Čau DrSmo.
Prozatím jsem opustil Raekora a zkouším EQ. Není to EQ z popisu tady, ale vlastní varianta

. Potřeboval bych si ale vyjasnit/upřesnit/dozvědět pár věcí a tak tě poprosím o radu

.
Momentálně zkouším EQ/IK s SS na dochucení

. Možná je to strašná směska, ale baví mě to daleko víc než Raekor, a SS je pěknej skill a mám s ním víc pocit "barbaření":).
Jako zbraň mám Fury of the VP právě kvůli SS. Zbytek EQ/IK set, Leoric crown(CDR), Cindercoat(Fire boost). Bohužel už 2 týdny farmím bezúspěšně Lut boty :/. No vím, že EQ babr bez bot je na blití, ale čekám na ně no :/.
Build tady:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/52239659
A k otázkám:
1. Psal jsi tady, že je lepší Rubín ve zbrani kvůli dmg EQ. Vím, že u ostatních class také DoT necrituje, ale tvoje CritCH a CritDMG jsou započítány do celkového DMG tiku (DoT). U barba je to jinak? Opravdu součet crit+crit+base dmg nedosáhne na čistý base dmg s rubýnem?
2. Jakmile dostanu Luty, mám dilema co vyhodit :/. Mám 3 varianty. A nevím, jestli jedna z nich třeba není úplná hovadina.
------Buď vyhodím Leoric a nasadím IK helmu a budu stále Perma IK+EQ+SS.
------Nebo nechám Leoric a vyhodím Cindercoat a nasadím IK chestku. Tady mám strach z malýho fire DMG a ztráty RCR na SS :/.
------Úplně zahodím IK set a nasadím: Cindercoat,Leoric,Vigilante belt.
3. Mám teď nasazený (vše přes 33 rank) Trapped/Pain/Mirinae. Mirinae je pozůstatek z Raekora, co místo ně? Gem na elity? nebo toxin?
Díky