Zeď nářků
Matros mam v inv. porad. Stejne seberes vetsinu typu matrose vcetne sutru pokazde, takze prehazovanim do truhly temer zadne misto neusetris. A mas blokovany slot, taze se pak nestava, ze u RG nemas misto na matros. Ne vzdy se k RG vracim a treba jeden zluty item tam necham. 10+ matrose by ale byla skoda a musel bych prohazovat.
Re: Zeď nářků
Velice pěkný předmět z EU fóra . To bych si zaplakal . LVL 70 !!! I když, lepší, než kdyby takhle padly Lacuny
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
tady není čemu rozumět, prostě bug
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
to znam, jez z pradavnych dob kdy lege jen tak clovek nenasel a mempo byl top item za ranec euro, bylo mi z toho tenkrat celkem uzko
taky jsem jednu Kukri rozlozil, ale umyslne. dropnul jsem druhou, kamos v parte mi jeste rikal, doufam, ze bude spatny roll, at mu ji muzu dat, jenze roll se "podaril" nova mela socket, takze jsem si mohl rerollnout dmg, zvazoval jsem, ze mu tu novou lepsi i tak dam, ale pak jsme si rikal, hraje stejne malo, nic nebude. :-) jenze pak prisel patch, moznost udelat si diru a stara davno rozlozena by byla lepsi. clovek fakt nevi, co vsechno by mel schovavat :-(
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Boha nerozkladejte ty KUKRI nebo me svihne
Může mi někdo prosím vysvětlit, co nebo kdo je to ten KUKRI?
A vyskytuje se Mask Of Jeram i na HC? Mám už delší dobu dojem, že dodavatel zboží ke Kadale ji nemá skladem, asi ty Vánoce a nedostatek zboží
A vyskytuje se Mask Of Jeram i na HC? Mám už delší dobu dojem, že dodavatel zboží ke Kadale ji nemá skladem, asi ty Vánoce a nedostatek zboží
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Tyckin : Zdar.Rad bych ti to vysvetlil,jenze bych mel byt asi zticha Mam teprv 130h na WDcku.Tudiz ji nemuzu tak brzy ocekvat Ale mozna se do Vanoc Blizzard hecne a nadeli mi ji Slysim o ni ted casto,hlavne tu na foru.
A ta MOJ nevim Drzim palce chlape!!!
A ta MOJ nevim Drzim palce chlape!!!
Vážený zákazníku,
zboží z Vaší objednávky číslo 6666666 dnes bohužel nebylo možné expedovat / připravit k vyzvednutí. O dalším postupu vyřízení objednávky Vás budeme informovat. Za zpoždění oproti původně oznámenému datu se Vám velmi omlouváme. Objednané zboží se Vám budeme snažit dodat / připravit k vyzvednutí v nejbližším možném termínu.
Jedná se o zboží:
1 × Starmetal Kukri
1 × Mask of Jeram
1 × Pampers Premium Care 3 (Midi) - 160ks
Ještě jednou se omlouváme za komplikace.
S přátelským pozdravem,
Zákaznický servis Blizzard Entertainment
Tento e-mail je generován automaticky, prosíme, neodpovídejte na něj.
zboží z Vaší objednávky číslo 6666666 dnes bohužel nebylo možné expedovat / připravit k vyzvednutí. O dalším postupu vyřízení objednávky Vás budeme informovat. Za zpoždění oproti původně oznámenému datu se Vám velmi omlouváme. Objednané zboží se Vám budeme snažit dodat / připravit k vyzvednutí v nejbližším možném termínu.
Jedná se o zboží:
1 × Starmetal Kukri
1 × Mask of Jeram
1 × Pampers Premium Care 3 (Midi) - 160ks
Ještě jednou se omlouváme za komplikace.
S přátelským pozdravem,
Zákaznický servis Blizzard Entertainment
Tento e-mail je generován automaticky, prosíme, neodpovídejte na něj.
Tak tohle mi asi spadlo do spamu, musím tam mrknout, už to tam bude asi hodně dlouho
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Jak na tom tady jste vůbec z ,, THE FURNACE ,, ? . Od doby kdy jsem tu naposledy brečel mi vůbec nespadla.. Ani jeden kus... Ale myslím si že to není to nejhorší to nejhorší bude to když už mě padne tak bude úplně nanic roll a budu více vytočený než jsem teďkom .
Každopádně mě zajímá jak vám padá popř. nepadá ?
Každopádně mě zajímá jak vám padá popř. nepadá ?
Taky se snazim dropnout furnacku uz tocim i tu kadilku a stale nic (zatim asi 15k shardu) . Ale verim na pravidlo ,,prostouchnuti" takze ikdyby byl spatny roll tak snad padnou dalsi..
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
já měl jednu už docela dávno ale potvora se neprošťouchla, musím čekat na další a doufat..
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Taky zkouším právě Kadalu ale celkem nevěřím že padne zrovna od ní... I když náhoda je blbec a taky věřím v pravidlo prošťouchnutí
Furnace byla první 2hand co mi dropla po té co je uvedli do stavu použitelnosti, paradox A nikdy jsem jí nepoužil navíc
Zato tu Mask of Jeram na HC chci z dropu a honím u Kadaly (20k+ shardů) od samého začátku HC hraní, je to absolutní základ pro fetišárnu, ale prd - to snad budu mít dřív komplet gear včetně Kukri než tuhle hlavičku Je to opruz - ustojím T5/6, ale nemám na to dmg
Mimochodem včera se ukázalo jak funguje pravděpodobnost - u gemů úspěch 9x z 27 pokusů při 60% šanci, tudíž jsem 30% úspěšnosti
Zato tu Mask of Jeram na HC chci z dropu a honím u Kadaly (20k+ shardů) od samého začátku HC hraní, je to absolutní základ pro fetišárnu, ale prd - to snad budu mít dřív komplet gear včetně Kukri než tuhle hlavičku Je to opruz - ustojím T5/6, ale nemám na to dmg
Mimochodem včera se ukázalo jak funguje pravděpodobnost - u gemů úspěch 9x z 27 pokusů při 60% šanci, tudíž jsem 30% úspěšnosti
Tu pravděpodobnost u gemů taky nechápu. 1 ze 3 pokusů na 90% nevyjde. Kde se stala chyba??
Co je divného, že 1 ze 3 konkrétních pokusů na 90% nevyjde?
Klidně se může stát, že sem tam se objeví případ, kdy někomu nevyjde třeba i 5 pokusů na 90% v řadě.
Stejně jako můžeš mít smůlu a mít méně úspěšných pokusů než bude průměrně pro danou šanci, tak můžeš mít i štěstí a mít více úspěšných.
A konkrétně pravděpodobnost, že 1 ze 3 pokusů s 90% šancí nevyjde je 24% (tedy průměrně se to bude stávat každou 4. série).
Klidně se může stát, že sem tam se objeví případ, kdy někomu nevyjde třeba i 5 pokusů na 90% v řadě.
Stejně jako můžeš mít smůlu a mít méně úspěšných pokusů než bude průměrně pro danou šanci, tak můžeš mít i štěstí a mít více úspěšných.
A konkrétně pravděpodobnost, že 1 ze 3 pokusů s 90% šancí nevyjde je 24% (tedy průměrně se to bude stávat každou 4. série).
No právě. Je jen 24% šance, takže člověka zamrzí, když to procento má podstatně vyšší :-)