Otázky a Odpovědi
Zdary, nevíte co je to za fintu, že po zabití Goblina se otevřel port do sekretu (s méďama a jednorožcema) a ne k baronce Lakotě???
Stalo se to juž někomu
Od té doby co zrušili akci s bonusama a dvojtema Goblinama se nám nikdy port po zabití Goblina neotevřel až nyní, ale ne tak kam jsme chtěli
Stalo se to juž někomu
Od té doby co zrušili akci s bonusama a dvojtema Goblinama se nám nikdy port po zabití Goblina neotevřel až nyní, ale ne tak kam jsme chtěli
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Otázky a Odpovědi
Sem jedinej kdo se nedostane přes authenticaging credentials?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
nejsi me to taky nejde mam nerv potrebuju pařit D:
jsem ve hre po 20 min plakání
THX, jojo vlasně hipízáckej barevnej G, na toho sem úplně zapomněl.Lemurman píše:jedná se o Rainbow goblina, ten to tam otvírá vždy
- Tokugawa
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Unterwasser#2154
Já už byl uvnitř a psal kamarád, jestli mi to jde, že se nemůže dostat dovnitř. Nicméně pokaždé, když to zkoušel, tak jsem ho viděl, že je on-line.dawemorraless píše:Sem jedinej kdo se nedostane přes authenticaging credentials?
Ahoj potrebuju poradit zalezi na dropu z horadric cache na obtiznosti ziskani ? chodim solo nan normal vubec mi nepadaji lege ale kdyz jdu s partou na T6 tak lege padaji nevim mozna ze se mi to zda
Achievements: 7400 (92%)
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Bane of the Trapped
Jak je to s tím gemem? Funguje na 25 ranku sám o sobě? Dík
Jak je to s tím gemem? Funguje na 25 ranku sám o sobě? Dík
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
@DeathHero: ano zalezi, sance na lege z cache se s obtiznosti zvysuje. Na T6 je to pak 100%.
@Psycho: ano funguje, samozrejme lepe v boji na blizko
@Psycho: ano funguje, samozrejme lepe v boji na blizko
Psycho: Ano, Bane of the Trapped na R25 funguje sám o sobě v okruhu 15 yards.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Zdarec lidičky, mám jeden dotaz. A to ohledně hraní vyšších T5-6, celkem mě vrtá hlavou jestli je nějaká obrana na ty výbuchy po elitkách ? Nebo prostě jediná možnost obrany je vzít nohy na ramena a utéct ? Prostě jestli existuje nějaka obrana na to Celkem mě štve jak díky takovým výbuchům umírám...
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
To je co za set ? Bohužel ty zkratky ještě tak neovládám a předpokládám že ten set asi moc pro cruse nebude...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Je to set Blackthorne's Battlegear. Set je to univerzalni, ale kdyz uz, tak se vetsinou hrajou dva kusy s ringem na sety, pro druhej a treti bonus. Ctvrtej bonus (za tri kusy s ringem) ti da imunitu na ground efekty od elitek do kterych patri i vybuch z moltenu
Ahojte,
Ja by som sa chcel spýtať len ja jednu vec (asi tu už bola), na Bounty obtiažnosť T1 dostanem také isté veci ako na T3?
Myslím po vyhodení kešky.
Dík
Ja by som sa chcel spýtať len ja jednu vec (asi tu už bola), na Bounty obtiažnosť T1 dostanem také isté veci ako na T3?
Myslím po vyhodení kešky.
Dík
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
alebo Boon of the Hoarder s opaskom. Po zobrati kvanta zlata si takmer nesmrtelny, touchness ide vysoko cez 2 miliardy sice na 5 sekund ale staci.Vizharan píše:Zdarec lidičky, mám jeden dotaz. A to ohledně hraní vyšších T5-6, celkem mě vrtá hlavou jestli je nějaká obrana na ty výbuchy po elitkách ? Nebo prostě jediná možnost obrany je vzít nohy na ramena a utéct ? Prostě jestli existuje nějaka obrana na to Celkem mě štve jak díky takovým výbuchům umírám...
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
U monka, inna set a unity pasivka,. JAk funguje? Když bude mít 4 mantry, bude ta unity fungovat 4x tolik? ( ikdyž je tam to 20% maximum no = / )
Neměla by, unity říká "každý ally afektovaný mantrou" a né "každá mantra, která afektuje allyho".
Nicméně jsem na zahraničním fóru četl, že se to chybně stackuje s každou další mantrou...pokud to tak je, byl by to každopádně bug a snad ho opraví
Nicméně jsem na zahraničním fóru četl, že se to chybně stackuje s každou další mantrou...pokud to tak je, byl by to každopádně bug a snad ho opraví
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !