Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Mydlář
Quill Rat
Příspěvky:3
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mydlář#2289
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Mydlář » 18.10.2014, 09:03 hod.

nebud mekej a koukej zitra naklusat i Hitomi Tanaka se smeje tomu jak brecis furt :-P

Uživatelský avatar
Talis
Burning Soul
Příspěvky:669
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Talis#2996
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Talis » 18.10.2014, 09:19 hod.

Joo tu znám, odebírám ji na fb :D
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 18.10.2014, 11:42 hod.

tak jsem se tři hodiny procházel s malou venku, první její návštěva venku a tak jsem si pročistil hlavu a rozhodl se, že můj konec v diablu na DC by nebyl to pravé ořechové, chce to nějakou epickou smrt a tak ještě jednoho DH vyexpím. Geary mám ještě tři záložní se vším všudy, tak je to jen o tom vyexpení. Přesto mě pořád ta politika blizzardu zaráží. Podle mě to mají tak nastavené. Neslyšel jsem od jediného SC hráče, že by měl lag nebo DC (když nepočítám poruchy serverů). Kdežto na HC se jinak než na DC nebo Lag neumírá. Je to divné, ale asi to mají tak nastavené, tím si hráče přikovají ke hře, když musí znova začínat. Na SC získá člověk to nejlepší vybavení co může a pak mu měsíc nepadne nic co ho boostne, tak se na to vyprdne. Na HC hráč ani měsíc nevydrží. DC nebo lag ho zabije dřív a tak to ani nestačí být stereotyp...no jdu na to, vyexpím nového, oblíknu ho, jen mě serou ty gemy, to je zas milionů nehledě na to, že stříbrný prostě nemám na skladě :(
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 18.10.2014, 14:16 hod.

Opět Shadou, opět konspirace a opět není na místě :lol:

V dřívějších dobách jsem hrával hlavně sc, mám tam tuším 150 paragonů (ještě před vydáním patche 2.0 - ještě před ROS. S příchodem 2.0 hraju jen hc). Na dc jsem chcípnul 2x, když lagovaly servery, tak lagovaly i na sc a to tak, že se to skoro nedalo hrát. Můj ww barb, který trpěl rollbacky byl při trochu lagujících serverech, nebo mého internetu, takřka nehratelný. Důvod, proč se to na sc neřeší je ten, že se to tam prostě řešit nemusí, protože o nic nejde. 2 nejvíc lagující buildy, tj. perma ww barb a cm wizz byly zrušeny, tudíž dnes lze hrát sc i když to laguje. Nemůže to lagovat stylem 1000ms, ale při občasném lagu, který na hc člověka zabije, tak na sc ho to nejspíš nezabije a pokud ano, tak se vůbec nic neděje. Bum - checkpoint - jede se dál.

Jedna poznámka na závěr..Shadou, to, že jsi paranoidní neznamená, že po tobě nejdou :lol:
Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 20.10.2014, 07:41 hod.

to Kubizek: no vidíš a já to slyšel a i zažil jinak :) A pak že po mě nejdou :D Já když lagovalo HC, tak jsem přešel na SC a zahrál jsem si tam v pohodě..to je divné. Asi to má každý acc jinak, ty sis asi koupil hrníček nebo tričko od blizzu a tak to máš na pohodu no :D

Jinak menší shrnutí za minulý týden. Měl jsem dovolenou a tak jsem se na web moc nedostal, těch pár minut vždy, když jsem měl čas jsem radši skočil do hry, nebo kouknul na film, nebo si lehnul a na web a nějaké delší vypisování jsem neměl čas...

Stalo se toho celkem dost a většina věcí nebyla moc příjemných, teda alespoň pro mě. Hraní jako takové se pomalu stává stereotypní, protože je to pořád dokola. Po nějakém tom ripu není gear na nějaké vyšší patra GR, takže mám i v 25 tieru celkem problémy, ale o to víc to baví a je to trošku adrenalin. K čemu jsem se ale upnul jsou achievy, které jsou cílem, který není na týden, ale ani na měsíc a tak to člověka přiková do hry zase na nějaký ten pátek a hra baví. Achievy proložit nějakým tím runem s klukama a je to fajne.

Původně jsem myslel, že když člověk ripne, tak to shánění gearu je super a že to zas dá hře nový náboj. Možná by to tak bylo, kdyby člověk zemřel v nějakém epickém boji s pěti packama elitek...ale když běžím prázdnou mapou, pak koukám, že peti se mnou neběží a tak si říkám, že je asi něco špatně a pak to přijde...po nalogování vidím jen ducha...to je "sen" každého hráče. To pak vezme vítr z plachet i těm nejotrlejším, kteří mají soudnost a je jim líto času, který té hře věnovali. Ono jak už někde psal démon. Náhradních gearů má člověk v bedně i několik, ale ani jeden z nich není top, se kterým se zemřelo a tak jsou to stejně další hodiny a hodiny farmení nových itemů, který nepadají a tak to mrzí...ale co už, je to hra a s tím člověk do toho HC leze, na začátku to odakceptne a pak si nemůže stěžovat :)

Nezastírám, že jsem chviličku neuvažoval o tom, že přejdu na soft, ale ta chvilička byla opravdu malinká snad dvě zamrknutí očkama :D Na soft když člověk zakusil hard to prostě nejde, tam to nebaví...to hraní v klidu je o ničem, ale to lidi co to HC ani nezkusili nepochopí a říkají si, co ten blb zase vypisuje :)

A teď k aktuálnímu hraní, co jsem "dokázal" a co mě ještě čeká. Dal jsem si prvotní cíl udělat na sezoně "kecací" achievy a to se mi po dvou dnech povedlo. Chvilky bádání, hledání na netu, kde jsem co přeskočil a nepromluvil s někým se vyplatilo a ty achievy jsem v sobotu splnil. Do toho jsem začal dělat průběžně nějaké další vedlejší a také ty hlavní, které jsem chtěl prioritně splnit a kvůli čemu jsem to původně začal dělat a to jsou sezonní achievy. Zbývají mi už jen(noo jen) achievy zabití několika bossů několikrát a pak bounty čtvrtý a pátý akt. Ty jsem začal dělat spolu s těma kecacíma aby mi z toho nehráblo a nejsem ani v půlce. Kecací mám hotové, do toho ještě nějaké z class achievů a nějaké další. takže cíle jsou jasné. Pokud je parta, tak hrát v partě, pokud ne, tak si budu dělat ty achievy, dodělám ty sezonní a pak možná ještě začnu dělat nějaké ty další. Ale sezona by měla skončit někdy kolem 21.listopadu, což je za chvíli, tak nevím kolik toho stihnu...ten datum nebrat moc vážně, je to můj odhad, protože to začalo v srpnu a říkali, že pilotní sezona bude na tři měsíce, tak mi to tak vychází, ale třeba to bude jinak :)

Co se týče postavy, tak potřebuju novou helmu, amulet, ringy, luk, toulec, boty, gatě, ruce a chestku. Jediné s čím jsem spokojený je pásek...ale to přijde :)

taky jsem zapnul po delší době WDčko a paráda, opět mě chytlo a už se těším až skončí sezona, až budu hrát zas maina, který je úplně někde jinde, než to co mám na sezoně...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 21.10.2014, 06:27 hod.

Zdravím opět po pěkně stráveném odpoledni ve hře :)

Včera se sešla naše stará parta na TSku a tak jsme pěkně zahráli, popadalo i spousta pěkných itemů a také spousta nepěkných itemů, ze kterých se staly souly u toulců většinou aniž bych je identifikoval.
Hned ze startu v prvním riftů vůbec mi padl bombardier a tak jsem se ho jal nadšeně identifikovat a zjistil jsem, že nemá vitku a tak není nic moc i když by mě boostnul co se týče dmge, ale pro mě je podstatnější spíš přežít a tak potřebuju nějaký, který má pěkný AS, k tomu i vitku, abych si tam mohl dodělat sentry.

Když už jsem u Sentry, přesně teď nevím jak to funguje, ale má to tak každý, tak to jako ovečka dělám stejně. Na ramena, chestu a toulec si cpu % do sentry. Ale včera jsem tak přemýšlel a kdybych tam měl třeba % do multishotu, nebo CA, který dává největší pecky, nebylo by to ve finále lepší? Když ted CA dává za cca 50 mega tak kdybych tam měl 45% tak by mohlo dávat o polovinu větší? Jako u nikoho jsem to neviděl, tak nevím jen hádám a tápu. Přijde mi to logický, ale třeba to tak není. U WDčka taky dávám bonus do psa a dává za větší pecky, tak jestli to tu není stejný, když sentry jsou vlastně peti...všude cpu sentry jak ocásek a jestli to není chybka :)

Každopádně první drop a hned toulec, říkal jsem si, že paráda. Pak dalších asi pět dropů a všechno ringy, tak si říkám, že je to divné. Když jsme šli pak další a další rifty a pořád mi padaly většinou ringy, tak už to bylo hodně divný. Kdyby to byly aspon samý SoJky, ale většinou to byly litany, puzzle, nebo jiný močky...ale tak soulů není nikdy dost. On pak padne nějaký pěkný item a já se zblázním, chci tam mít to nejlepší a naházim do toho sto soulů a pár milionů a stejně se to nepovede :D Ale ty ringy byly divný, jako bych měl nějak zaseklý drop...ale je to asi zkreslující, občas padnul nějaký jiný item, ale bylo to tak, že na deset legendárek bylo tak sedm ringů...

Taky jsme včera polemizovali nad tím, jestli nechystají nějaký patchík a něco nenahrávají, když to tak blbne a laguje neustále. Já včera teda v pohodě, ale to asi jen proto, že už mě blizz zabil o víkendu, ale klukům to docela blblo celkem brutálně. A tak jsme si říkali, co by v tom patchíku asi mohlo být. Ideálka by bylo rozšíření truhly a pak třeba ještě díry v uších na naušnice, nebo další díry v ruce na prsteny, protože dva ringy je fakt málo, když RoRG je must have většinou a druhý je ideálka SoJka. Padá spousty dalších pěkných itemů, do kterých by se daly použít další legendární gemy, ale není je kam dávat, což je škoda...

Také se expilo Thannis si udělal monka, kterýho chce vymazlit pro tankování vyšších pater GR, Pinda dneska dropne novou kukri (když se dvěma za sebou umřel) a pak už to pojede :) Takže plán na dnešek je jasný, farma kukri a gearu pro Thannise, už se těším až to popadá :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Stanley
Minion of Destruction
Příspěvky:831
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Stanley » 21.10.2014, 06:59 hod.

Shadou píše:Když už jsem u Sentry, přesně teď nevím jak to funguje, ale má to tak každý, tak to jako ovečka dělám stejně....
A děláš to tak správně, jelikož tvé Sentry castí CA, EA a cokoliv co máš ve skill baru, takže +dmg sentry přidavá dmg i do těchto útoků. Takže je to lepší než +dmg do konkrétního hatred spenderu.

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 21.10.2014, 08:53 hod.

Tak tak.
Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 21.10.2014, 13:15 hod.

super, tak díky za osvětu, tak to dělám dobře :) ještě že mě nenapadlo večer to předělávat, zas bych projebal miliony a desítky soulů a neměl na další reroll zpět :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 21.10.2014, 20:58 hod.

Zdravím vespolek,

dnes mimořádně už večer. Důvod je prostý. Lagy jako prase, latency skáče od 39ms po 350ms(občas i víc) s tím, že ty nejvyšší hodnoty má paradoxně za portály a nebo když se blíží elitky. Dvakrát jsem málem zrakvil svou postavu, když mě to vracelo neustále do mortaru i když jsem z toho utíkal pryč (nevím jestli se tomu říká rolback?)...takže jsem to radši vypnul a zahrál si asi tak půl hodiny max. Při pohledu do FL a komentářů to nedělá jen mě, ale skoro všem a tak jsem usoudil, že dnes mi pšenka nepokvete, že nebudu za každou cenu hrát abych zase ripnul...

Nasranej z celýho dne, kdy malá zlobila a velká ještě víc, lítal sem po krámech jak idiot třikrát a sháněl pokaždý něco jiného. Pak po x hodinách úsilí se obě uklidnily a tak jsem si říkal, že si trošku zahraju, skočím do hry a lagy...fakt děs, bych do toho kop...píšou něco o údržbě, že budou vypínat servery v pět a zapnou je zas kolem oběda zítra, tak asi jsou si vědomi těch lagů a že se to tak jebe a chtějí to opravit. Doufám v to, protože takhle to dál nejde...

howg a brou
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 22.10.2014, 11:47 hod.

Málem jsem včera zapoměl přes svůj vztek napsat jak sem vychcal z blizzardem zase já :) A tak teď mám chvilku, tak to napravím.

Už od té doby, co jsem zažil první vault ještě mimo sezonu jsem si říkal, co budu dělat, když náhodou ripnu s tím gemem, protože nejlíp se prachy farmí na T6 to vědí všichni a blizz je poslední dobou se serverama jak na houpačce a tak to může přijít znenadání (myslím lag nebo DC) a nebo se také může sejít solidní skupinka elitek, která mě taky rozkrájí jak nudličky do polívky...

tak jsem si říkal, že jeden gem je málo, ale každý další vault, který jsem byl mi gem nepadl. Pak mi docvaklo, že to je proto, že blizz to má tak nastavené, aby měli hráči vždy po jednom gemu na každé postavě. Tak jsem si ten gem na prachy, protože už mám zas půl miliardy, tak ho nutně nepotřebuju, skoval na WD, který momentálně je u ledu. Dal jsem mu ho do inventáře a hraju DH. Farmil jsem vaulty a jako na potvoru jsem žádný nepotkával, zabil jsem mrtě goblinů a nic...

Po nedávném pindově ripu jsem s ním chtěl skočit rifty, aby mi pro něj popadala nějaká ta zuni a další krámy a tak jsem vyvenčil svého WD. Nechtěl jsem s tím gemem ripnout a tak jsem si ho odložil do bedny...hráli jsme a hráli a pak už byl večer a tak jsem postavu bezmyšlenkovitě vypnul a gem na prachy zůstal v bedně...

(už se blížíme ke konci :D )

Včera i přes ty všechny lagy a problémy s latencí jsem si říkal, že alespoň jedno bounty dám. Čtyři questy ani lag a pak přišel pátý, vždy si nechávám katedrálu, pač je nejlehčí skočím na port a lagency přes tři stovky a nepadala a tak mi v hlavě běží - vypni to vole, zas chcípneš a pak druhý hlásek, který říká, dyt je to jen katedrála, poslední quest, třeba padne lepší ring...no co vám budu povídat, vyhrál ten druhý hlásek. Běžím tedy od portálu se solidními zastávkami petů a tudíž lagy, vyhodím sentry a nic, přiskočí za vteřinu atd. prostě klasický lagy...v boji s elitkama fakt vonavka...no ale nakonec elitky u portu padly a za rohem hned goblin. Zabiju ho a hle, portál do vaultu. Nedokážete si představit to mé nasrání, že se mi zrovna teď otevřel vault, protože mi hned došlo, že mám gem na prachy v bedně...po asi dvou vteřinách přemýšlení jsem ale dostal nápad, který mohl nebo nemusel procnout...jednoduše jsem skočil do města, vzal ten gem na prachy z bedny a vyhodil ho ve městě na zem a šel do vaultu. Po krutém boji s lagy a zároveň s prsaticí nakonec padla(já málem taky) a hle vyhodila mi další gem na prachy. Takže jsem pak přišel jen do města, sebral ten druhý a mám na sezoně dva...

Takže jsem sice trošku zariskoval, protože kdybych u ní ripnul, tak bych neměl nic, ale risk vyšel a mám dva, takže když s jedním chcípnu, tak mám další záložní a nemusím hladově vyhlížet gobliny a vaulty pro prachy. Na T6 totiž jedny bounty s tím gemem = cca 70 milionů a to nezabíjím všechno ve všech lokacích...takže s gemem o prachy není nouze, bez něj za nějaký čas jo :)

Proč jsem to vlastně psal, spíš tak pro inspiraci pro další hráče, kteří to třeba nevěděli, jak si s tím poradit a jak dostat víc gemů od nějakého, protože počítám, že stejně to funguje i v Griftu. Takže když někdo má třeba zelený gem na ranku, který už sám ani v partě moc nemá jak vylepšit, tak si ho vyhodí ve městě, skočí základní grift, který dá i nahej a padne mu další a může vylepšovat :) takhle si může hlavně na HC každý udělat zásobičku i legendárních gemů vylepšených a po ripu nemusí nutně hned farmit grifty aby měl gemy a ranky zpět...je to spíš pro hráče, kteří mastí jednu postavu, kdo jich jede víc, tak si to odkládá a má to stejný :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kuki10 » 22.10.2014, 11:56 hod.

Stačilo někoho pozvat a hodim si to na jinou postavu ale nevadí. :-)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 22.10.2014, 12:00 hod.

no právě bych se bál, že když odlognu s tou co jsem ten vault našel, tak by se mi to podle mě resetovalo o vault bych jistojistě přišel :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 22.10.2014, 13:03 hod.

Však tak se farmí gemy - založíš postavu, nahážeš na ní všechny gemy - naloguješ se s postavou, na které gemy nemáš, levelíš gemy/hledáš vault. Když máš doděláno, přeloguješ na mule postavu, vyměníš gemy popř. přehodíš gem na prachy na jinou úplně jinou postavu; opakuješ postup viz výše.
Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 23.10.2014, 07:03 hod.

tak jasně, ale když nemáš na mula postavy místo, tak je to problém a když to přehodíš na sedmdesátku, kterou občas hraješ, tak to dopadne tak jak jsem dopadl já, že je "na chvíli" odložím do bedny a už tam zůstanou a pak najdeš vault a musíš to řešit :) Tak jsem nalezl právě to řešení, je mi jasný, že je tisíc jiných způsobů, jak to vyřešit elegantněji, ale když jsi v situaci jako jsem byl já, tak to těžko vyřešíš...navíc jsou lidi(jako třeba já), kteří nechtějí zakládat postavy nosiče. Já mám rád o všem přehled a postavama "nosičema" bych si akorát přidělával práci, protože bych si musel někam vypisovat co kde mám...a postup kukiho je špatný, jak odloguješ a naloguješ s jinou postavou aby sis tam hodil gem, pak odloguješ a naloguješ s tou postavou se kterou si vault našel, tak už ho ta postava nevidí i když je to v té samé hře, ve které ho našla...

Co se týče včerejšího hraní. Normálně jsem zjistil, že ta latency asi opravdu kolísá a není potřeba se neustále dívat na tu linku. Prostě dokud je zelená, tak je to asi v pořádku, pokud zežloutne, nebo nedejbože zčervená, tak je to špatné. Já jak sem ještě pořád vyřízenej z toho ripu na lag/DC, tak tu linku pořád sleduju, naběhnu mezi mobky a sjedu myší na tu linku a pořád jí mám pod dohledem a když tam vidím 100 tak mám skoro infarkt. Většinou mám latency 40-50 a proto mě to rozhodí, když tam je víc. Ale pamatuju si, že když jsem měl ten DC tak jsem běžel prázdnou mapou, zvířata byla na místě a já měl linku červenou...ale i tak asi ještě rozhozený z toho ripu tu linku neustále sleduju a díky tomu si ani moc nezahraju...myslím hru solo...

Včera jsem proto po naskočení do hry raději chodil v partě. Ale i když jsme byli v partě, šli jsme split a tudíž kdybych měl nějaký lag , nebo něco, tak než se na mě portnou, tak by byl asi konec šmitec :D Ale naštěstí se to nestalo a já jsem taky nikam nespěchal, latency neustále pod dohledem...chodili jsme split světem Sanctuary a hledali gobliny. Udělali jsme dvakrát od prvního aktu do pátého s tím, že druhý run už jsme nedělali vyloženě questy bounties, ale chodili jsme lokace, kde by tak ty goblini mohli být. No nezadařilo se, zabili jsme goblinů určitě přes dvacet a vault se neotevřel. Na T6 když jsem si dělal v hlavě propočet, se mi otevřel každý cca padesátý goblin, takže dvacet jich máme za sebou, možná o chlup víc a tak bychom to mohli dneska dorazit a vault otevřít :)

Následně jsme v naší partě chodili rifty a pak taky Grifty. Pinda si vzal WD, aby si ho trošku equipnul a tak jsem taky vzal WD, abych mu něco nadropoval...bylo to klasicky tak jako vždycky, když potřebuju aby mi něco padlo pro někoho, tak to prostě nepadá. V závěru pak padala zuni chesta, tak alespoň malá radost z pomoci s gearem. Jinak nepadlo nic závratného. Po předpředvčerejší ring párty, kdy padaly samý ringy se to uklidnilo a padaly předměty různých druhů, ale měly něco společného a to soul, který se z nich udělal, ten byl stejný :)
V Griftech jsme farmili vylepšení toxin gemu pro pytláka, aby byl bonus pro celou partu a tak jsme jich několik skočili, než se to podařilo. Já sem si za ty runy vylevlil bane powerful z nuly na patnáctku, tak taky spokojenost. Někdy ho doladím...

Pak už jsem byl vyřízenej, cílem bylo udělat 480PL a chybělo mi půl levlu, tak jsem si říkal, že to asi nedám, ale poslední run bounties solo, aby to bylo rychlý a dal jsem to. Dneska se do hry asi moc nedostanu, mám nějakou práci doma, tak si nějaké nedostižné cíle nedávám, uvidíme jak to půjde...docela by se šiklo vyhlásit, kdy ta sezona asi skončí? říkali na tři měsíce, takže by to vycházelo na listopad, ale nikde ani čárka, ticho po pěšině...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 23.10.2014, 07:35 hod.

480 je pěkný číslo, gratulace :-)

Taky by mě zajímalo, kdy bude konec sezony.
Obrázek

Uživatelský avatar
hulkxxxl
Ancient
Příspěvky:2060
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Bydliště:Břeclav

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od hulkxxxl » 23.10.2014, 12:42 hod.

já teda pokud mám krásné poctivé dc tak mám ukazatel stále ok a prostě naráz mě to vykopne a linka je furt zelená, pokud ripnu dokonce se mi neuloží ani screen

když je klasickej lag tak se to zažlutí až začervení, to se hra většinou pak rozjede, občas se rozjede pozdě a hra mě vykopne preventivně

každého to musí pěkně štvát ale snad se nato nějak povzneseš, já umírám skoro jen na tyhle problémy díky wifi a ještě sdílenému netu, i tak se to dá s mírnejma infarktama hrát
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 23.10.2014, 13:26 hod.

Tak já jsem nad tím povznesen, dyt je to jen hra, maximálně se na to vyprdnu a hrát už to nebudu, nic jinýho se stát nemůže, určitě se z toho nehroutím. To možná při prvních pár ripech ještě na vanile, ale teď kort když vím, že v tom nejsem sám a je to prostě blizovina. Jak se říká, když nejde o život, jde o ho...(to co věšně padá :D) ...ale ano, asi mám spíš lagy, který jsou tak dlouhý, že mě to vykopne, DC je hned, to je pravda ale ve finále je to vlastně jedno, pač když je lag minutovej a jsou okolo nějaký mobky, tak je člověk stejně mrtvej pokud nemastí normál...

Ale stejně mě to udivuje, net mám stejnej, počítač taky, nastavení hry taky a přesto se mi to takto jebe cca týden, předtím to čtyři měsíce běželo v klidu...proč to? To je to co mě udivuje...kdyby mi to lagovalo pořád jako Hulkovi a neustále, tak se s tím dá žít, ale když to běží jak na drátkách a pak "najednou" to začne, tak je to přinejmenším divný :) A když se ozývají i další, kterým to také najednou začlo dělat, tak je to divný dvakrát a vyvstávají otázky, co s tím zas blizáci udělali a kdy se jim to podaří ukočírovat...je jasné, že nikde nic nenapíšou, že se někde něco u nich posralo. Protože jednak by lidi přestali houfně hrát a jednak by jim zaspamovali poštu a tickety...takže mlčí mlží a asi to snad řeší...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 24.10.2014, 09:34 hod.

Zápis ze dne 23.10.2014!!

Den probíhal klasicky jako vždy jen s tím rozdílem, že jsem se do hry dostal podstatně dříve než jindy a hodlal jsem toho pořádně využít. Z jednoho pokusu předešlého dne, který jsem zde ani nezmiňoval, protože se mi to nepovedlo splnit mi zbylo v báglu hromada klíčů od GR 8-11 a tak jsem si říkal, že včera hned ze startu si to skočím a alespoň si vylevlím nějaké gemy na vyšší rank. To jsem si maloval, situace ale dopadla jinak, ale to až později...

Takže jsem skočil do prvního GR tier osm a jen to probíhal a valutoval peti to pozabíjeli a bylo to docela rychlé, následovala vyšší patra až jsem skončil v patře 26 a já si říkám, že to nebudu lámat přes koleno, vždyť potřebuju vylepšit rank 25 na vyšší a tudíž by to mělo jít. Zkusil jsem to tedy a povedl se mi jeden ze tří pokusů na upgrade gemu. Tak si říkám hmm tak to chce asi vyšší patro. Takže jsem použil další kameny do GR a postupně se dostal do 29 patra a splnil na vyšší ale říkám si, že když potřebuju vylepšit rank 26, tak by to mělo procnout, no a nepovedl se ani jeden pokus, tak si říkám, že je to nějaký divný, ale nedá se nic dělat...v tu dobu už dorazili kluci a tak jsme začli chodit zas v partě a tak další GR počkají.

Pozitivní bylo, že za celý odpoledne a večer mi neklesla latency (nebo nestoupla) přes stovku milisekund což je hratelné. Hned se hraje jinak, když nemusím pořád sledovat kolik mám a tak :)

Takže jsme chodili rifty, aby se kluci oblíkly, Pindovi popadaly části zuni co potřeboval, Thannis si poladil monka do gearu s CDR skoro 80% a tudíž skoro hotového tanka a Pytlák svou wiznu taky vymazlil na skoro tři miliony eledmge. Můj DH taky není žádný vořezávátko. Takže už nám chybí jen kukri(škoda, že pinda dvě pohřbil) a můžem vesele progressovat vyšší a nejvyšší patra :) Monk se zdá v pohodě, dmg tam bude a tak se na to docela těšíme a uvidíme jak to budem dávat...cvičně jsme skočili pár riftů a griftů, aby si Thannis omakal skilly a půjde to :)

Já už jsem pak bohužel musel chrnět, ale celkově odpoledne a večer super, určitě posunutí v dalších našich cílech. Na víkend máme v plánu Ubery, nějakou farmu vaultu na gem na prachy a podle času uvidíme a jak se domluvíme, že bychom zkusili ten conquest jako jsme neúspěšně už zkoušeli a třeba to vyjde. Takže plánů na víkend je spousta, teď ještě jak to sladit s RL aby alespoň nějaké vyšly. O víkendu jsem v práci, tak nemůžu moc ponocovat, tak to bude složitý, ale já se s tím poperu :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Mlok
Ancient
Příspěvky:2350
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Mlok » 24.10.2014, 14:54 hod.

Jen poznámka pro zvýšení lvl gemů:
- buď použij lvl GR těsně nad lvl gemu pro 60% šanci (těsně nad znamená 1-2lvl pro případ, že dáš 1-2 úspěšné pokusy a tedy abys i při štěstí, že se povedou měl pořád 60% šanci i na druhý a třetí pokus)
- nebo pokud už se jde cestou vyšší lvl GR, tak to musí být o 10 lvl, abys měl 100% šanci (a nebo lépe o 12 lvl, abys měl 100% šanci na všechny 3 pokusy)
- něco mezi tím nemá žádný smysl, protože budeš stejně pořád jen na těch 60% (až na vyjímku 7-9 lvl rozd, kde to bude 70-90%)

Nejrychlejší metoda se mi osvědčila:
- dokud ti jde bez problémů a ještě poměrně rychle daný lvl GR, tak se držet na těch +12 lvl rozídlu a mít vždy 3x 100% upgrade (já takhle dojedu gem na lvl 25, tedy do GR35, který ještě dávám dost rychle)
- a následně přejít rovnou na ten rozdíl +2 lvl, pro 3x 60% šanci

Pro lvl 25 gem jsi tedy dobře začal na GR26 (ideální by byl GR27 pro případ, že se povedou první dva pokusy, stejně jsi měl ale smůlu, takže bohatě stačil GR26). Postupné navýšení na GR29 byla ztráta času, to jsi raději měl už upgradovat dříve, šanci na upgrade si tím nijak nezvýšil (to bys musel dostat ještě o hodně výše až na rozdíl 7-10 lvl).

Jinak 3x fail s 60% šancí opravdu potěší, zvlášť když se mi to zrovna stane v GR41 (pro gem lvl 41)...

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“