HC Poetarum
R.I.P. ... každopádně jsem rád, že já byl u toho ... no ale jinak zážitek ten gr byl fajný, prcala mi tam pasivka na každém rohu ... chce to tanka ...
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Re: HC Poetarum
No tiež som pri tom bol ale nedalo sa nič robiť.Uber bol prakticky dead a Kryonek podcenil situáciu s pasivkou.R.I.P. každopádne no
Čo sa týka toho 31 GR runu, pokiaľ sme čistili mobov a elitky všetko išlo ok bol tam adrenalín a kopec srandy u mňa teda bez pasivky.Akonáhle sme sa dostali k tomu skákajúcemu prašivcovi (nespomeniem si na jeho meno) situácia sa teda riadne zmenila.Jeden hit a hneď procla i keď mám druhú v podobe Firebirdu radšej som sa schoval a striedali sa s pasivkami no Všetci ale hráme HC s tým, že RIPneme inak by sme fičali na SCore.Každopádne bol ten run vynikajúci a plný adrenalínu už sa teším na 32 a chcelo by to teda tanka.
Čo sa týka toho 31 GR runu, pokiaľ sme čistili mobov a elitky všetko išlo ok bol tam adrenalín a kopec srandy u mňa teda bez pasivky.Akonáhle sme sa dostali k tomu skákajúcemu prašivcovi (nespomeniem si na jeho meno) situácia sa teda riadne zmenila.Jeden hit a hneď procla i keď mám druhú v podobe Firebirdu radšej som sa schoval a striedali sa s pasivkami no Všetci ale hráme HC s tým, že RIPneme inak by sme fičali na SCore.Každopádne bol ten run vynikajúci a plný adrenalínu už sa teším na 32 a chcelo by to teda tanka.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
RIP Kryone!
Jinak too zní jako, že jste se bavilil. Kryon vyexpí jistě nového a za odměnu mu na něj padnou Taskery
Jinak too zní jako, že jste se bavilil. Kryon vyexpí jistě nového a za odměnu mu na něj padnou Taskery
Díky chlapí :o), beru to sportovně - byla pr*el... Hlavně jsem už byl slušně navátej, takže jasná moje chyba :o), opožděný reakce a laxnost :o). Na dalšího huntera mam matroš připravenej, sice ne tak dobrej, jako minule, ale stejně ho budu používat už jen na ty akce jako byla včerejší. Spíš totiž rozjedu apocalypse wize, začalo mi to bavit, pač je to rychlejší než huntoš a ještě víc zákeřnější :o).
P.S. ještě jsem viděl krz mrtvolu, jak mi tam padl krásnej triple drop :o)
P.S. ještě jsem viděl krz mrtvolu, jak mi tam padl krásnej triple drop :o)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mno hoši nevim jak to bude s Hots mám 10lvl a na 11 need 700K expů a dávám tak 50K za hru se asi hodně nadřu ještě + nevim esi mě vyberou pokud tu 20 dám Btw kde se všici flákaj? Nikdo nepípne ani
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Je to zabité ...
mě trochu trápí Crohn asi (žeru i celkem silné prášky) a nemám ani chuť hrát .. navíc mám pořezaný prst, tak se mi blbě kliká na myš
mě trochu trápí Crohn asi (žeru i celkem silné prášky) a nemám ani chuť hrát .. navíc mám pořezaný prst, tak se mi blbě kliká na myš
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak tak zdraví je přednější skoukni nějakej seroš či nějakej ten film a případně něco doporuč
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No hošani, čučel jsem se na 8. sérii Big Bangu co vyšlo zatím 5 dílů .. nevím zda už je 6. díl.
Na seriály jinak nečučím, ale filmy za poslední dobu co se mi líbily, tak byl: Blended, Hvězdy nám nepřály, Na hraně zítřka, 22 Jump Street, noví X-meni.
Mám rozkoukaného Hobita a 2. díl Hobita, kterej příjde hned po tom
Na seriály jinak nečučím, ale filmy za poslední dobu co se mi líbily, tak byl: Blended, Hvězdy nám nepřály, Na hraně zítřka, 22 Jump Street, noví X-meni.
Mám rozkoukaného Hobita a 2. díl Hobita, kterej příjde hned po tom
- Fru-fru
- The Butcher
Tak to je ho*no Hellere, tak doufám, že nic vážného a prášky to srovnají chlape. Výlet do nemocnice a případné další řešení stojí vždycky za ho*no, byť to pomůže... Tak si dej pohůdku a nějak přežívej.
Dawe, Ty jsi to s tám lvlením vzal hodně vážně . To zas neblbni, jako pokud Tě to ba, tak ok, ale zas jako přemáhat se kvůli beta invitu nás, to asi nemá cenu
Jinak jak hrajete, koukám, že Xko je plnej elánu a chce pařit, o Kryonovi nepochybuji a co zbytek. Detoxa čeká na další smrt předpokládám... A Dawe expí svoje čupinky
Dawe, Ty jsi to s tám lvlením vzal hodně vážně . To zas neblbni, jako pokud Tě to ba, tak ok, ale zas jako přemáhat se kvůli beta invitu nás, to asi nemá cenu
Jinak jak hrajete, koukám, že Xko je plnej elánu a chce pařit, o Kryonovi nepochybuji a co zbytek. Detoxa čeká na další smrt předpokládám... A Dawe expí svoje čupinky
- dawemorraless
- Na-Krul
Baví fakt hodně ty jo dneska ráno sme otočili skoro prohranou hru core bylo na 45% a eče sme to dali ou jeeee. Doufám že to někoho z Vás chytne až to vyleze páč věřim že se u toho hodně nasmějeme Eles určo ten mi furt píše at ho invitnu 11,5 lvlu ...jj beru to little bit serious tak déčku moc nedávám.....btw ten pátek a GR platí?
btw rozjel sem tam bařenu a celkem mě chytla můra zrzavá....ikdyž škudlím na best game bijač ever a to Novu sice všude píšou že je oupí alei tak ji chci
btw rozjel sem tam bařenu a celkem mě chytla můra zrzavá....ikdyž škudlím na best game bijač ever a to Novu sice všude píšou že je oupí alei tak ji chci
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
To bych se nebál, tenhle typ her mě vždycky bavil... A když potom bude dorbej matchmaking, tak si člověk zahraje dobře na jakékoliv úrovni..ne jak za první DOTY, kdy matchmaking neexistoval vše bylo o známých lidech...
Mě sere, že jsem tam měl vylevleného Malfuriona a po velkém wipu nemám nic tak to teď nehrotím, jelikož určitě wipe bude ještě ...
- xpandelx
- Gorebelly
Heller - skoré uzdravenie prajem. BBTheory ide dolu vodou od seérie k sérií teda podľa mňa.
Zo seriálov by som Ti doporučil určite Hannibala alebo taký The Knick.
Kryone všetko najlepšie k dnešným narodeninám.
Zo seriálov by som Ti doporučil určite Hannibala alebo taký The Knick.
Kryone všetko najlepšie k dnešným narodeninám.
Heller, ať to co nejdřív přejde, odpočívej i za nas. Xko, díky, to bylo včera, na fejsu to mam naschvál šiblý o den, nemusí vědět všechno...
Pátek jsem rdy ... jinak hraju ... akorat mi na crusice furt nic nepada, uz me to sere ... chci ten kondem build a furt ho*no, nakupuji za bs jenom stity .. sere me to, nejak me to opustilo to stesti, asi potkam v realu novou f*ck body, ta posledni je tehotna uz s jinym ... >D
- Fru-fru
- The Butcher
Tak aspoň si Detoxu trochu vyčistíš hlavu, když seženeš nové f*ck body
Co ty Kryone, jak se daří? Nic nenapíšeš, jen vždycky ke hře .... A co Xko, jak žiješ Ty? Jsem zvědavej pánové co dělá stará garda :-)
A co Hellere brácha vlastně, streamuje stále, co paří?
Co ty Kryone, jak se daří? Nic nenapíšeš, jen vždycky ke hře .... A co Xko, jak žiješ Ty? Jsem zvědavej pánové co dělá stará garda :-)
A co Hellere brácha vlastně, streamuje stále, co paří?
Fru: bratr streamuje a většinou LOLko ... pak trochu HOTSko co vím a dál zatím nic víc. Usiluje o to, stát se partnerem twitche a s tím se posune dál a bude streamovat širší okruh her
Je to zajímavé, celé léto jsem se těšil na toto roční období, venku po celý den tma, zima, větrno .. ideální na pařbu a nehraju vůbec :/ nemám absolutně choutky na jakoukoliv hru a když něco hraju, tak tomu dám 15-30 minut a končím. To je pech
Je to zajímavé, celé léto jsem se těšil na toto roční období, venku po celý den tma, zima, větrno .. ideální na pařbu a nehraju vůbec :/ nemám absolutně choutky na jakoukoliv hru a když něco hraju, tak tomu dám 15-30 minut a končím. To je pech
- xpandelx
- Gorebelly
Čau Fru.No čo Ti budem rozprávať.Práca/Diablo/Uber/Pivo...Pomaličky sa nám ochladzuje takže čochvíľa budem voskovať dosku a hurá na kopce, takže času na hranie bude menej.Ty sa pochvál taťuldo.No a keď Ťa nebaví hrať Déčko zastav sa na TS prehodíme pár viet.
- Fru-fru
- The Butcher
Jojo, zastavím se rád ... doufám, že se nezměnily údaje ..Dneska bduete? bych se aspoň na tom TS azstavil na pokec