Setonův Pull-IN SWK/Inna build
Edit: doplněno DPS při full buffs (jen buffy od postavy,nikdo jinej)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Setonův Pull-IN SWK/Inna build
Mantra of Conviction
Jak prosim vás funguje? Dám xy DMG do mobky, a ona dá ještě dostatečnou DMG z toho DMG, co jsem předtim dal? Tudíž dá více ran = více procovíní miriane. Zdá se mi, že s tou mantrou tam lítá moc čísel a často procuje gem.
Nebo prostě dostávají víc dmg? A platí to i pro partu?
Děkuji ; )-
Jak prosim vás funguje? Dám xy DMG do mobky, a ona dá ještě dostatečnou DMG z toho DMG, co jsem předtim dal? Tudíž dá více ran = více procovíní miriane. Zdá se mi, že s tou mantrou tam lítá moc čísel a často procuje gem.
Nebo prostě dostávají víc dmg? A platí to i pro partu?
Děkuji ; )-
Ne, prostě mobové v okruhu 30 yardů okolo tebe budou dostávát od všech zdrojů o 10% víc dmg.
- Cartman
- Burning Soul
fajne, dík. Ze všech zdrojů, takže i pro partu to platí? ; )-
Takhle sem to vždy chápal jako jasnou věc, nikdy mě nenapadlo se v tom vrtat . Jo, mělo by to platit pro partu, ale není takovej problém to testnout
- Cartman
- Burning Soul
Kdyby byl ve hře combat log, vše by bylo jednodušší Děkuji ještě jednou.
Zrovna skladam tento Build a vypada zajimave a to mam zatim jen Innas set a gemy na 6 lvl... a i na T6 v parte celkem obstojne drzim aneumiram,DMG nepocitam tam do elit a rare zaostavam, ale to se casem zmeni jakmile slozim zaklad, bohuzel nechce zacit padat Sunwoku, vlastne vcera prvni vlastovka od Kadaly a to rukavice sunwoku... Jinak s managmentem resources nemam nejmensi problem a da se to krasne ovladat
, pockej, jak to bude komplet Tak jak ted padá T6, tak jsem před půl rokem dával jen normal
No jsem o tom vcera vecer premyslel a ty Gemy + SWK set a Mantry z Innas... to musi bejt masakr kdyz uz ted na T4 to lita po dvou ranach a nechapu, jak muze bejt Monk o tolik lepsi nez Crus s plnou vyzbroji aten rozdil je fakt markantni... ty postavy jsou desne nevyvazene a to mne primelo si udelat este monka prave kvuli lvlovani gemu a GR... proste to asi bude poradnej hukot a uz ted semi to libi a navic kdyz ma clovek tak krasny neck
- Cartman
- Burning Soul
No, pokud chces monka na solo GR, tak to je vubec nejslabsi char ze vsech.
Ale na T6 rifty je bomba, tam jedu pull a dash a full dmg. GR je jina hra.
Ale na T6 rifty je bomba, tam jedu pull a dash a full dmg. GR je jina hra.
Psycho tak to nevim jestli je Monk nejslabsi na GR ale zkus Cruse muj max je lvl 27 a na 28 padam jak svestka coz Monk by mel ustat...
- Cartman
- Burning Soul
Way of the Hundred Fists
ta holy runa, kolikrát se až může násobit? Jak moc vadí přerušení cyclonem?
ta holy runa, kolikrát se až může násobit? Jak moc vadí přerušení cyclonem?
násobení nevím jistě, blizárdovské "multiple times" může být 3x stejně jako nekonečněkrát :/. Přerušení cyklonem nevadí
Mám to poskládané - full inna/swk k tomu FD a zdá se mi že nic nevydržím ano dávám nehorázné krity a dmg a všechno ale příjde kluk molten forst nebo molten jailer a hned ležím - hlavně kvůli tomu výbuchu nakonec, neříkám že mám ideál stats ve věcech - nemůžu si moc vybírat ale stejně mi připadá že by monk měl ustát více, T6 o tom se bavit nebudem tady to je jak nůž máslem, ale např solo GR 28/29 tam padám často, proto plánuju SWK/Blackthorn/aughils - jel to někdo ?Myslíte že to pomůže ?
A taky mohl by mi někdo vysvětlit proč je way of the hundred fist s holy runou lepší pro tento buld než s fire runou ? kde kjaždý krit přidá 5% att speedu ? Díky
A taky mohl by mi někdo vysvětlit proč je way of the hundred fist s holy runou lepší pro tento buld než s fire runou ? kde kjaždý krit přidá 5% att speedu ? Díky
Rekl bych, ze kvuli Gemu Mirinae ktery procuje holly, ale je to jen domenka )
- Cartman
- Burning Soul
No ja bych rekl, ze co je za element na lege gemu, je uplne jedno. Jak z hlediska proc sance, tak dmg elememnt +, pokud ne, rad se neco dozvim. A ta holy runa kvuli celkovymu holy buildu, tzn. element na vecech(moje domnenka). A ma dobrou runu, jen prave nvm, kolikrat se nasobi;D
Naposledy upravil(a) Cartman dne 25.10.2014, 00:05 hod., celkem upraveno 2 x.
Vcera jsem chvili hral support monka a padla mi FD. Ma teda žalostný roll a proto mam dotaz k characteru níže
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Brum ... o/49831870
Je to postaveno na klasický Quin build, ale jen jednou to jsem zkusil a nechal to byt. Na T6 v pohode, ale kvuli nedokonalym rollum, nahodne 2h zbrani a 0 zkusenostem jsem umiral vice nez jsem byl zvikly. Přemýšlím, že bych zkusil tento build nekdy opet zkusil, trebas s tvoji modifikaci. Muj dotaz zní jestli mam pouzivat tento spatne rollnuty FD viz profile, nebo třeba Inna s 3,5k DPS, nebo random hul s 3,7+ DPS. Vitality na FD si nevšímej, dosel mi modry material, bude tam někdy 9-10% damage....
Miranae gem mam uz nekde 35+
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Brum ... o/49831870
Je to postaveno na klasický Quin build, ale jen jednou to jsem zkusil a nechal to byt. Na T6 v pohode, ale kvuli nedokonalym rollum, nahodne 2h zbrani a 0 zkusenostem jsem umiral vice nez jsem byl zvikly. Přemýšlím, že bych zkusil tento build nekdy opet zkusil, trebas s tvoji modifikaci. Muj dotaz zní jestli mam pouzivat tento spatne rollnuty FD viz profile, nebo třeba Inna s 3,5k DPS, nebo random hul s 3,7+ DPS. Vitality na FD si nevšímej, dosel mi modry material, bude tam někdy 9-10% damage....
Miranae gem mam uz nekde 35+
Fist of fury sa pouziva iba preto ze ma najvyssi proc rate. A urcite si nechaj FD, zly roll FD je lepsie jak ziadne FD. Tam ide hlavne o to, ze sa ti zdvojnasoby dmg a AS
Tak vcera se celkem zadarilo a mam Flying Dragon s dirou od Giftu, Komplet Innas set a u Sunwoko mi uz chybi jen helma, zatim nasazena Leroic Crow,Boty Crudesty a uprava Buildu - Unity a Mystik Ally... Jedinny co nevim, tak co prerolovat na SWK Amuletu nez bude SWK Crown nez mi padne a budu moct vymenit za muj skvely druhy Amu kde mam 100a 10 procench Crit a Crit chance + 640 dex... SWK amu mam jen kvuli bonusu ze 3 SWK item setu... Jinak se dostanu z Buffem nekam ke 3,5 mega dmg... coz je docela slusne ale este se musim s timto buildem zzit a bude to dobre... Jinak T6 rift zatïm neco kolem 12 minut s oteviranim truhel a zbiranim materialu... Trosku pokulhava vydrz, ale zkusil jsem maximalizovat rezisty + Unity Ring a bylo to celkem dobry, s Rezisty jsem se dostal do rozmezi 72-85 procent...
Jinak aktualni sestava v podpisu, tak se muyete mrknout (samozrejme je to jen prvni drop u vseho, coz znamena do budoucna vylepsovat sestavy a este mi chybi Bracery, na tech se bude pracovat az bude koruna od Sunwoku)
Edit: Vlastne u SWK amu jsem zkousel chytit socket, ale bohuzel dosel material, proto Holy dmg...
Edit2: Gemy stale vylepsuji, za vcerejsek jsem dosahl na Mirinae a Enhanceru lvl 14 a na Gogoku lvl 24 tam uz mi chybi jen jeden lvl na 25, vsechny gemy meli lvl 1 kdyz jsem zacinal
Jinak aktualni sestava v podpisu, tak se muyete mrknout (samozrejme je to jen prvni drop u vseho, coz znamena do budoucna vylepsovat sestavy a este mi chybi Bracery, na tech se bude pracovat az bude koruna od Sunwoku)
Edit: Vlastne u SWK amu jsem zkousel chytit socket, ale bohuzel dosel material, proto Holy dmg...
Edit2: Gemy stale vylepsuji, za vcerejsek jsem dosahl na Mirinae a Enhanceru lvl 14 a na Gogoku lvl 24 tam uz mi chybi jen jeden lvl na 25, vsechny gemy meli lvl 1 kdyz jsem zacinal
Ahoj mrkal jsem na tvůj build.
-Amulet chce fakt dopilovat
-Bracers - strongarmy jsou k nezaplacení
-Flying Dragon - myslím že by bylo nejlší tam nahodit Life on hit
víc k tomu nemám co dodat
-Amulet chce fakt dopilovat
-Bracers - strongarmy jsou k nezaplacení
-Flying Dragon - myslím že by bylo nejlší tam nahodit Life on hit
víc k tomu nemám co dodat