The Expendables
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tough mate na mysli buffed
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: The Expendables
U DH je rozdil velmi maly buffed x unbuffed. Neni to jako u Wiz. kde Prismatic zvedne tougness hodne.
- babacho
- Burning Soul
Ted na Wizzne resim problem jestli nosit amu co mam ted (mara s kaleidoscope) a nebo blackthorne ktery proti Mara s ma vitalitu. Jestli ta secondarka ma nejaky prinos. Z osobni zkusenosti jsem s mara nemel zadny problem s bossem - prdochem co vydava ty mracna jedu. Driv mi pekne nakladal, ze jsem z toho smradu musel utikat.
babacho: Pokud mas problem co se tyce jedu jen u bossu tak si Maru nos v inventari a standardne nos BT Amu. Az prijde na radu boss (nebo nejaky jiny vyznamny "jedak" ) tak jen amulety prehod. Nic sloziteho, jde to rychle Aspon tak bych to delal ja
PS: Padl nekdy nekomu Amu na imunitu proti Cold? Nekde jsem ho videl na netu na obrazku, ale v zivote jsem ho nevidel o nejakeho hrace.
PS: Padl nekdy nekomu Amu na imunitu proti Cold? Nekde jsem ho videl na netu na obrazku, ale v zivote jsem ho nevidel o nejakeho hrace.
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- babacho
- Burning Soul
No taky bych to tak videl ale ten Mara s je zatim jediny amu s natural soketem co se mi zatim povedl tak nuzu nosit tri gemy.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Takze krabka na normal, nechapu uz nic.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Kuki10: Ale těch 9%....to je prostě slabota
Jinak moje jubilejní 10. Taskery v S1 mě konečně dostaly na BP6 Dokonce jsem si mohl dovolit luxus a ušetřit 1% IAS v PL Teď se teprv začnou dít pořádný věci
Už je tam namotaných 10% CC
Jinak moje jubilejní 10. Taskery v S1 mě konečně dostaly na BP6 Dokonce jsem si mohl dovolit luxus a ušetřit 1% IAS v PL Teď se teprv začnou dít pořádný věci
Už je tam namotaných 10% CC
Tak konečně se ti povedly jaké potřebuješ. Ještě by to chtělo secondardy resist a trochu vyšší číslo pet IAS by se také hodilo :-)
Ale hlavně, že už máš BP6, už ti to v kalkulátoru hází celkem slušnou dmg, hlavně když beru v potaz, že to je na HC s 15 mil. tougn.
Ale hlavně, že už máš BP6, už ti to v kalkulátoru hází celkem slušnou dmg, hlavně když beru v potaz, že to je na HC s 15 mil. tougn.
- Kuki10
- Globální moderátor
Ježíš ty rozloz prosimte. :-D
Jo a co batůžek?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jo a co batůžek?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Koukal jsem, ze pokud mas AS 7 na RORG, Pet AS 49-50 na TaT, AS 20 na toulci a 50 PL bodu v AS tak se s lukem dostanes na BP6. Takze pak neni treba mit AS na rukavicich, ani se honit po WH opasku, pripadne Lacuni prowlers. Ovsem chce to mit stesti na ty prvne jmenovane obzvlast pak na TaT
Pokud ale už někdo má 49-50% TaT a 20% IAS na toulci, tak už zase má ideální základ pro BP7 (s 1-hand cr.). Je ale pravda, že pro HC BP7 zrovna ideální není ani když je na to ten potřebný gear na jeho dosažení. Na BP7 se nedá udělat moc vysoká tougness.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mlok: Jsem rád, že se konečně nějaký povedly...ještě řešit nějakej secondary stat I když je fakt, že když se mi tam přimotá gold find, tak mě berou všichni čerti, protože to považuju za totální zbytečnost, když existuje gem na goldy.
admiralos: Zas vymýšlíš sci-fi? Ale je pravda, že jsem si v hlavě pohrával s myšlenkou BP7, ale to by mi musela padnout super truper Calamita + ty další fajn komponenty Takže lehká utopie.
Jinak jak jsi se ptal na ten Talisman of Aranoch, tak ten mi S1 padl 2x...pokaždé nepoužitelnej. V S1 jsem neviděl akorát 2 amulety => imunita na light + fire
Kuki10: Na ruxak už kašlu. Těch 36 mega co tam mám teď za otočku už je solidní divočina
Nic, jdu to položit do GR 38
admiralos: Zas vymýšlíš sci-fi? Ale je pravda, že jsem si v hlavě pohrával s myšlenkou BP7, ale to by mi musela padnout super truper Calamita + ty další fajn komponenty Takže lehká utopie.
Jinak jak jsi se ptal na ten Talisman of Aranoch, tak ten mi S1 padl 2x...pokaždé nepoužitelnej. V S1 jsem neviděl akorát 2 amulety => imunita na light + fire
Kuki10: Na ruxak už kašlu. Těch 36 mega co tam mám teď za otočku už je solidní divočina
Nic, jdu to položit do GR 38
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže nekonečné hledání přineslo své ovoce
Začalo to tak, že jsem odpoledne naběhl do trialu a k mému překvapení jsem tam solo udělal key do GR 39. Na to jsem si až tak nevěřil a tak jsem dal další trial a ten už vyšel s číslem 38. Monstra jsem tam neměl ani špatný, ale ani dobrý. Na konci se spawnul Ember a možná i díky tomu, že se mi dost často teleportoval z dosahu Sentry jsem to nedal asi o 2 vteřiny
Je to pár minut zpět, co jsem vložil do obelisku ten key 39. Říkal jsem si, že když to neklapne, tak to aspoň vysonduju, jak to tam chodí a aspoň vylepším gem (možná). Nakonec jsem se mohl těšit ze super monster. Všude samý Zombie, Grotesque, pak kostry co roděj menší kostry a blijící zombie + Punisher. Awareness proclo asi 3x z toho jednou jsem byl i v redscreenu a s flaškou na cooldownu. To když jsem narazil na Jailer + Frozen Pulse + Mortar a jaksi po chvile už nebylo kam utíkat
Když se zjevil RG, tak zbývaly do konce asi 2 minuty...možná trochu míň. Klika největší, že došel zrovna Stonesinger Vymlátil jsem ho a čas se zastavil na čísle 14:17, což je momentálně 97.pozice v Solo DH-EU-HC-S1
Teď už můžu spokojeně ripnout
Začalo to tak, že jsem odpoledne naběhl do trialu a k mému překvapení jsem tam solo udělal key do GR 39. Na to jsem si až tak nevěřil a tak jsem dal další trial a ten už vyšel s číslem 38. Monstra jsem tam neměl ani špatný, ale ani dobrý. Na konci se spawnul Ember a možná i díky tomu, že se mi dost často teleportoval z dosahu Sentry jsem to nedal asi o 2 vteřiny
Je to pár minut zpět, co jsem vložil do obelisku ten key 39. Říkal jsem si, že když to neklapne, tak to aspoň vysonduju, jak to tam chodí a aspoň vylepším gem (možná). Nakonec jsem se mohl těšit ze super monster. Všude samý Zombie, Grotesque, pak kostry co roděj menší kostry a blijící zombie + Punisher. Awareness proclo asi 3x z toho jednou jsem byl i v redscreenu a s flaškou na cooldownu. To když jsem narazil na Jailer + Frozen Pulse + Mortar a jaksi po chvile už nebylo kam utíkat
Když se zjevil RG, tak zbývaly do konce asi 2 minuty...možná trochu míň. Klika největší, že došel zrovna Stonesinger Vymlátil jsem ho a čas se zastavil na čísle 14:17, což je momentálně 97.pozice v Solo DH-EU-HC-S1
Teď už můžu spokojeně ripnout
Tak to blahopřeju. GR39 na HC je už hodně pěkné.
- babacho
- Burning Soul
No je to pěkný výkon, také smekám klobouk. Bych byl rád i na GR30, ale o tom se mi může zatím jenom snít. Nemám odvahu a také mi chybí motivace, protože jsem vždy jel GR jenom z musu kvůli levelování gemů a ne protože by mne to bavilo. Také ode mne gratulace. Závidím.
Tez i ode me gratulace ke GR39. To uz se asi bude tezko prekonavat u naseho klanu
Gratuluji a vítej v klubu. Nová výzva je 40;-)
Odesláno z mého Sony Z1 compact pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Sony Z1 compact pomocí Tapatalk
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem
Dneska se daří, na co sáhnu. Soni z klanu mě přizval na A1 krabku a konečně padl RoRG s natural socketem. Dex sice trapas, ale jinak paráda. Konečně jsem si mohl točit dle libosti. Asi na 15. pokus se povedlo 50%
GR 40 určitě zkusím, dneska už si ale radost kazit nebudu
Dneska se daří, na co sáhnu. Soni z klanu mě přizval na A1 krabku a konečně padl RoRG s natural socketem. Dex sice trapas, ale jinak paráda. Konečně jsem si mohl točit dle libosti. Asi na 15. pokus se povedlo 50%
GR 40 určitě zkusím, dneska už si ale radost kazit nebudu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kuki10: Je to tam! Ale už jsem se bál, že to tam nedostanu. Z těch 5,5 miliard mi zůstalo tak na párek v rohlíku
- Kuki10
- Globální moderátor
To je hráč. :-D
Profil zde!
Expendables stream!