Zdravím,
snad nebude vadit, když se zeptám tu, i když hraji xko verzi 2.0.5. Konečně se mi povedlo složit tento set. Takže otázky postupně:
1)Mám SK s 1455-1930 a 21% do elit, dále mám Thunderfury s 1467 - 2034 - z čehož mi vyplívá, že asi SK bude lepší ne, protože SH dává weapon dmg což chápu jako ty bílá čísla, co jsem zde vypsal, tudíž ten 21% do elit bude pro mě lepší a mobky to dá tak i tak, že?
2)Ruce mám fakt špatné, padla mi tam jen intel a 10 CCH, dále je tam 7%redukce cooldown a 16% area dmg - co přetočit na CD?
3)Ramena - 475 I, 475 V, 98 AR a 11% wall of zombies - takže to poslední přetočit na haunt?
4)Na torsu jsem musel udělat sockety, ale zůstal mi tam aspoň bonus do kobylek stačí to nebo mám obtěžovat kadalu, aby dala něco lepšího?
5)Helma klasika - I, AS a % do nějakého skillu co nepoužívám - takže místo bonusu natočit CC? Teď tam mám zatím 690vitku došel matroš, bojím se až to přetočím na CCH, že bude špatný toughness, klesne to o cca 1M.:/
6)Amulet mám s I, V, CCH, CD a ještě tu odolnost na arcene (strašně jsem si to oblíbil) v truhle mám jeden co má 20% bonus do cold skillu, jenže nemá ani V ani odolnost na arcena, ale hlavně ta vitka mě vadí, protože na tom co nosím je 700 - mám si tedy nechat ten co nosím nebo nahodit ten s bonusem do coldu a tu vitku nahnat v paragonechc nebo přes šutry? Touggness mám je 7,6.
7)Nárameníky mám Strongarmy s 19% Cold bonus - asi nejlepší typ ramen na toto, ne?
8)Off hand mám hady kvůli redukci dmg, bohužel tam není % do hauntu, ale musel jsem tam zase vytočit už dávno vitku (u pet WD), je nějaký lepší typ off handu?
9)RoRG - 65-127 dmg, 476 I, 5% AS a 1913 life per second - to poslední přetočit na CD nebo CCH?
10)SOJ - 20% cold skill, 463 I, 30% do elit a redukce all resources cots by 8% - to poslední přetočit na CD nebo CCH?
11)Na botach jsem si přidal armor - bylo tam life per second cca 900 - 1000 - armor je lepší, že?
12)na gatích jsem si taky vytočit armor skoro 600, opět armor lepší jak LpS?
13)Pásek Hwoj Wrap, mám i witching jenže ten mi shazuje toughness o 1,5M - když natočím na helmu ten CCH místo vitky, taje to - 1M, když dám cold amulet, tak je to zase - 1M, to je dohromady 3,5M a když mám teď 7,6, tak pochybuj že se 3,9M bude T6 hratelná.
JInak aktuální staty:
871 dmg (zatím s thunderfury - není matroš na přetočení SK)
7,6M toughness
13K healing
38 CCH - tu musím natočit ještě tu helmu nejspíš
CD 303 - jak jsem psal výše, nemám CD ani na jednom rignu ani na rukavicích - jen 90 na amuletu a 130 zbraň
AR - 1400 - 1700
Life 521 882
Armor - 5798
Díky všem!