The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: The Expendables

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.12.2014, 13:11 hod.

Tak jakmile se dostanu do stavu, kdy jeden hit Jailu bude znamenat Awareness, tak to pro mě bude znamenat konečnou, protože to může být rychlej rip. V tom GR 38 jsem se do Awareness dostal po 3 zásazích, ale to jsem měl jinou helmu, na které byl v secondary Arcane rezist. Teď mám Arcane rez 1048. Thougness 17,5 M + Unity. Takže teď si myslím, že by to bylo tak na 2 zásahy, což je celkem rychlovka na to, jakou dobu ty monstra kuchám.

Celkem by mě zajímalo, jestli je někde psaný nebo jestli nevíš, na jakou maximální vzdálenost můžou monstra hodit Jail, popřípadě Thunder Storm, Waller, Frozen, Vortex, Poison (kaluže/chapadla)...

Mlok
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 23.12.2014, 15:58 hod.

Psané jsem to nikde neviděl, ale otestované to mám pro jailer/thunderstom/frozen (pomocí Turbohudu) a je to nechutně velká vzdálenost. Dost často více než vidíš na obrazovce (záleží z jaké strany to je, díky perspektivě je vidět různě daleko do různých směrů).

A konkrétně pro představu čísla z configu Turbohodu (i když bez zobrazených pomocných kruhů ve hře to stejně přesně vědět nebudeš, tyhle velké vzdálenosti se už při perspektivě představují blbě):
- jailer 60 yardů
- votex 62 yardů
- frozen 65 yardů
- thunderstorm 62 yardů

Není možné úspěšně hrát variantu, že se trvale držíš mimo dosah. Je to sice možné, ale už je to tak daleko, že dáváš hrozně malou dmg (jak pořád držíš vzdálenost, tak udržíš v podstatě jen jednu aktivní sentry) a nemáš šanci dát vyšší GR v limitu.

Nejlepší hráči to mají přesně v oku, tedy mají vypozorované vzorce v jakém pořadí to elitky házejí a umí pak následně vždy přesně vaultovat ve správný okamžik (tzn. těsně před tím než na tebe jail hodí). Tohle je ale už dost těžké, obecně všude to nedávám ani náhodou. Daří se mi to jen někdy při delších bojích typu Crusader King a i tam často netrefím první kolo, takže hned začnu awareness. Ono to nesmíš přehánět s tím preventivním vaultem, protože jinak dojde discipline. Tedy je potřeba to opravdu přesně načasovat. Když nevím, tak se snažím aspoň preventivně vaultovat s tím, že si hlídám discipline (takže jen omezeně).

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.12.2014, 18:30 hod.

Dik mloku za tunu textu zítra si to vše přečtu. :-D

Jinak všem klanovym i neklanovym hráčů pěkný vánoce atd atd s novej rok sak to znáte. Potkáme se in game. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

admiralos
Wraith
BattleTag:ADMIRAL #2281

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 05:38 hod.

Mlok: Ty jo konecne jsem se dozvedel nejake slusne info o DH. Dik moc. Jen jsem se chtel jeste zeptat na Lightning build. Nemas nejaky odkaz jake skilly a gear je pro to idealni? Nic moc jsem totiz nenasel. Udajne je to nejsilnejsi build? Otazkou je jestli v parte i solo? Prej se s nim jede i perma SmokeScreen, coz teda nechapu jak? Pokud by to bylo zalozene okolo passivky Night Stalker, tak se mi nechce moc verit ze by to stacilo na udrzeni discipliny...?
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 05:41 hod.

Pokud ma nekdo zajem se mrknout jak jsme jeli Sprintera (achievement - odehrat komplet celou hru do 1 hodiny :) ) tak zde:
https://www.youtube.com/watch?v=oFzkRkKYA34

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.12.2014, 13:02 hod.

Mlok: Díky za info ;) Koukám, že to je celkem štreka, takže se před tím člověk neschová. Teda ne za podmínky, aby jak píšeš Sentry střílely. Vychytat, kdy se jakej efekt spustí, tak na to zatím ještě nemám buňky :D

admiralos: CG k achievu. Kolik ti jich vlastně ještě chybí?

Jinak se připojuju ke Kukimu a všem přeju cajk svátky ;)

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 14:02 hod.

Dark_Deamon: Dik, asi az na po sedme se zadarilo :) Meli jsme to uz fakt hodne nacvicene, takze uz to bylo jen o tom, aby jsme meli stesti na nalezeni exitu v bludistich jako je Corvus napriklad. Me se treba podarilo v tomto videu najit Exit v obou Pande temer hned coz hodne pomohlo :) Myslim ze cas jsme meli nekde okolo 58min 30s, coz je slusna rezerva :) No me jeste chybi s DH na season udelat 100k demonu (ted jich mam 95k :) takze to je za chvilku hotove :) ). Pak mi tam chybi jeste nekolik killu asi u 4 bossu (to je taky za chvili :) ). Ale to nejhorsi je 10k bounties a taky 1 mil killu v Riftech - na toto fakt kaslu, to by me zkamenela pr*el asi na te zidli :) Nuze co do konce sezony udelam to udelam (mimo sezonu to jednou udelam, ale v Season 1 asi ne no :) ).

Jeste k tomu Jailerovi. Prijde mi naprosto ujety se vyhybat jailerovi pomoci Vault :) Nejlelpsi lek na to je dle meho Amu Cameo. Pak budete za Jailera jeste dekovat jak vas krasne leci :) Samozrejme dropnout kvalitni Cameo uz je pak vec druha :)

Tez vsem preji Ultra-luxusni Vanoce plne tech nejlegendarnejsich darku a samozrejme i Diablo-dropu :)

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 14:34 hod.

Jeste jedna vec. Jelikoz jsem si poridil novou a neuplne levnou klavesnici (Roccat Ryos MK Glow) :) tak nekolik prvotnich dojmu. Nejprve bych chtel rict, ze vse je o vkusu kazdeho jedince a kazdemu muze vyhovovat neco jineho, takze ted to bude spise z meho pohledu. Nuze dle meho mechanicka klavesnice neni nic extra, za co by se melo vyplatit utracet vetsi penize. To ze si muzu nastavit podsviceni klaves (s moznosti intenzity svitu) je podle me super (zvlast v nocnich hodinach). Co je urcite skvele na hernich klavesnicich nebo u jejich vetsiny, ze maji Makro klavesy. Pomoci nich si muzete celkem slusne ulehcit zivot v ruznych hrach. Pokud bych mel v nasem pripade mluvit o Diablu, tak si muzute napr. nastavit makro na perma Akrata (s intervalem spousteni napr. 19,975s) a uz se nemusite vubec starat o to, kdy ho zase mate spustit. Tak budete mit zarucene PERMA Akarata :) Samozrejme toto se da vyuzit na vse co potrebujete spoustet v pravidelnych cyklech stale dokola. Ovsem doporucucji si nejdrive omrknout SW k dane klavesnici, pac ne kazda ma zrejme nastavovani maker uplne vychytane. Konkretne u meho Roccatu si myslim ze to taky neni uplne nejlepe vychytane, ale poradil jsem si s tim :) Dulezite je aby SW umel opakovani cycklu, pokud to nema tak je to malicko problem. Nekdo muze byt odpurce maker, ze je to snad podvadeni apod., ale jak jsem rekl kazdy mame svuj vkus a jedeme to co nam vyhovuje :) Vsak kdo nechce at nepouziva :) Jeste bych zminil umisteni Makro klaves. Ja je mam na leve strane klavensice a casto je omylem mackam v domeni ze mackam CTRL, SHIFT, TAB, asi chapete proc :) Je mozne ze jde jen o zvyk, ale to ukaze az cas :)

PS: Co se tyce mechanickych klaves jako takovych, tak to je pak kapitola sama pro sebe, pac je X ruznych druhu mechanickych klaves, takze bacha na to!!!

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 24.12.2014, 16:59 hod.

Jenže kde vzít perfektní roll Cameo, to nemá téměř nikdo. A je potřeba opravdu hodně dobrý roll, protože je to celé o dostatku DMG. A i když budeš mít Cameo, tak úplně stejný problém je Frozen i Thunderstom.

Slow ball build jak se hraje uvidíš dle kohokoliv v popředí žebříčku. Sám ho nehraju, protože mi vůbec nesedí. Nejen, že je dost těžký na hraní (a úspěšně ho hraje hodně málo lidí), ale navíc je to děsný klikací opruz (perma SS).
A k tomu je potřeba perfektní gear.

A makro na perma SS použít nejde, protože není perma úplně pořád. Udrží se pouze při bojích když máš dost správně postavených mobů.

Jinak perma SS je právě důvod, proč je DH o tolik napřed v žebříčkách a to i bez conduitů. Slow ball build by bez perma SS nefungoval. DMG dává slow ball build o mnoho větší než klasika frost/fire (nebo než jakýkoliv jiný build). A díky perma SS se navíc hraje čistě na DPS a na tougness se zcela kašle.
Akorát je vhodný především na vyšší GR. Na nízké GR a T6 už nefunguje tak dobře.
Na trialu také vede o dost.

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 17:15 hod.

Mlok: No pokud bysme mluvili o GR38 a mozna jeste par levelu vic (nevim - pac tam jsem nikdy nebyl :) ) tak Frozen ani Thunderstorm nedava takovy dmg jako Jailer. Samozrejme zalezi jak je hrac rychly (a jakou ma obranu) a dokaze zareagovat na Thunderstorm ci Frozen a Vaultnout pryc. Je jasne ze od jiste hranice GR uz Jailer, Thunderstorm, Frozen a mozna jeste by se neco dalsiho naslo je "prast jak uhod" :) Ja osobne mam ve stashi takoveto Cameo: +20% Cold dmg, +100% CD, +9,5% CC (toto bylo otoceno, da se pripadne otocit na +10% CC :) ), bohuzel jen 635 DEX a pak Secondary je tam +152 Cold Res (coz se jiste hodi). Dokonaly to asi neni, ale lepsi tezko hledat, jak uz jsi rekl :)

Co se tyce Maker a perma SS, tak se urcite pouzit da. Jen jde o to ze si cyklus nastavis tak aby se Ti SS zapl tak jak potrebujes. Kdyz chces cyklus vypnout (kdyz jsi v casti kde nejsou nepratele) tak opet zmacknes danou makro klavesu - aspon tak to to funguje na me klavesnici.
Naposledy upravil(a) admiralos dne 24.12.2014, 17:20 hod., celkem upraveno 1 x.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 24.12.2014, 17:20 hod.

Já hrál naposledy GR41+ a to až do GR44. To jsi měl obrovské štěstí. Tak pěkný jsem ještě ani u nikoho neviděl. Mně nedropnul ani náznakem použitelný ani s Wiz. ani s DH.
Už mi to ale nějak nebere a nějaký čas jsem do GR nevlezl.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 24.12.2014, 17:46 hod., celkem upraveno 1 x.

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 24.12.2014, 17:25 hod.

Ja jaksi hraju hodne pri zemi (HC) takze mam Natalya set (Weapon + Ring) stale zatim :) Cekam na nejaky kvalitni WH opasek tak abych se dostal na BP6 az nasadim Etrayu luk. Bez WH se na BP6 nedostanu. Pak samozrejme vezmu i to Cameo, ted mam set BT (Belt + Amu).

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.12.2014, 18:28 hod.

Asi mě švihne. Před chvilou se v Riftu narazilo na 14 goblinů a jeden pustil Taskery. Když jsem tam viděl 40% do petů, tak jsem je obratem nasraně rozložil :OXO :ble:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.12.2014, 10:06 hod.

Teď padly další Taskery a zase za 40% :roll: 3x v řadě za 40%, to je svým způsobem taky umění :green:

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 26.12.2014, 11:11 hod.

Sance ze troje TaT budou vsechny 40% je 1:1000. Tak to uz chce umet se trefit :-)

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 26.12.2014, 11:24 hod.

Mlok: No pockej, ale k tomu musis jeste pripocist jaka je sance vubec dropnout TaT :) Pak se dostanes na hodne luxusni cisla :)
Dark_Deamon: Hele ze Ty sis radsi nesel vsadit nejakej EURO Jackpot :)

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 28.12.2014, 10:33 hod.

ja tu dlouho nebyl (svatky, Italie) a koukam jak se to rozjelo.

Mlok: Solo chodim s Uníty a jinym Grandeurem (7AS+30 CRT DMG) a nemam nasazeny nemesis, ale ty antistahovaci ramena, bo nemam slave bonds, který bych chtel. Mam i opasek Wičák s +47 CRT DMG, ale prisel bych o tunu live a pod 1200ALL proste nejdu. Zkousel jsem - hraje se pak blbe :-( takze to nepouzivam.

GR 35 jak budu mit cas zkusim a uvidime. S tim jak jsem krajel tu 34 mi neprijde, ze na nu nejak zvlast mam. Taky me stve, ze jsem ted mohl nabrat celkem dost paragonu a prdlač, holt neni na hru cas.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.12.2014, 10:56 hod.

V noci padly další ruce. Když už se povede bonus do Petů, tak je zas tragickej vršek :roll:

Obrázek

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 28.12.2014, 11:02 hod.

Taky me kolikrat prijde ze finalni zvysovani (vysperkovani) DMG je az nepomerne na ukor toughness. Samozrejne na SC je to fuk, ale na HC uz to tak jedno neni. Celkem by me zajimalo o kolik by moc by se mi zlepsil prumerny dmg v riftech kdybych mel luk Etrayu a k tomu WH opasek a prsten SOJ s porovnaim s tim co mam prave ted. Pac ted mam toughness necelych 20mil, a po prestrojeni na vyse zminovane by se toughness zmensil na nejakych odhaduju 12mil, coz si myslim ze je na vyssi GR (rekneme 34+) uz dost vo hubu. V kazdem pripadade urcite zalezi na odvaze a schopnostech hrace :) o tom neni sporu :)

Ride: Jiste jsi mel na mysli antistahovaci Bracers (nikoli ramena) tzv. Krelm's Bracers :) Mimochodem ty tez pouzivam :) Urcite se to hodi, pac neni nic moc prijemne kdyz vas Elitka stahne presne tak akorat do Molten Exploze, nebo Frozen Explozi :)

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 28.12.2014, 15:24 hod.

Mas naprostou pravdu :-) splet jsem to.

Jinak jsem chodil s Tough 20M, spis jsem mel kolem 22M+ a po konzultaci s Demonem a tak nejak hrou jsem dospel k tomu, ze to je moc a staci mi nejakých 15M. Pod to jit nechcu.

Tat ruce: me padly za celou dobu 2 ks. 1 od Kačky a druhy drop. S mojim pechcem uplne zas neřeším, jak jsou rolnuty, protoze "beru cokoli" :-(

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“