tak co jsem vypozoroval v těch pár griftech co jsem šel, tak tam mi přišlo, že hustota mobů je větší a mapy byly příznivé, ty tragické bludiště jsem zatím nepotkal, ale zas jsem toho neodchodil na tom ptr tolik, co bych měl, abych mohl soudit, ale takhle mi to pocitově přišlo, že tam byla hromada mobků, fialový bar celkem přiskakoval i za ten trash, ne jen za elitky, jak tomu bylo doposud. Takže se i vyplatilo mobky zabíjet, padaly na ránu a něco to "hodilo"...takže na tomhle možná trošku zapracovali, nebo jsem jen měl štěstí, to nevím, uvidíme
co se týče toho GR, je jasné, že tam ty lidi nalákat chtějí, ale dělají to špatně. Já když potřebuju modrý a žlutý věci na kraft a nechtějí se mi chodit bounty, tak v GR to těžko získám. Nehraju soft kde musejí mít všichni tuny toho matroše, protože nepotřebují víc kraftit, když neumírají, ale na HC když ripnu a potřebuju nový tohle, támhleto, tak ten matroš lítá

V GR bohužel tolik věcí nepadá, spíš nepadá nic a z guardiana toho taky není tolik, jako když jdu normální rift nebo bounty a sbírám všechny krámy, který pak rozložím...a jestli mám chodit já nevím 34 a pokoušet se o 35, nebo chodit 40 a pokoušet se o 41, když to samé chodí každá druhá lamka, to mi moc jako vylepšení nepřijde

To ať se na mě v blizzu nezlobí, ale je to jako kdybych šoustal s dvěma gumama a jednu si pak sundal...stejně to není ono...ta varianta jak jsem psal, ta by byla lepší, ale to už nebude, to by se ti malí amíci posrali...když by najednou nedávali pořádně ani T2...to by byl konec blizzu a přetížený fora...