PEJSKARI
Ten poměr je často se objevující špatná rada. Ten platí pouze při určité konkrétní hodnotě ChC a ChD, tedy v praxi téměř nikdy.
Srovnání dvou variant je hrozně jednoduché. Vynásobíč ChC x ChD a pro kterou variantu vyjde větší číslo, tak ta je lepší.
Srovnání dvou variant je hrozně jednoduché. Vynásobíč ChC x ChD a pro kterou variantu vyjde větší číslo, tak ta je lepší.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI
hele bejci všimli jste si, že v poslední patchnotes na poslední live minipatch byly peti vylepšení?
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 20.12.2014, 11:48 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
Mají více lifu a více lítaj a ještě něco k tomu, ale dmg mají stejnou. I když jistej si nejsem, bo je to zmotaný s patch notes základu 2.1.1.
Nosili by jste raději Leroica s o cca 3-4% lepší DMG nebo psí prsten? Jedu samo pet WD se zaměřením na fetische, zatím bohužel bez Kukri :-)
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No nejsem tak zkuseny WDckar,ale val tam ten psi ringos A sehnal bych Zuni veci muj nazor.
No do Zuni se mi tedy vůbec nechce. Musel bych nosit 3 kusy a to mi totálně rozbourá bonusy a dost ztratím, navíc dost lidí říká, že jsou tihle fetishové na prd. No možná se donutím to testnout :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
No já mám zkušenost (dlouhé měsíce hraní bez Kukri a se psem jako hlavním DMG dealerem) ... že jak je toho víc kolem tebe, tak pes sám na to nestačí a trvá to déle než když jsou všechny DMG bonusy do fetišů. Ale na co je namaxovanej a nabušenej pes skvělej, to je RG ... pár kousnutí a hotovo A Zuni set jsem nikdy nepoužíval.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Teď jsem udělal krátký subjektivní testík pesanů na GR. Pro upřesnění mám pasivku midnight feast, +20 physical dmg a +19% fire dmg.
poison dog - max crity cca 60M, relativně často
leeching dog - max crity cca 60M, méně často
fire dog - max crity cca 42M, jen zřídka
Celkově mi procházení GR jde se všemi cca stejně, ale subjektivně příjemnější se mi jeví poison a leeching pesani.
poison dog - max crity cca 60M, relativně často
leeching dog - max crity cca 60M, méně často
fire dog - max crity cca 42M, jen zřídka
Celkově mi procházení GR jde se všemi cca stejně, ale subjektivně příjemnější se mi jeví poison a leeching pesani.
Zuni set má základní problém - nevejde se vám tam především "hadí" offhand co svádí až 30% dmg do psa, ale co vzpomínám, omezuje celkově i toughness pro nemožnost určitých dalších kombinací, prostě bez něj jen na pasivkáče (FS) se mi hrálo o mnoho lépe a dostal jsem se v GR dál (GR35 bez Kukri ) - viz. moje Yubaba. A na HC tam už je to bez debat úplně
- skyrim1988
- The Butcher
To vite Jsem natolik zaslepen tou Kukri,ze si bez ni nevim rady co dal Parkrat jsem to zkusil jinak,jenze mi fejst chybi ti aktivni fetisaci
Mno testnu to teda znovu skopcim to tu podle pana Tyckina
Mno testnu to teda znovu skopcim to tu podle pana Tyckina
Přesně, o ten offhand přijít nechci. Max GR jsem zatím nezkoušel, ale zkusím se hecnout. Zatím vpoho GR30 na levelení gemů.
Střecha: Já právě na Kukri vůbec nemyslím, snažím se o co nejlepší výsledek bez ní (ho, toho - nevím proč ženský rod, snad od ,,dýka"??) a když padne, tak jedině dobře
Střecha: Já právě na Kukri vůbec nemyslím, snažím se o co nejlepší výsledek bez ní (ho, toho - nevím proč ženský rod, snad od ,,dýka"??) a když padne, tak jedině dobře
- skyrim1988
- The Butcher
Tak to teda zkousim a desne mi chybi ta banda tech aktivnich fetisu No dal jsem do toho nemalo matrose,tak to musim ted jen testovat.Navalil jsem i nejake % do fetisu A tuhost mam na nejakych 6m,je to malooo no
EDIT : No vcera jsem dal par hodin a nezvyknu si proste.Byt bez tech aktivnich fetisu Mozna tomu jeste dam nekdy sanci...
EDIT : No vcera jsem dal par hodin a nezvyknu si proste.Byt bez tech aktivnich fetisu Mozna tomu jeste dam nekdy sanci...
Bez Kukri (ohledně rodu nevím, pro mě je to prostě ta kukri ) je full zuni naprosto v pohodě a například v poison nebo fire verzi to vidím jako druhou nejlepší alternativu když není Kukri.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No nic jineho nez psych WD nema smysl, ani poison ani fire. Proc? -> +1 ze skilu a fetisove z pasivky.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
zaby takrka nulova dmg, pouzivaji se prakticky jen dve runy a to rain a conf. -> rain nejefektivnejsi vyvolavani festishu z pasivky a pak confusion pro vyrazeni moba ne vsak na dmg. Pes na dmg? Ok ale ten rozdil bude podstatne nizsi nez kdybys jel psych. Samo ze s psych se pouzije poison dog. Nicmene jed si to jak uznas za vhodne .)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
-
- Zhar the Mad
Tak mám konečně Kukri. Jaký je tak s Kukri ekektivní build na GR?
Mám s ní prd zklušenosti a je to pro mýho pet WD vlastně začátek.
Nejprve udělám alternativu pouze s physical fetišema + malejma leeching beast psama. Nahodím padivku Gruesome feast + nějakou další potom co zruším velkýho psa. Uvidíme jak to půjde.
Mám s ní prd zklušenosti a je to pro mýho pet WD vlastně začátek.
Nejprve udělám alternativu pouze s physical fetišema + malejma leeching beast psama. Nahodím padivku Gruesome feast + nějakou další potom co zruším velkýho psa. Uvidíme jak to půjde.
- skyrim1988
- The Butcher
No gratulace tak jses dockaaaal....A viiic radosti kurna.Ty to tez napises jak by se nechumelilo