Fetish Pet WD - rady, tipy
Kedže "Pejskari" tu už majú svoj topic zakladám kvoli prehľadnosti topic pre WDčka zamerané na Fetišov. Po pár mesiacoch pauzy od Diabla som oprášil jedno z o svoíích starých WDčiek a idem do toho zase naplno kedže WD je jediný class ktorý ma baví : ) Zaujímajú ma vaše názory, rady na konkrétne Pet buildy, gemy, dosiahnutňe Grifty a podobne
Osobne idem klasický Physical Fetiš WD. Zataľ so Zuni setom, RORG, Aughild Setom a Unity, Rheno Flayerom, kedže Kukrina bola deletnutá spolu s jedným WDčkom ked som sekol s Diablom :p Gemy idem momentálne Enforcer, Bane of Powerfull a Pain Enchancer. Poprosím o nejaké tipy, rady od iných WD, kedže som bol dlhší čas mimo Diabla trošku bude trvať kým sa do toho dostanem
Osobne idem klasický Physical Fetiš WD. Zataľ so Zuni setom, RORG, Aughild Setom a Unity, Rheno Flayerom, kedže Kukrina bola deletnutá spolu s jedným WDčkom ked som sekol s Diablom :p Gemy idem momentálne Enforcer, Bane of Powerfull a Pain Enchancer. Poprosím o nejaké tipy, rady od iných WD, kedže som bol dlhší čas mimo Diabla trošku bude trvať kým sa do toho dostanem
S4 Monk 1100+
Re: Fetish Pet WD - rady, tipy
Dle mého není ani moc co řešit, takhle se prostě hraje Fetish pokud není Kukri, škoda že si smazal postavu, určitě by tě bavili Fetishi teď.
já měl kliku u WD nemám moc played ale zrovna kukri padla - je to sranda, vždycky rád sleduji jak upalují mobky zaživa
já měl kliku u WD nemám moc played ale zrovna kukri padla - je to sranda, vždycky rád sleduji jak upalují mobky zaživa
Tak akorát ten Zuni set už na vyšší GR rifty bude problém, omezuje odolnost - zejména co se týče nemožnosti mít offhand "hady".
Moje Yubaba na softu jede na jen na pasivkové fetiše (Kukri není a asi nikdy nebude ), s tím sólo skončila na GR35
Teď mám ale úkol a tím je Mask of Jeram na HC - pak snad už konečně ta Kukri krucinál
Moje Yubaba na softu jede na jen na pasivkové fetiše (Kukri není a asi nikdy nebude ), s tím sólo skončila na GR35
Teď mám ale úkol a tím je Mask of Jeram na HC - pak snad už konečně ta Kukri krucinál
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Ano. my co nemáme stále Kukri totiž budeme mít od Blizzardu jako dárek drop Kukri v Ancient verzi! Se těším.
Tak to dúfam : ) Kukri stále nič .. Inač čo používať z týchto 2 zbraní ? Je mi jasné že RhenHo ma výhodu vďaka crowd controle na vyšších GR ale aj ten DMG boost Doombringera sa mi tiež nezdá byť zlý, fetišovia s tým davajú už riadne pecky. Nebude to na T6 speed rifty lepšia voľba ?
S4 Monk 1100+
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Záleží čím vyvoláváš pasivní fetiše, pokud je používáš. Ale ten Doombringer už má rozdíl v dmg nahoru už v základu. Na T6 adi radši Dooma, pokud používáš Rain of Toads a nikoli ostatní toads runy.
Rain of Toads runa s Doombringerom je samozrejmosť Teraz som chvilku testoval, T6 Rifty su rýcheljšie s Doomom, Rhenho ostane v truhle dokýnm nepadne lepší roll alebo nepojdem GRifty.
S4 Monk 1100+
Asi bych volil podle toho co ti vyjde líp v GR. T6 totiž není žádné měřítko... to daš snad s jakoukoli lepší zbrani. Na GR vyjde určitě líp Rheno.
Veď presne to som aj napísal. Samozrejme že RhenHo je na GRifty lepšie. Nehovorím teraz o žiadnom "merítku". T6 je však stále lepšie na farmenie Legendáriek a Paragonov, na to je lepší ten Doom kedže to dávam o niečo rýchlejšie.
S4 Monk 1100+
Skúšal som práve s Doombringerom GRfity. Hneď na prvý pokus sa mi podarilo dať lvl 33 a to som nemal práve najlepší spawn (len tak tak). Dá sa to aj stým , treba však byť opatrnejší kedže CC bez Addling Toads je minimálne, zato Rain of Toads spawnuje fetishov perfektne Fetish Army sa držala celkom dobre, problém robil až RG, tam pri AOE dlho nevydržali..Toughness mám niečo cez 10 mil.
S4 Monk 1100+