Brum: Jak bylo psáno, i špatný FD překoná jakékoliv jiné dobré daibo
Sansaj: Pěkně postupuješ

Zítra editnu,mám screen 5,2 mega s buffem(solo) což mám teď docela standart

Tak na to koukám a vylepšení může být dostsansaj píše:Setiku tak dnes dokoncen zakladni vycvik MonkaVsechny Gemy na lvl 26, Stromgardy a SWK Crown od Kadaly cimz jsem mohl vymenit SWK amu za ten svuj dokonaly
Testy:
Solo Trial lvl 33 ale urcite to pujde vyse, jinak stabilne lvl 28-30
Solo GR lvl 29 a 2,5 minuty rezerva... GR Guardian na lvl 29 do 1 minuty dole a to jsem mel toho jedovyho tlustocha
Solo GR lvl 32 narolovala se mi pekne tezka mapa takze asi o 7 minut jsem to nedal (samej Corupted a Arcane s Barierou a Moltenem)
Rift: 1x13 minut kdy jsem zbiral vsechno, 1x9 minut pouze lege veci a 2x11 minut klasicky (neco jsem zbiral a neco ne) a hlavne debilni mapy...
Docela rad bych uvital nejake doporuceni co vymenit za Shardy a kde se zvednout, Urcite asi Chest a shoulderyale jsem s tim tak nadseny, ze nevidim co kde zleist, ale urcite je kde se zlepsovat
Abych pravdu rekl kdyz mi tam poprve vyletelo critt cislo 100 mega tak jsem tomu ani nechtel verit
jinak prumerne co tak koukam, tak to tam lita kolem 60-80 mega obcas tech 100-120 mega, ty vyssi cisla vetsinou kdyz mam na sobe prilepeno vice rare nebo elit... to je asi tak vse prozacatek...
Edit: Na battle netu este neni aktualizace...