Wardeny, Ubery, Hellfire
záleží na charu, u DH je dobře rolnutý amu BIS item...zkusil jsem o víkendu chvilku pofarmit a jde to v grupě docela rychle.
Re: Wardeny, Ubery, Hellfire
kdyz jsem jeste hraval RoS (skoncil jsem pred tydnem a pauza) :-) tak klice i uberi v komunite (viz post nahore) byli na pohodu, ceka se 5-10 minut na lidi a pak to fakt svisti...
15 hotovych machines bylo tusim za blby dve hodiny, a 15 hotovych amuletu pak nasledne za dalsi hodinu, nepovedl se poradne zadnej (ta pravdepodobnost se limitne blizi nule, ze se rollne vsech 5 statu jak potrebujes), ale stejne ho nosim, kdyz uz to dalo "takovy prace"... :-)
15 hotovych machines bylo tusim za blby dve hodiny, a 15 hotovych amuletu pak nasledne za dalsi hodinu, nepovedl se poradne zadnej (ta pravdepodobnost se limitne blizi nule, ze se rollne vsech 5 statu jak potrebujes), ale stejne ho nosim, kdyz uz to dalo "takovy prace"... :-)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Hellfire amu je OK i pro WD. I deálně něco na pety nebo na zvýšení toughness. K tomu element, CHC, CHD a socket. Normálka co každej 300tej den...
Taky si mne můžeš přidat. (DeMolay#2379).
Já jich včera ukoval pět a jeden horší než druhý ... bohužel ..
Takže kdo má zájem honit Wardeny tak tu jsou lidé:
hanacius#1110
DeMolay#2379
McT#2636
Pokud Vám to vadí, že jsem Vás zde znova napsal tak mi dejte vědět. Smažu to :-)
Takže kdo má zájem honit Wardeny tak tu jsou lidé:
hanacius#1110
DeMolay#2379
McT#2636
Pokud Vám to vadí, že jsem Vás zde znova napsal tak mi dejte vědět. Smažu to :-)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
vcera som ukoval po dlhooom hladani klucov a stal za hovn.......Som ho hned rozlozil a momentalne kaslem na hellfire veci.
Taky se hlasim Tyt#2602
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Po asi sesti totalne marnych pokusech o dobry roll na ty hellfire kaslu. Popravde po tom hnusu, co se mi naroloval na tech amuletech nemam dal naladu hrat.
taky se hlasim wirgie#1965
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
aj mna si pridajte
RipperOwen#2330
RipperOwen#2330
Mám asi 14 klíčů od každého a nemůžu sehnat nikoho skym bych to mohl utratit. Je prosím někdo kdo má také klíče a chtěl by ubery zajít? Potřebuji skupinku s 4 lidmi at je to co nejefektivnější
Klidně bych zašel, jen bychom musely pofarmit Keywardena v A3. Těch mám málo. Jinak od ostatních cca 20 kusů.
Pokud se ti nedaří sehnat partu můžeš zkusit komunity Uber bosses nebo Keywarden farm. Tam partu seženeš během několika minut
Pokud se ti nedaří sehnat partu můžeš zkusit komunity Uber bosses nebo Keywarden farm. Tam partu seženeš během několika minut
Tak klidně s tebou pofarmim ten jeden klíč. Na public nevěřím. Na farmeni jo, ale na ubery jim nevěřím že každý by vyrobil svoji mašinku :-)
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Taky jsem to párkrát zkoušel přes komunitu. Nejlepší je si předem určit kdo kolik a jakou udělá mašinku a všichni udělají jen ten svůj druh.
A pak záleží na partě, ale k jistotě všech ještě poslouží:
- po craftu ukázat svoji sadu do chatu
- před každým kolem každý otevře jednu mašinu (takže máte v jednu chvíli, před prvníma uberama, otevřeny všechny 4 portály
Samozřejmě se ne vždy snadno takovéto věci domlouvají.
A pak záleží na partě, ale k jistotě všech ještě poslouží:
- po craftu ukázat svoji sadu do chatu
- před každým kolem každý otevře jednu mašinu (takže máte v jednu chvíli, před prvníma uberama, otevřeny všechny 4 portály
Samozřejmě se ne vždy snadno takovéto věci domlouvají.
Proto bych rád sehnal lidi o kterých vím že se neodpoji :-D ukázat to není problém, ale otevřít portál už pak nemusí. Nebo tam skočí a než jej vyhodí tak boss bude mrtvej :-D
Přesně tak, občas se objevují scammeři, který zneužívají mašinek ostatních. Většinou sem měl ale štěstí a potkal slušné hráče. Někter mám ve friend listu a hraju s nimi celkem pravidelně...
Tak mám zatim jednoho co má na 4 mašinky, já na 16 a ty jsi jich máš taky dost. Takže ještě jeden člověk a můžeme je jít. Plus když pofarmime tak by z toho mohl být solidní počet
Mě chybí ten z A3 takže pofarmit bude nutné. Ale to je otázka 30 minut. Odpoledne k tomu sednu, až budeš ve hře tak napiš....
Jj určitě, snad se pak nějak slezeme aby nás bylo dost :-)