Klan Fotři v akci <CZFotr>
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Zirunka#2764
Protože se mi nepodařilo najít klan, který by respektoval hraní bez kecálků typu mumble, skype atd., zakládám tento.
Název Fotři v akci <CZFotr> plně vystihuje podstatu. Hraji SC většinou večer, až dítko usne a proto hlasité vybavování nepřichází v úvahu.
Nemám žádné speciální podmínky na nové členy, jen dosáhnout 70ky a respektovat domluvu. Můžu se vzteknout, když vyrazím na bounty A1 a otevřu hru pro všechny, následně se mi potulují všude po světě, ale na plnění bounty se nikdo nedá...
Nabízení nepotřebných itemů, co padnou ve skupině beru jako samozřejmostí.
Tak co? Je tu nějaký Fotr, který se přidá?
Ženám však vstup zapovězen není
Název Fotři v akci <CZFotr> plně vystihuje podstatu. Hraji SC většinou večer, až dítko usne a proto hlasité vybavování nepřichází v úvahu.
Nemám žádné speciální podmínky na nové členy, jen dosáhnout 70ky a respektovat domluvu. Můžu se vzteknout, když vyrazím na bounty A1 a otevřu hru pro všechny, následně se mi potulují všude po světě, ale na plnění bounty se nikdo nedá...
Nabízení nepotřebných itemů, co padnou ve skupině beru jako samozřejmostí.
Tak co? Je tu nějaký Fotr, který se přidá?
Ženám však vstup zapovězen není
Re: Klan Fotři v akci <CZFotr>
Ahoj
To je skvělý nápad. Já se rozhodně přidám neb jsem taky fotr:-)
To je skvělý nápad. Já se rozhodně přidám neb jsem taky fotr:-)
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Jo, to je přesně pro mne. TimeSpeaku se bráním už dlouho :) Fotr jsem dvojnásobnej, hrajeme s kamarádem pondělky a čtvrtky, tak od 20:00 do cca 23:00, výjimečně i jindy. Osobně nabízím WD 70 (72) a rozvíjím monka 58 (72).
Kamarád se přidává také, Soptik#2920, hraje barba 70 (34) a rozvíjí crusadera 56 (34).
Kamarád se přidává také, Soptik#2920, hraje barba 70 (34) a rozvíjí crusadera 56 (34).
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Osobně si myslím, že takových klanů musí být spousta :-)
- hlavně co nepoužívají žádný kecací nesmysl
Každopádně ať se daří
- hlavně co nepoužívají žádný kecací nesmysl
Každopádně ať se daří
-
- Wraith
Dík za reakci. Aktuálně se zbavuji chřipajzny, ale jak večer zabere léčivo, lognu se a přidám vás všechny. Nedávno jsem hrál s jedněma maďarama,ale než jsem dopsal větu, tak mě vykopli :-) Lidi furt někam spěchají...
Ahoj fotři !
Mě kecátka nevadí, jako raider z WoW jsem na něj zvyklej, ale na souseda můžu řvát i přes plot když něco... no když se něco nepovede
Tak se těším až večer něco pobijeme :-D
Zirunka : mě na chřipku skvěle funguje 18letá Glenfiddich ( nebo v podstatě jakákoli 18ka ) a na maďary kratší věty
Mě kecátka nevadí, jako raider z WoW jsem na něj zvyklej, ale na souseda můžu řvát i přes plot když něco... no když se něco nepovede
Zirunka : mě na chřipku skvěle funguje 18letá Glenfiddich ( nebo v podstatě jakákoli 18ka ) a na maďary kratší věty
Soptik78 píše:Ahoj fotři !
aaaaa..je vidět že pán je přes whisku znalec:-)
Tak co, už jsi zahnal chřipku?Zirunka píše:Dík za reakci. Aktuálně se zbavuji chřipajzny, ale jak večer zabere léčivo, lognu se a přidám vás všechny. Nedávno jsem hrál s jedněma maďarama,ale než jsem dopsal větu, tak mě vykopli :-) Lidi furt někam spěchají...
- Tokugawa
- Doom Knight
Tak co třeba dneska? Je pondělí, se Soptíkem máme povoleno hrát (a budeme hrát). Je na čase proběhnout pár bounties trochu rychleji :)
-
- Wraith
Pokusím se být připraven :-)
Zkuste si mě přidat do přátel...
Zkuste si mě přidat do přátel...
-
- Wraith
Tak prima, večer to dopadne.
Dal jsem ti už včera přihlášku do klanu...kde seš čeče??:-)Zirunka píše:Tak prima, večer to dopadne.
- Tokugawa
- Doom Knight
Zdravím vůkol :)
Včera jsme měli malou premiéru, Zirunka (cca 250 PLVL), Tokugawa (cca 100 PLVL) a Soptik (cca 50 PLVL). Bounties na T3 ani Nephalem Rift na T3 nebyly problémové. Horší to bylo v Greater Riftu, kde počet smrtí všech, obzvlášť mojí WD Andulajzny a Soptíkova crusadera Tankcreda, téměř převýšil radost ze hry. Dočetl jsem se, že u GR se nebere obtížnost v úvahu, takže si to vysvětluji tak, že obtížnost mobů byla vygenerována podle nejsilnější postavy. Chtělo by to vymyslet, co s tím. Tedy kromě toho, že všichni Zirunku dotáhneme :-D
Hraní v grupě mě baví. S wizardem jsem se potkal prvně, dost mě překvapily jeho animace, ta kupole a červenej paprsek. Koukal jsem jak puk a nevěděl, kde je kdo, kdo je kdo a co je co :-D
EDIT: Tak už jsem poučený. GR20 je ekvivalent T4.
Včera jsme měli malou premiéru, Zirunka (cca 250 PLVL), Tokugawa (cca 100 PLVL) a Soptik (cca 50 PLVL). Bounties na T3 ani Nephalem Rift na T3 nebyly problémové. Horší to bylo v Greater Riftu, kde počet smrtí všech, obzvlášť mojí WD Andulajzny a Soptíkova crusadera Tankcreda, téměř převýšil radost ze hry. Dočetl jsem se, že u GR se nebere obtížnost v úvahu, takže si to vysvětluji tak, že obtížnost mobů byla vygenerována podle nejsilnější postavy. Chtělo by to vymyslet, co s tím. Tedy kromě toho, že všichni Zirunku dotáhneme :-D
Hraní v grupě mě baví. S wizardem jsem se potkal prvně, dost mě překvapily jeho animace, ta kupole a červenej paprsek. Koukal jsem jak puk a nevěděl, kde je kdo, kdo je kdo a co je co :-D
EDIT: Tak už jsem poučený. GR20 je ekvivalent T4.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Jak píšeš v editu, obtížnost v GR se určuje dle levelu na kterém jste, GR20 = T4, GR25 = T6, atd. dolů i nahoru... Takže úroveň jakéhokoliv hráče ve hře nemá vliv na obtížnost monster.
- Tokugawa
- Doom Knight
Ještě by mě zajímalo, jakým způsobem budeme hrát třeba bounties. Jestli se rozprchneme po bounties v aktu každej po nějaké, ať je to rychleji v kupě, nebo budeme spolupracovat. Včera jsem to pochopil tak, že se rozprchneme, takže zatímco jsem dělal jednu bounty, Soptík se Zirunkou byli spolu v jiné a já vypadal, že uspávám děti ;)
Tak dneska v kolik?:-)
- Tokugawa
- Doom Knight
To máš těžké, Kájíku :)
Nevím jak Soptík, ale já mám na hraní vyhraženo pondělí cca 19:00 - 23:00 a čtvrtek, stejnej čas. Kdykoliv jindy je to spíš náhoda. Jako fotr mám čas s kompjútrem dost omezený :)
Nevím jak Soptík, ale já mám na hraní vyhraženo pondělí cca 19:00 - 23:00 a čtvrtek, stejnej čas. Kdykoliv jindy je to spíš náhoda. Jako fotr mám čas s kompjútrem dost omezený :)
No já rozumím, lehké to rozhodně není:-)Budu tedy dnes doufat v náhodu:-)