepotřeboval a nesháněl . O giftu se ani nebavím , přes 150 PL ani jeden a že by se sakra hodil..
Mě Unity padlo během týdne asi 4x a to sem ho nějak extra nepotřeboval a nesháněl . O giftu se ani nebavím , přes 150 PL ani jeden a že by se sakra hodil..
M4rth: takove zaklete predmety.. snad to dropne brzy uz me to otravuje. Kdyz sem farmil rorg nepadl asi 40 caschek a pak dvakrat po sobe a treti nasledoval...obcas psicho
- Demogorgon
- Doom Knight
Tak konečně další gift na HC (v non-season druhý), a taky umístění v TOP 1000 za Wizarda .