zatím nenerfli nic... WD, DH a monk dostali boost...Vizharan píše:Nikde jsem se nedočetl. Ale nevíte Pánové jestli nerfnou i Crusadera ? Pokud ano tak co u něj ? Díky moc
edit: tenhle build mi docela vyhovuje...
zatím nenerfli nic... WD, DH a monk dostali boost...Vizharan píše:Nikde jsem se nedočetl. Ale nevíte Pánové jestli nerfnou i Crusadera ? Pokud ano tak co u něj ? Díky moc
No tak DH je mrtev.. Je super když tuto postavu hraju od začatku a oni dělaj furt něco co ji bud o dost přidá nebo ubereMlok píše:Blue post k novým změnám M6:
Here's our latest anticipated changes, which will be coming to the next PTR patch:
2 Piece Bonus
Companion calls all companions to your side.
4 Piece Bonus
Sentries cast your Hatred spender when you do.
6 Piece Bonus
Your generators, Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, and Cluster Arrow deal 100% increased damage for every active Sentry.
This should bring the set's damage potential closer to what it currently provides on live, if not a bit better. Once again, thank you for your ongoing diligence in PTR testing!.
Does this mean that only our shots are buffed by 100% for every sentry, or also the shots of these sentries?
Good question! This set bonus applies only to your shots, not the shots fired by Sentries.
Čísla budou ještě ladit. Z té poslední poznámky usuzuju, že chtějí mít výslednou dmg podobnou jako teď (maximálně nepatrně větší). Kobminace stejná dmg + většina dmg je ze self castu je pro DH konečná. To bude na vyšších GR zcela nepoužitelné. Na T6 to jistě hrát půjde, ale i tam to je nerf, protože teď můžu mít sentry rozházené na více místech a tedy na T6 zabíjet moby na větší ploše. Pokud většina dmg bude self cast (a sentry budou už hlavně jen buff self castu), tak tahle výhoda na T6 je fuč.
Pro mě to znamená užít si DH do spuštění patche a pak mu dát zase pá, pá. Asi už i BS, které získám u DH, tak začnu utrácet u Wiz. Tedy pokud to ještě nepřepracují nějak zcela zásadně (nejen mírně ladění čísel).
Pro mě to bude ale vlastně plus, protože hrát dvě postavy není úplně ono kvůli tomu, že ani jednu pak nemám perfektně vybavenou. A s novým patchem a potřebou ancient itemů to budeš ještě výraznější. Tedy pokud mi donutí Blizz. hrát jen Wiz., tak vlastně můžu být rád.
Jedno je na tom pozitivní. Přesun Companion bonus na 2P je dobrá zpráva. Na T6 to otevírá nové možnosti pro non M6 buildy (tedy pouze s 2P z M6). I teď už jsou na T6 některé non M6 buildy velmi dobře použitelné a bude to ještě lepší.
Nemáš zač, průběžně PTR testuju, hlavně Monka (95%) mám 2 tak dá to zabrat. Jinak se snažím vše házet tady do sekce Monka ;-).maja píše:Díky moc Sete, nějak to sci-fi u LpS nechápu, čím je to dáno ?, je to brutus , včera sem se opět vrátil k monkovi, kterého sem hrám asi nejvíc ze všech postav a naházel na něho, co sem nesešrotoval, takže díky tobě začnu zatím expit a shánět gear na monka, mnoho věcí mi chybí, PTR nejedu tak sem ti vděčný za postřehy i pomoc, testuju zatím jen fire verzi bez té haluzky, kterou zatím nemám, vše je v základu, díky