PEJSKARI

Odpovědět
Yaka
Burning Soul
Příspěvky:694
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Yaka » 07.11.2014, 11:08 hod.

Stanley:)

1) Tvůj SoJ bych bral hned všema deseti - není TOP, ale nemá k němu daleko takže toho se určitě nevzdávej podle mě
2) Seš ještě na začátku takže:
- najdi nějakej amulet, do kterýho dáš třetí lege gem
- web mi neukazuje, že si něco roloval na kukrině, místo socketu si tam naroluj 10% dmg a socket udělej přes RG až budeš mít samozřejmě
- zahoď BT boty a kalhoty a nasaď Cain set na zvýšení dmg, plochám se musíš naučit uhnout prostě nedá se nic dělat

GR 34 s unity by si měl dávat snadno, denzita mobů je naopak veliké plus. Pokud máš kukrinu chvíli je potřeba si na to zvyknout. Fetishové pokud zůstáváš pouze z jedné strany skupiny trashe tak tam většinou bohužel zůstávají taky, proto je dobré využívat spirit walk a postupně probíhat dál tak, aby si ideálně měl při vysoké denzitě trashe ze všech stran něco, do čeho můžou fetishové mlátit.

Nejhorší možná varianta je - že stojíš před dveřma, kde je 10 zomiku a čekáš, až je postupně zabiješ. V té chvíli Ti útočí reálně 3 fetishové a zbytek tam stojí a čumí:/

Uživatelský avatar
hanacius
Gorebelly
Příspěvky:304
BattleTag:hanacius#1110

Re: PEJSKARI

Příspěvek od hanacius » 07.11.2014, 11:20 hod.

Přesně, občas se někteří feťáci nemůžou dostat ke kořisti :D
Pak SW proběnu přes skupinku mobů a vyvolám znovu FA, takže FA útočí z jedné strany a FS z druhé :D

Uživatelský avatar
Stanley
Minion of Destruction
Příspěvky:831
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Stanley » 07.11.2014, 11:32 hod.

S tím je opravdu problém, ale jak píšete, tak se snažím pohybem fetaky rozprostřít.

SOJku tedy nechám, škoda, že není s CD :), na amulet mám bohužel smůlu, jedině mám phys, int, cc a socket, tak čekám až padne lepší.

Kukri má rerolovanej base dmg, padla asi 1980 dmg, takže už je reroll a gift na socket. Vyšlo to líp, než nechat base dmg a dát +10%.

Caina zkusím.

Tím AoE jsem myslel svůj plošnej dmg, na velký skupiny by se hodil nějakej plošnej skill, ale není co. AoE od elitek není problém, nejsem dnešní :)
EDIT: možná jsi myslel ten BT set, nehraju RORG, tak tam mám je tří set na bonus a redukci do elitek, ale ten Cain bude asi lepší.

Mlok
Ancient
Příspěvky:2350
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Mlok » 07.11.2014, 13:22 hod.

Seton píše:To je pravda, ale z mých zkušeností s Ice Climber na GR 34 to pomáhá i přes to, že frozen dává DMG. Jde totiž o to, že z toho utečeš stejně rychle jako normálně. Pokud seš bez Climberů, utíkáš spomalenej a strašně dlouho trvá než tomu utečeš, což dost násobí možnost smrti.
Když se posuneš pak výše, tak je to už opravdu jedno, musíš se začít Frozenu zcela vyhýbat a zmizet ještě než vůbec začne. Jak tě škrtne, tak minimálně pasivka nebo konečná. Tedy minimálně s DH (dost nízká tougness, ale aspoň s unity) to tak na GR44 mám. Kolem GR41-42 ještě nějaké to škrtnutí přežiju a stačí rychle utéct (u DH na to Vault stačí i bez Ice Climberů, tedy pokud není Frozen široko daleko, pak to končí not enough discipline -> smrt).

Na Ice Climbery mám docela štěstí, už jich padlo minimálně 7-8 kousků. Asi to bude tím, že jsou mi s Wiz. a DH k ničemu (i kdybych je chtěl použít, tak na ně není místo). Vzácnější věci, které vůbec nepotřebuju mi jako naschvál skoro vždy padají hodně.

Yaka
Burning Soul
Příspěvky:694
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Yaka » 07.11.2014, 13:58 hod.

Ta hrana u WDčka a frozen dmg je tak 40/41, kdy to dá IK i s těma botama. Do tý doby je ten rozdíl poměrně znatelnej, třeba na GR 38 je to veliký rozdíl mít těch 10% redukce a nemít. Takže hodně záleží co se zrovna progresuje.

Stanley
U AoE od elit jsem udělal chybu já, bral jsem automaticky, že jedeš na 4set když jsem viděl tři kusy blackthornu nasazený a nevšiml si, že nenosíš RoRG.

Celkově na ten plošnej dmg by prostě nejlepší byl burnning dog velkej a fire build. Stačila by jedna věc, aby FS dávali stejný dmg, jaký má člověk nahozený na FA. Ale jelikož dávají furt physical, tak je to bída.

Docela by mě zajímalo, jak by se fire build choval, kdyby měl člověk
fire SoJ + TMF (hra bez unity)
fire bracer
fire amulet
- a k tomu na ramenou, chestě a offhandu +15% zombie dogs
- a k tomu ty dvě pasivky na psa navíc

Pak už by totiž to AoE z velkýho fire doga mohlo být hodně slušný, ale na to nemám itemy, abych to zkusil.

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Seton » 07.11.2014, 14:01 hod.

Vím že před patchem 2.1.0 mi velkej pes tikal okolo 30 mega, což není špatný no. Na gearu +pes a fire na brancerech a amuletu a zbrani.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

pan HU
Doom Knight
Příspěvky:453
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Poldinka#2370
Bydliště:Praha

Re: PEJSKARI

Příspěvek od pan HU » 07.11.2014, 14:05 hod.

Ješte mi dovolte pár psích dotazů na zkušené WD harcovníky. Anglicky téměř neumím, tak se to sám holt nedozvím a proto se ptám tady.

Vzhledem k tomu jak moc jsem se zamiloval do mé velké dogy, tak prostě chci jet hlavní DMG přes psa a všechny +% bonusy mám do zvýšení DMG pro zombie dogs. I když je mi jasné, že nijak vysoko se s tím asi nedostanu. Všichni cpou % bonusy do Fetish army ... je jich hodně, pes to sám všechno neukouše ... chápu že je to efektivnější.
Ale zase jedu něco, co mám rád ... a to je hlavní :-) Fetiše beru jen jako křoví, které blokuje nepřátele aby po mně nešli a aby aspoň nějaký ten sekanec taky dali. S Kukri, dá li Diablo (chtěl jsem napsat bůh, ale to je blbost), to třeba přehodnotím...

1) Když přenastavím všechny bonusy kde to jde do + 20% posion DMG a pojedu zelenýho psa, bude to efektivnější než teď, kdy bonusy mám všechny do +%Physical DMG kromě gatí, který mají % poison DMG jako bonus navíc??? Nebo to raději nechat tak jak je to teď? Pes mi i teď kouše naprosto dostatečně a i na GR 35 (výš jsem nikdy nebyl) klátil potvory úplně v pohodě (ale byl na to sám). Ale ten jedový bonus psa jde podle mě i plošně trochu do okolí, takže by ty % do Poison DMG mohly pomoci. Nebo jen těžko předčí oslabené fetiše, kterým uberu bonusy s +% Phys. DMG ?

2) Když pojedu čistě posion - pomůže mi místo Pain enhanceru dát ten Toxin šutr??? bude to efektivnější ??? Zvednu tím i posion DMG čokla? Třetí šutr zatím nedávám, protože nepadl takový amulet, aby díra stála za to. S tímhle aspoň neřeším ty debilní arcane paprsky a jailery...

3) A poslední dotaz - když jedu zaměření na nějaký DMG, je lepší primární DMG na zbrani mít ten samý nebo je nejlepší Physical nebo je to úplně jedno, a hlavně mít co nejvíce???
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Tyckin » 08.11.2014, 17:40 hod.

Na zbrani je to šumák čím je to tvořený, nehraje to roli.
No a pokud je pes poison a budeš mít bonusy na poison, samo že bude kousat víc, ale o to slabší budou FA a FS, když jim ubereš physical.
Mimochodem hrát bez spirit walk je maso :D
S mým aktuálním buildem a výbavou jsem skončil na GR35, TMF má ale hodně velké rezervy :roll: Někdy zkusím Cain set místo BT, bude to těžší, ale dám víc dmg.

pan HU
Doom Knight
Příspěvky:453
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Poldinka#2370
Bydliště:Praha

Re: PEJSKARI

Příspěvek od pan HU » 08.11.2014, 18:49 hod.

Dík za komentář ... ještě k tomu bodu 2. pomůže toxin šutr lépe než pain? Moc totiž nerozumím co z čeho může těžit navíc nebo nemůže ... Tady si říkám, že z bonusu na AS za každého krvácejícího nepřítele těží všichni peti (pokud jsem to pochopil dobře). Ale zase pokud by z toxinu šly veliké bonusy do všech jedových útoků, tak by to asi stálo za to, pokud bych zkoušel dávat vše co půjde do posion DMG. Bez spirit walk hraju ... no je mi líto oželet jiný sklil. Raději se snažím vyhýbat a krýt se za fetišákama nebo Gargou ... A že občas chcípnu ... no jo, no ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Tyckin » 09.11.2014, 10:14 hod.

Jinak samo že poison můžeš využít i u FA, podle toho jakou máš runu ;)
Toxin vs. Pain enhacer je otázka, já střídám obojí, a těžko říct co je lepší :) Z obojího ale přeci těží tvoje zviřátka - Toxin dává sám dmg a zvyšuje inkasovanou, Pain ti zase zvyšuje AS = tvoje vyšší dmg = vyšší dmg i zviřářek, obojí je dobře funkční. Já Pain používal spíš na sólo ve vyšších GR s unity, tam si můžu dovolit být poblíž, s Unity se to ustojí, zatímco v partě ve vyšších GR bez Unity už se musím držet dál a tam jsem spíše volil Toxin, ten účinkuje dobře i když jsem už trochu stranou.

Pepito86
Wraith
Příspěvky:159
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepito86#2400

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Pepito86 » 10.11.2014, 00:52 hod.

mel bych dotaz na fetaky a pejskare: kazdy pouziva zaby na proc fetu z pasivky..je mozne pouzivat frozen pavouky? jedu s tim nejaky cas, procuje je to taky ale da se mi ze ne dost rychle..chtel jsem pavouky na slow-moovement a tim padem hned aktivat gem kdyz tam ty moji dorazi machrovat nozikama..zkousel to nekdo?

Uživatelský avatar
Yarek
Fallen Shaman
Příspěvky:78
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Yarek#2624

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Yarek » 10.11.2014, 01:58 hod.

Zkousel nekdo kombinaci legend. gemu enforcer, pain a toxin? Nebo je to nevyhodne a je lepsi misto jednoho z dua pain/ toxin traped? Ja pouzival dost i powerfull, 20% dmg +15% do elit je taky celkem hodne, ale vidim,ze ten se uz moc nepouziva...

Diky za objasneni :wave:

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky:685
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Relic » 11.11.2014, 16:07 hod.

Mam taku otazocku porovnaval som zbrane Rhenho a Thunderfury a nejak nevidim rozdiel vo vyvolavani fetisakov, nemalo by nahodou rhenho vyvolavat fetisov 2x rychlejsie?

Yaka
Burning Soul
Příspěvky:694
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Yaka » 11.11.2014, 16:25 hod.

Ne nemělo - vyvolávání FS není závislé na zbrani, ale na atack speedu a druhu útoku, který k tomu používáš (nejlepší je Rain of toads).

Možná Tě zmátl fakt, že Rheno se nosí více kvůli tomu, že:
1) žáby trefujou a hledaj target
2) držej všechny trefený targety ve fearu nebo něčem podobným

Určitě se nepoužívá kvuli tomu, že by generoval víc fetishů.

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky:685
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Relic » 11.11.2014, 17:18 hod.

no ale kedze sa lepsie trefuju tak by mal rychlejsie vyvolavat no ale nie je to tak diky za vysvetlenie len teraz nechapem preco je tato zbran hned po kukri najpouzivanejsia ked nema efekt. len tak som skusil thunderfury a je citelne lepsi :)

pan HU
Doom Knight
Příspěvky:453
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Poldinka#2370
Bydliště:Praha

Re: PEJSKARI

Příspěvek od pan HU » 11.11.2014, 17:34 hod.

Seek out enemies ... proto. Je to fakt znát ... jsou naváděný na moby a ti jsou navíc na pár sekund zmatený (kolečko nad nima)... a nejdou po tobě ;)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky:685
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Relic » 11.11.2014, 17:52 hod.

Ale ja pisal ze thunderfury je lepsie

Brum
Doom Knight
Příspěvky:411

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Brum » 12.11.2014, 10:31 hod.

Neni. Vyhoda Rhena oproti TF je runa, která dá na potvoru, ktreou hitla žába Confusion. To je samo o sobe +20% dmg taken od vsech tvych fetisu a plati to i pro kolegy v parte a jejich skilly. Co uz nejde svazat do rovnice je bonus, kdy Confused potvory neutoci na tebe, ale jen stoji a cumi. A pokud se nepletu tak obcas flaknou i potvory, ktere jsou kolem nich.

TF ma raw dmg proc, ktery sam o sobe je lepsi na DPS, ale jakmile vezmes v potaz vyse napsane vyhody Rhena, tak uz ztraci. Dokazu si ale predstavit group build, kde budes mit TF kvuli slow procu...

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky:685
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Relic » 12.11.2014, 14:50 hod.

no ja to teda este vyskusam, ale zatial sa mi lepsie zabija s TF :)

Yaka
Burning Soul
Příspěvky:694
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Re: PEJSKARI

Příspěvek od Yaka » 12.11.2014, 15:16 hod.

TF je zbrań, kterou by si měl nosit pouze v případě, že nemáš Rheno ani SMK. Více méně Ti nepřidává nic extra oproti jakékoliv jiné zbrani. Rheno při správném použití Ti umožňuje chodit GR 30-35 řekněme díky confuse. SMK Tě pak může posunout ještě výše. Záleží, co farmíš. Pokud řešíš T6 (tak to vypadá) můžeš chodit naprosto s čímkoliv.

Když se podívám na tvůj profil tak říkáš, že se Ti hraje lépe s TF ale:

- jedeš poison build, ale nepoužíváš Rabid doga, který by Ti měl zajistit jediný plošný dmg, který dáváš
- pasivka Fierce loyalty je použitelná pouze na T6 farmení nebo na farmení bounty, wardenů (bez fearovací buildu ani tam spíš ne, protože díky psovi a fetishům si v combatu skoro furt)
- Garga s runou na cleave, který dává cold dmg je otázkou zda není vyhozený talent
- podobně piraně s runou na vlnu, buď bys měl mít frozen piraně na slow nebo piraňado na stack, nemáš bracery takže bych doporučil spíš frozen
- pokud nahodíš frozen piraně, nemáš na sobě Trapped gem, který značně zvýší tvůj dmg
- Mirinae gem určitě není ideální, i když tam dáš Powerfull gem lvl 25 tak to bude znatelně lepší a poznáš to hned

Pokud máš Rheno slušně rolnuté, doporučuju se podívat na fire build. Opět vyměníš jen bracery a vyexpíš gemy.

Tak hodně zdaru.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“