Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jasan, chápu
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Super, konečně se zase něco po dlouhý době děje! Jde se na věc...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám za sebou A1. Šlo to v cajku. I když ze začátku jsem si dost pletl hotkeys Hold 4 měsíce bez D2 se projevily. Ve vedlejším tématu jsem stručne vypsal equip a hodil tam character screen.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Paráda.
A démone, ty budeš vynechávat 5. akt normal?
A démone, ty budeš vynechávat 5. akt normal?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No asi jo, jak tak koukám Jak bude další update, tak to opravím. Díky za všimnutí
Já jsem dnes také dokončila první akt a nejlepší zážitek byl poté, co jsem si připravila na Andariel über sekyrku, kterou jsem našla v druhém patře katakomb, a těsně před Andariel se mi rozbila Ale dala jsem to, i mercová přežila, a to je co říct
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Joo, mercová. K té se Andariel vůbec ani nesměla přiblížit. Všechny ty jedy jsem odskákal já, když jsem ji zabíjel, a musel jsem to stihnout do 30 sekund, protože mi padla během celého 1. aktu jediná antidotka.
...Ancients, go, go go!
Jak vidim, uz poznavate krasy tohoto typu turnaje a zrejme Vas to bavi, a z toho mam opravdu velkou radost...Co se tyce me, jeste jsem nedokoncil ani Act 1, jsem v 1. patre Jailu, dnes snad tento akt dohraju, ale musim rict, ze jsem uz mel velkou kliku 2x, s 0% MF mi padla Biggins Bonnet capka a pote s 18%MF Knellstriker - ten ma CB - Jupiiiiii, konecne neco na Bossaky
je to fakt paráda, člověk je rád za každou blbost což padne a aj si uvědomí tak trochu jak je někdy zhýčkanej těma možnostma
sem zvědavej jak nás to bude bavít po normálu
sem zvědavej jak nás to bude bavít po normálu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Je to hraní trošku na jinej způsob Navíc pokud se člověk dokodrcá na Hell, tak je jasný, že to bude bez merca, protože tomu postačí jeden bosspack Amplify + Might/Fana/Extra Strong/LE...prostě jakejkoliv hnus
Jedinej, kdo by to dokázal asi jakž takž ošéfovat by byla Sosa, díky Teleportu. Ale za tu se mi zdá nikdo nehraje.
Jedinej, kdo by to dokázal asi jakž takž ošéfovat by byla Sosa, díky Teleportu. Ale za tu se mi zdá nikdo nehraje.
Nevidel bych to tak jednoznacne, jsou i jine zpusoby, jak udrzet merce na zivu, no uvidime...Ale fakt mam velkou radost, ze Vas to tak chytlo, jen tak dal
Tak... Diablo to má za sebou..a přežil to i merc, (nedal jsem mu jedinou flašku) drop byl jako obvykle kulové ..
..a taky shrnu 4 akt..nepadlo nic moc, ale to jsem neočekával, ale největší průser je že jsem v Flame River měl pouze kombo Maggot + Groteaqe (ti hajzlíci co rodí další hajzlíky) .....dál se to pokusím říct v příkladu
A - Maggot + Grotesque = Moc příšer a perma zelenej health bar
B - Venge = 7 many za útok a útok na jeden cíl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A+B = x zničenejch zbraní, prdlajz expy, v truhle mě zbyli do dalšího aktu 4 healt potky(byla plná truhla..), drop nulovej
...tentokrát jsem si ten full clear mohl odpustit
plán na následující akt je že každej souboj začne merc.. :
..a taky shrnu 4 akt..nepadlo nic moc, ale to jsem neočekával, ale největší průser je že jsem v Flame River měl pouze kombo Maggot + Groteaqe (ti hajzlíci co rodí další hajzlíky) .....dál se to pokusím říct v příkladu
A - Maggot + Grotesque = Moc příšer a perma zelenej health bar
B - Venge = 7 many za útok a útok na jeden cíl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A+B = x zničenejch zbraní, prdlajz expy, v truhle mě zbyli do dalšího aktu 4 healt potky(byla plná truhla..), drop nulovej
...tentokrát jsem si ten full clear mohl odpustit
plán na následující akt je že každej souboj začne merc.. :
@Welwet: Hezky, gratuluju k rychlemu progresu
Ja jedu taky Full clears a pred minutkou jsem konecne dokoncil 1.Act - report ale udelam az zitra, musim priznat, ze to byla celkem fuska, v jednu chvili mi zatrnulo, kdyz jsem bojoval se ctyrmi Championy samanu a jejich nekonecnou kohortou, vyresil to az luk mercine se safiry, obcas se je podarilo zmrazit a rozbit, pak uz to slo...Andy oproti tomu byla superlehka, neubrala mercini ani bod zivota a medovi prakticky taky neubirala, takze hura do A2 ...
Jo, btw, Andy dala self repair eth rare brnco, ktery potesilo, predtim v Katakombach padl celkem slusnej rare prsten, jinak bida, az na failed unique mace s brutalni durabilitou
Ja jedu taky Full clears a pred minutkou jsem konecne dokoncil 1.Act - report ale udelam az zitra, musim priznat, ze to byla celkem fuska, v jednu chvili mi zatrnulo, kdyz jsem bojoval se ctyrmi Championy samanu a jejich nekonecnou kohortou, vyresil to az luk mercine se safiry, obcas se je podarilo zmrazit a rozbit, pak uz to slo...Andy oproti tomu byla superlehka, neubrala mercini ani bod zivota a medovi prakticky taky neubirala, takze hura do A2 ...
Jo, btw, Andy dala self repair eth rare brnco, ktery potesilo, predtim v Katakombach padl celkem slusnej rare prsten, jinak bida, az na failed unique mace s brutalni durabilitou
raisen: tak zas jak máš ten holy light tak by to mohlo slušně mlátit i bez venge samotného ..a třeba tam budeš mít jiné kombo
RIP: díky..jo, tyhle houfy nepřátel jsou porod pro každého, jakákoliv sorcka by jásala ..ale tady za to nadšenej asi nikdo nebude
tak jsem zvědavej na dalšího medvěda no , myslím že to bude dobrej hardcore
RIP: díky..jo, tyhle houfy nepřátel jsou porod pro každého, jakákoliv sorcka by jásala ..ale tady za to nadšenej asi nikdo nebude
tak jsem zvědavej na dalšího medvěda no , myslím že to bude dobrej hardcore
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak se na mě usmálo trochu štěstí a padl mi Nagelring. Neusmálo se na mě hned po identifikaci: jen 18 % MF...pch Ne že bych byl nevděčnej, ale tákhle málo...
...Ancients, go, go go!
- Neposunuse
- Gorebelly
Ahoj, krása sledovat, kolik lidí se přidává. Já to zatím nedávám, plně mě vytěžuje přítelkyně a práce. Ať se vám daří!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Tak jsem udelal alespon report za Act 1 a zabil Radamenta, na vic dneska neni cas, bylo to celkem lehke, stacilo od nej odtahnout miniony a mel to spocitane
Sakra, zacatek turnaje a uz je to tu mrtvy Ja se konecne blizim ke konci A2, jeste vycistit vsechny hrobky a zabit Duriela, zrovna lehky to tedy zatim neni , na druhou stranu, je hezky zjistit, jak overpowered RW je Steel, jen dlouho ty zbrane nevydrzi