Hearthstone
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
já si je klidně vezmu
Re: Hearthstone
Tak Goblini a Gnomové vyjdou za týden
ale o androidí verzi zatím nic, snad vyjde s tímto
ale o androidí verzi zatím nic, snad vyjde s tímto
Tak a je to .. datáč je venku a na twitchi si momentálně suverénně vede ve sledovanosti
V noci tam bylo nějákých 198k a na NA padly servery, pak to ale rychle kleslo.
R.I.P. 27.3.2014
Blizzard's acclaimed free-to-play trading card game Hearthstone: Heroes of Warcraft is finally making an appearance on Android tablets. Currently, it is only available in Canada, Australia, and New Zealand, but there are plans for a worldwide rollout in "the days ahead."
no, tak šup šup i k nám .. na Google Play to je, nepustí mě to překvapivě na instalaci
no, tak šup šup i k nám .. na Google Play to je, nepustí mě to překvapivě na instalaci
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jinak zde návod jak to zapnout i na menších obrazovkách, ale potřebujete root.
https://www.reddit.com/r/hearthstone/co ... oid_phone/
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
https://www.reddit.com/r/hearthstone/co ... oid_phone/
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Dost to papá baterku, to abych si na hajzl vzal i nabíječku
No, ale na takové to hraní v posteli před usnutím, ideální
škoda, že mám nic moc karty, zaměřím se ale na Paladina a zkusím mu nějakou legošku vykraftit..
No, ale na takové to hraní v posteli před usnutím, ideální
škoda, že mám nic moc karty, zaměřím se ale na Paladina a zkusím mu nějakou legošku vykraftit..
Jasně, zaměřit se na control deck když nemáš karty je ideální *facepalm*
R.I.P. 27.3.2014
Nech toho .. tak mi raději poraď, s jakýma kartama nejlépe začínat ?
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
NargarotH: a co Shockadin?
HELLER: dobrej a levnej je třeba Zoolock, za 1000 dustu máš deck, se kterým se dá dostat na Lege Rank
HELLER: dobrej a levnej je třeba Zoolock, za 1000 dustu máš deck, se kterým se dá dostat na Lege Rank
Lemur: no, já zkusil 2 hry a 2 prohry .. jsem zpět na 20. ranku ...
jasný, žádný učený z nebe nespadl .. budu zkoušet atd .. pro jistotu, nechceš mi odkázat, jaké kartičky tam dát do decku ? na netu je dost setů .. vybíral jsem jeden .. a nevím jestli je ok.
no nevim zrovna paladin se hral spise agro az do ted...a i ted se dal hrajou agro decky, ale uz jsou trosku drazsi skrz quartermastery atd..NargarotH píše:Jasně, zaměřit se na control deck když nemáš karty je ideální *facepalm*
Imho vysolit do toho nejakych 100€ najst si top decky co sa hraju ..a zacat to masovat kukat tutorialy streamerov etc ..a casom tu legenda bude .D
tech 100e ani nepotrebujes...staci ty dalsi veci
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Pánové, chtěl bych vás poprosit o radu. Mohli byste mi doporučit nějaké buildy (samo odkazem na nějakou stránku) k různým postávám. Mám +- základní karty a pár věcí na víc, nemám ani jeden datáč (krom jednoho křídla co bylo zdarma). V tuto chvíli hraju zoolocka, pohoda, ale chtěl bych to střídat. Přijde mi zajímavej shaman, mage, paladin...
Něco jsem našel, ale těch stránek je mrtě a těžko pro mě identifikovat co je kvalitní stránka.
Díky.
Navíc hraji primárně na mobilu, ale od posledního patce (tuším včera), mi nejde se připojit, chce to aktualizovat, ale hra se neaktualizuje, ani odinstal a instal nepomohl. Rady, zkušenosti ?
Díky všem..
Něco jsem našel, ale těch stránek je mrtě a těžko pro mě identifikovat co je kvalitní stránka.
Díky.
Navíc hraji primárně na mobilu, ale od posledního patce (tuším včera), mi nejde se připojit, chce to aktualizovat, ale hra se neaktualizuje, ani odinstal a instal nepomohl. Rady, zkušenosti ?
Díky všem..