The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
dhall
Quill Rat
BattleTag:dhall#2587
Re: The Expendables

Příspěvek od dhall » 13.12.2014, 01:27 hod.

AAch jaj...dnes som odfajčil dalšie dh..už 6. rip v seasons aj ked ma to ažtak neserie.. :D no tentokrat ma skolilo DC v 35GR ..to asi nebola velka šanca prežit...
No čo ma viac sere že už ma zasa prestava bavit to diablo :(
je to už nuda...a ked tak kukam na ten novy patch bude to zas o čosi lahšie,takže ešte vačšia nuda... :(( aach jaj tie staršie časy ked dia višlo...a tie stare časy ked som hraval dia2...

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 13.12.2014, 10:28 hod.

Jaj tak tam to asi jinak nešlo.....

Si z toho nic nedělej, Demon mě včera říkal, že koukal do logu a prej sem dropl preknou brokovnici.
Tak sem se rychle logl abych to zkoukl a fakt tam byla. :-D
Horší když ti pak s Kolmenem řeknou že už to není in a je to slabý. :-D
A já byl tak natesenej.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.12.2014, 12:27 hod.

dhall: RIP kámo. Měl jsi jít včera chrápat se mnou :) To je to tvoje: "Eště jeden Rift a půjdu" :D Jinak tyto DC jsou to, na čem Blizz selhává na plné čáře. Hlavně že řeší nový bannery, vzhledy itemů a nedůležitý achievy...prostě kkti. Popravdě...jsem tak 1 DC od toho, abych hrál SC nebo to přestal hrát úplně.

Kuki10: Tak na T6 to hratelný určo bude ;)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 13.12.2014, 12:59 hod.

Ty neprestanes a esi tak vím kde bydlíš, znám tvou ženu i psa. :-D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.12.2014, 14:26 hod.

:green:

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 14.12.2014, 08:34 hod.

Pojd hrát Démone SC se mnou :)
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.12.2014, 02:18 hod.

Ach jo...co jsem komu zas udělal :roll:
Jinak to jsou 5.Taskery v S1

Obrázek

Talis: Jsi jako fakt přesedlal na SC? :shock:

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 15.12.2014, 06:05 hod.

Nene, já už ani nehraju, dávám si pauzu. Zapnu to až po patchy :)
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

admiralos
Wraith
BattleTag:ADMIRAL #2281

Příspěvek od admiralos » 15.12.2014, 09:55 hod.

Dhall: RIP. Zas dalsi DC RIP, no to muze byt Blizz opet na co pysny.
Reknete mi jen pro informaci, kdo tu kdy naposled RIPnul v parte (na DC nebo jakkoli jinac)?
Co se tyce obtiznosti tak neomezene GR asi budou furt, takze se jen posune hranice zvladnutelnosti jisteho levelu GR. Pokud nechaji silu obtiznosti T6 stejnou, tak to budou standardni Rifty po patchi asi dost easy.
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 15.12.2014, 12:39 hod.

Dark_Deamon: To máš opravdu pech. Já měl jen jedny nic moc TaT, kde jsem rerolloval main stat (dával jsem je na DH a droply s Wiz.). A teď jsem si říkal, že bych po patchi možná využil TaT i pro Wiz. a že tedy budu u Kadaly zkoušet nové s Wiz.

Po chvíli (asi 10k shardů) se podařilo. A tak na ně koukám, že by to byl boost i pro DH i když bych znovu musel rerollovat main stat. A nakonec jsem se rozhodnul je ještě znovu rerollnout pro DH, že si je minimálně ještě měsíc užiju (a s Wiz. je možná stejně po patchi nosit nebudu).

A i po tom rerollu main statu jsou o trochu lepší než ty tvoje (45% leg. affix + ještě pěkný druhý sec. affix za který jsem byl hodně rád, akorát mi to zase posunulo, že přežiju jeden explosiv blast na T6). To už musí být opravdu pech dropnout horší i přesto, že jsi nemusel rerollovat main stat. Na testování BP7 jsou ale ty moje úplně stejně k ničemu jako ty tvoje.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.12.2014, 13:14 hod.

Demone ty buď rád že nějaký máš. :-D
Jinak já DC mám výjimečně ale většinou vypadl net mě. :)
Na DC sem vlastně nezdechl nikdy, kolik z vás to může říct? :)

dhall
Quill Rat
BattleTag:dhall#2587

Příspěvek od dhall » 15.12.2014, 13:30 hod.

No tak Taskery som mal tiež už pátero..ale kkt z toho bud ich odmrdam sám alebo mi k tomu pomože disconnect :)
Jak som pisal neserie ma ažtak tá smrt ale to že nemam už motivaciu hrat dalej...nechce sa mi to ani zapinat už kurnik šopa neviem no :/
Kuki to preto lebo si sa vyvaľal v hovnách a maš stastie :D
Inak ja tu nemam ani vysokorychlostny inernet lebo žijem na kraji Lesa a tu sa zmrdom nechce natahat opticky kabel...čiže moj net je tiež občas nestabilny,no na Dc som teraz zomrel po fakt dlhej dobe,v podstate asi prvykrat odkedy vyšiel RoS ( ktory som hned kupil samozrejme a hral :P )

admiralos
Wraith
BattleTag:ADMIRAL #2281

Příspěvek od admiralos » 15.12.2014, 13:46 hod.

Ja jsem na DC padl uz ani nevim kdy, ale to vim ze to bylo kvuli memu kompu, mel jsem problemy s grafickou kartou, ktera nakonec uplne odesla. Kdyz jsem mel pak nekdy DC tak to bylo jen v pripade kdy byly hromadne vypadky kvuli Blizzu u kde koho. Nastesi jsem nikdy nebyl v pekelne bitve. Je jasne ze Ti co hraji casto velke vyzvy v podobe GR30+ tak pri pripadnem DC je smrtacek temer jista vec. V parte se tim da jeste neco delat ale v Solo hre je vymalovano...
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)

BlackMage17
Fallen Shaman
BattleTag:BlackMage17#2679

Příspěvek od BlackMage17 » 17.12.2014, 13:15 hod.

PTR

Padla nadherne rollnuta mighty weapon Fury of the vanished peak, ktera rozhodne stoji za screenshot. Roll temer perfektni.
http://i.imgur.com/IG2FcDC.jpg

Jaky ale bylo prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze roll muze byt i vic nez perfektni :)
Ancient mojo v podani vyvojaru z Blizzu:
http://i.imgur.com/yObOL0h.jpg

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.12.2014, 17:48 hod.

Tak jsem teď poprvé kouknul do GR 38. Výsledek? 3x Awareness a uteklo mě to asi o 5 minut :green:

Hold chybí +15% Sentry na Bombadieru a Taskery mám taky tragický.

Se časem poladí 8-)

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 21.12.2014, 22:07 hod.

no ja al s velkou slavou GR 34. Na 3 pokus a juchal jsem jak malej jarin. Samy blby mapy, ale tentokrat jsem to stihl :-) O nejaky 38 se mi muze jen zdat, ale fandim ti at se to podari

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.12.2014, 22:27 hod.

Ride: Když tak koukám na tvůj equip, tak jseš na tom líp jak já. Tu 37 bys měl dát celkem v klidu. Jen bych změnil Bracery. A taky bych dotočil na max těch 5.5% CC co máš teď :) Na RoRG bych spíš namotal CD. A Na boty místo Mov speed nějakej element...EA, CA...co ti přijde užitečnější.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 22.12.2014, 08:14 hod.

Dark_Deamon:
To není hlavní problém. Jestli to hraješ tak jak to máš aktuálně v profilu (Lisa), tak ti hlavně chybí 8% IAS na BP6 (počítáno již s 10% IAS z paragonu). Je jasné, že s těmi TaT co máš už je to složitější dostat se na BP6. Bez toho ale nemá cenu GR38 ani zkoušet.

Pro srovnání, aktuálně mám více než dvojnásbonou dmg a to srovnávám do elitek když máš nasazený SoJ (a 3. gem pro správné srovnání jsem ti přehodil z Hoarderu na Powerfull, moje čísla byla také s Powerfull gemem). Kdybych nahodil SoJ místo unity, tak bude ten rozdíl ještě větší.

Ride:
Ty máš dmg o hodně větší než Dark_Deamon (hlavně máš dost IAS na BP6, pokud máš správně dané body v paragonu). Podle mě tak akorát na GR37-GR38. U DH je to ale hodně o dobrém rollu GR.

Jinak jsem myslel, že hrajete sólo, tedy minimálně u Dark_Deamona jsem si to myslel (ale asi už to tak není). Přitom ale ani jeden nemáte nasazený unity. Ještě nepadl nebo to je setup pro týmovou hru?
Pokud jsi odehrál GR38 bez unity, tak docela odvaha na HC. Mám poloviční tougness u DH, tzn. s unity je to +- nastejno a i když běžně neumírám ani na GR40, tak na HC bych se už docela bál jít GR38. Pokud by to bylo s unity, tak to už by bylo zase úplně v pohodě.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 22.12.2014, 09:27 hod.

Mlok: Když jedu solo, tak frčím s Unity a když v partě, tak nasadím Stone of Jordan. Jinak ano, jako třetí gem používám Bane of the Powerful. Vím přesně, kde mě tlačí bota. Chce se to dostat na předposlední break, ale hold mám co se týče AS špatnej RoRG, TaT a Bombadier je taky slabej. Je mi jasný, že bez těchto upgradů se těžko někam posunu. Ale tak proč to nezkusit, když jsem si sám schopnej ten key 38 v Trialu uvařit :)

Největší pech mám zatím na Bombadier's Rucksack. Za poslední 3 dny mi padl 6x, ale pokaždé takovej zmetek :( Zatím jsem neměl prostor k tomu, abych mohl točit bonus do Sentry. Pokaždé se mi tam přimotá nějaká chujovina...socket, Hatred regen, Reduced all resource apod.

Mám v bedně Witching Hour, ale ten je slaboučkej...28 CD. Navíc když bych ho nasadil, tak se mi sice o něco zvedne dmg, ale zas přijdu o 4 mega Thougness, takže se mi do toho moc nechce.

Jinak co to znamená "běžně neumírám"? Na HC je totiž i 1 smrt moc. To se pak zase člověk vrátí do doby kamené :D

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 22.12.2014, 09:43 hod.

Rucksack může být na dlouho. Mám jeden s CDR co nosím, ale má jen 6% CDR. A druhý v truhle s life místo CDR. Oba aspoň už s 10% ChC a 15% sentry (IAS mám na BP6 dost, takže nevadí, že má méně IAS). Ani jeden není pořád perfektní (chtěl jsem hlavně secondary discipline) a odhaduju to tak na 50+ kousků co už mi padlo (přímo + hodně dlouho jsem nakupoval quivery u Kadaly).
Tedy ani z poměrně hodně kousků nemám perfektní jaký bych chtěl.

Ohledně IAS to Rucksack stejně nevyřeší, jeden item s IAS musíš přidat i kdybys měl 20% IAS Rucksack (jen bys ušetřil nějaké body z paragonu) když máš TaT jaké máš.

Sentry dmg by to chtělo na Rucksacku, ale není to až tak velká ztráta jako nemít BP6.

RoRG mi také chvíli trval, konekčně (minulý týden se povedl) už mám téměř perfektní i u DH (tedy 7% IAS + natural socket + secondardy resist + ne tak špatná hodnota dex). Chvíli to ale také trvalo (až 3. kousek s natural socketem se takhle povedl a odhaduju, že s natural socketem je tak každý dvacátý kousek RoRG).

Kdybys měl lepší RoRG, tak už by stačilo dát jeden kousek výbavy s IAS. Místo pásku můžeš zkusit bracery.
Kdybys měl pěkné Lacuni, tím bys ztratil tougness už dost málo. Lacuni jsem ovšem s DH ještě ani neviděl a mám s ním nahráno o dost více než ty.
Ale asi i Steady strirkers by byly menší ztráta tougness než pásek. A ty padají hodně, ty bys mohl mít i se slušným rollem.
Tuhle cestu bych na HC s těmi TaT jaké máš zkusil když stejně nemáš dobrý WH.

BP6 to chce za každou cenu dosáhnout, tím ztrácíš hrozně moc.

Běžně neumírám znamená, že třeba 1x z 15 pokusů. Na HC bych to tak samozřejmě nehrál. Proto píšu, že bych si se svojí tougness netroufnul ani o ty 2 GR níže. Tougness bych ale určitě na HC aspoň trochu navýšil a nehrál bych třeba Rucksack s CDR. A ramena bych si také na HC už rozmýšlel, jestli s CDR nebo raději navýšit tougness.

Edit:
Jinak to chce co nejvíce poladit i secondardy staty jako mám na brnění (a všude jinde secondary resist kromě unity, který je ale jinak perfektní, takže tam už si nemůžu vyskakovat a chtít ještě resist). Já bych teď už akorát potřeboval vyměnit jeden fire resisty za light resist a mám secondary resisty přesně jak potřebuju. A ještě tedy mi chybí na WH, ale tam je to také dost utopie získat (WH aktuálně potřebuju nejdříve vůbec druhý kus, abych měl i pro Wiz.).
Ty máš hodně pěkný BT amulet.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“