Otázky a Odpovědi
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Zmáčkneš přímo u Miriam v pravo ten otazník, a vyjede ti tabulka, co za ten stat lze přetočit : ) Určitě něco podobného bude na PS
Re: Otázky a Odpovědi
Víme někdo jak nejlépe správně spočítat DoT ? Jde mi o barbara, kde mám DoT z EQ a dot z Pain gemu a možná Toxin. A teď nevím, jak porovnat tyto varianty:
Pro lehčí výpočet budeme brát všechny gemy na stejným ranku, 30. Jako zbraň mám Furnance, takže 2H. Co bude lepší na větší DoT dmg a bude vlastně větší DoT DMG přínosem? Dole následující setupy
Postava:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/52239659
1. Pain+Toxin+Ruby ve zbrani.
2. Pain+BotP+Ruby ve zbrani. (BotP beru s aktivním bonusem 20% buff, jde o to, jak (ne)efektivně buffuje DoT)
3.Pain+Toxin+Emerald ve zbrani.
4.Pain+BotP+Emerald ve zbrani. (BotP beru s aktivním bonusem 20% buff, jde o to, jak (ne)efektivně buffuje DoT)
Toxin 30: 3500% over 10sec
Pain E 30: 2100% over 3sec
Jak na to?
Díky
Pro lehčí výpočet budeme brát všechny gemy na stejným ranku, 30. Jako zbraň mám Furnance, takže 2H. Co bude lepší na větší DoT dmg a bude vlastně větší DoT DMG přínosem? Dole následující setupy
Postava:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/52239659
1. Pain+Toxin+Ruby ve zbrani.
2. Pain+BotP+Ruby ve zbrani. (BotP beru s aktivním bonusem 20% buff, jde o to, jak (ne)efektivně buffuje DoT)
3.Pain+Toxin+Emerald ve zbrani.
4.Pain+BotP+Emerald ve zbrani. (BotP beru s aktivním bonusem 20% buff, jde o to, jak (ne)efektivně buffuje DoT)
Toxin 30: 3500% over 10sec
Pain E 30: 2100% over 3sec
Jak na to?
Díky
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Nebyl by problém udělat si do Excelu přesný výpočet komplet pro celý gear a tedy získat výsledná čísla dmg obou DoT pro jakýkoliv setup (mám to takhle pro Wiznu udělané).
V tomhle případě ale nemusíš ani vůbec nic počítat a rovnou je jasné, že největší DoT bude 3. Pain + Toxin + Emerald.
Ruby x Emerald pro DoT je zcela jasné, o mnoho lepší bude Emerald:
- Ruby přidá pouze 3869 / 3599 = 1,075 tedy 7,5% navýšení dmg DoTek
- Emerald přidá (1 + 0,50 x 4,04) / (1 + 0,50 x 2,74) = 1,27 tedy 27% navýšení dmg DoTek
A BoTP nemůže nikdy navýšit dot Painu tolik jako přidá DoT Toxinu:
- Toxin lvl 30 za 1s dá 350%
- Pain lvl 30 za 1s dá 700%
Tzn. BoTP by musel navýšit dmg Pain o 50%, aby to vyrovnalo ztrátu Toxinu. To ale nedá ani do elitek v případě, že bys neměl žádné další adivintí bonusy. Bez jakéhokoliv bonusu navýší dmg Pain o 38% (1,15 x 1,20). Jakmile budeš mít jakýkoliv další aditivní bonus (jak k bonusu 20%, tak do elit), tak to bude ještě klesat (a tedy nedá to ani těch 38%).
V tomhle případě ale nemusíš ani vůbec nic počítat a rovnou je jasné, že největší DoT bude 3. Pain + Toxin + Emerald.
Ruby x Emerald pro DoT je zcela jasné, o mnoho lepší bude Emerald:
- Ruby přidá pouze 3869 / 3599 = 1,075 tedy 7,5% navýšení dmg DoTek
- Emerald přidá (1 + 0,50 x 4,04) / (1 + 0,50 x 2,74) = 1,27 tedy 27% navýšení dmg DoTek
A BoTP nemůže nikdy navýšit dot Painu tolik jako přidá DoT Toxinu:
- Toxin lvl 30 za 1s dá 350%
- Pain lvl 30 za 1s dá 700%
Tzn. BoTP by musel navýšit dmg Pain o 50%, aby to vyrovnalo ztrátu Toxinu. To ale nedá ani do elitek v případě, že bys neměl žádné další adivintí bonusy. Bez jakéhokoliv bonusu navýší dmg Pain o 38% (1,15 x 1,20). Jakmile budeš mít jakýkoliv další aditivní bonus (jak k bonusu 20%, tak do elit), tak to bude ještě klesat (a tedy nedá to ani těch 38%).
Aháááá
Díky moc! Výpočet Emerald x Ruby jsi počítal přímo na moji Furnance?
Zdá se mi totiž, že na tom barbarovy můžu dosáhnout docela dost brutálního DoT damage. Vymazlený by to mohlo solit stejně jako DoT FB Wizze
To je jen předstva nepodložená číslama samozřejmě .
Pain mám teď 38 a Toxin 35, takže čísla jsou ještě o trochu lepší
Dík
Díky moc! Výpočet Emerald x Ruby jsi počítal přímo na moji Furnance?
Zdá se mi totiž, že na tom barbarovy můžu dosáhnout docela dost brutálního DoT damage. Vymazlený by to mohlo solit stejně jako DoT FB Wizze
To je jen předstva nepodložená číslama samozřejmě .
Pain mám teď 38 a Toxin 35, takže čísla jsou ještě o trochu lepší
Dík
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Tak přeci jenom jsi přetočil amulet a uvažuješ o Toxinu Já zkoušel pár riftů jak to teď mám v profilu a čas jsem sice neměřil, ale byla to opravdu rychlost (oproti fire variantě). A hlavně strašná změna oproti WDčku, kterýho už mám poslední dobou plný zuby
Jo testnul jsem to , ale jako 3. gem. Jako druhej bych Toxin místo BotT nedal
Ztratil jsem na amuletu 20% phys a dal toxin, což se zdá být lepší varianta, teď čekám na phys SoJ .
Jo je to sakra rychlý
Ztratil jsem na amuletu 20% phys a dal toxin, což se zdá být lepší varianta, teď čekám na phys SoJ .
Jo je to sakra rychlý
Ano, počítáno pro tvůj Furnace a pro tvoje celkové hodnoty ChC a ChD (bral jsem z paragonu max ChC i ChD, pokud to tak není, tak to vyjde mírně jinak, ale na výhodnosti Emeraldu to nic nezmění).
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Otázky a Odpovědi
Urcite se to tu uz resilo, ale mam jenom takovou jednoduchou otazku. Co je lepsi na FB kalhotach 100 all res a nebo 593 armor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diky za odpoved.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diky za odpoved.
Naposledy upravil(a) babacho dne 20.12.2014, 10:45 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Určitě Armor, jelikož Wiz bere rezy z Inteligence.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Laguje vám to taky dneska? Mě jak prase , ping v zeleným , net běží krásně ale laguje to jak kráva 3 vteřinové záseky v rozmezí 30 sec až jedné minuty , mě jebne
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Lagovalo to šíleně včera večer ... dokonce jednou mě to vytuhlo asi na 15 vteřin a pak za několik dalších minut úplně vykoplo ... zrovna před koncem GR :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
U nás v klanu si nikdo na nic nestěžoval. Vše v cajku
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Štědrej drop všem, mám takový drobný dotázek.Zjistil jsem že vlastně nedokážu zpočítat celkovou výslednou dmg u svých hero.A ani jsem nenašel kalkulátor který by mi to umožnil.Jde mi vyslednou dmg po sečtění všech buffů a el. dmg a dmg do elit.
Například u wiz mám dmg v profilu 758k.
MW +20%
BoP +20%
BoT +20%
El.dmg 42%
dmg do elit 55%
zajímá mě jestli se jednotlivý buffy a bonusy počítají vždy ze základní dmg (758k)
758 + (20% ze 758) + (20% ze 758) + (20% ze 758) + (42% z 758) + (55% ze 758)=XXX
nebo jinak
Například u wiz mám dmg v profilu 758k.
MW +20%
BoP +20%
BoT +20%
El.dmg 42%
dmg do elit 55%
zajímá mě jestli se jednotlivý buffy a bonusy počítají vždy ze základní dmg (758k)
758 + (20% ze 758) + (20% ze 758) + (20% ze 758) + (42% z 758) + (55% ze 758)=XXX
nebo jinak
-
- Quill Rat
- BattleTag:-
Problem v 1. aktu
Ahoj vsichni!! Pred par dny jsem zacala hrat Diablo 3. Dostala jsem se k "Entering the Desolate Chamber after killing the Skeleton King" v 1. aktu. Povedlo se mi zabit postavu Skeleton King, ale vstup do "chamber" se mi neotevre. Mohli byste mi prosim poradit, kde je problem a co s tim muzu delat? Zkousela jsem hru hrat nekolikrat od zacatku, ale vzdy to melo stejny vysledek. Predem Vam moc dekuji za jakoukoliv radu, bez ni nejsem schopna ve hre pokracovat. Nevim, kde je chyba, ale na internetu jsem se docetla, ze nejsem jedina, ktera se s timto problem potyka.
Moc Vam dekuji!!
Moc Vam dekuji!!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
nelabelohuba: Chce si to D3 koupit Ty hraješ jen beta verzi, která je dostupná pouze ke Skeleton King.
- aarongoldstein
- Quill Rat
- BattleTag:AaronG#2259
Možnost hrát až ke Skeleton Kingovi má starter edice (která je BTW zdarma)... Navíc můžeš dosáhnout pouze levelu 13... Pokud si hru zakoupíš, tak tě hra pustí dále (postup ti zůstane zachován )
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
aneb ani kuře dneska nehrabe zadarmo...
Zdravím konečně jsem dostal ramena a botky v lepším rolu mám na Vás odborníky otázky co přerolovat v ramenech, jestli reduce nebo sentry dmg a co rerolnout v botkách? Budu rád za každý nápad radu připomínku. Díky.
http://postimg.org/image/i653d2x1z/
http://postimg.org/image/i653d2x1z/
V ramenech reduce na reduce cooldown a v botach bych dal elemental arrow damage (ale furt by mi chybelo movement speed, nebo bych ho tam dal z paragonu)
Já pravě přemýšlel že nechám ten CA a naroluje full resisty no ono ten speed me zas tak nevytrhne. U těch ramen je to horší jelikož oboje je dost podstatné! Díky počkám na dalš názor.Hamman píše:V ramenech reduce na reduce cooldown a v botach bych dal elemental arrow damage (ale furt by mi chybelo movement speed, nebo bych ho tam dal z paragonu)